benımde kasıklarımda ınce ınce agrı oluyor yaa bı de bugun bacaklarımın ıc kısmında agrı var acaba kılo almam hızlandı o yuzden mı acaba ????
valla benim bile içim içime sığmıyor karnımda değil kucağımda sevmek istiyorum artık bebeğimi... 36yı tamamlıyım da ne zaman gelirse kabulum... gelse de rhat etsek ikimiz de , bebeğim de sıkıştı iyice hareket edemiyor tam anlamıyla... off Allah hepimizi kurtarsın...
benim kasıklarımdan bacaklarıma iniyor ağrı bacım sanki adet sancısı gibi, senin de kasıklarından bacaklarına vurmuş olabilir, doktoruma söylediğimde normal bu sancılar demişti... hazırlık işte hazırlıyor bu sancılar bizi doğuma :) sen normal mi yapacaksın?[/QUOTE
sımdılık normal dusunuyoruz ama son gıttıgımde kordon boynuna dolanmıstı bakalım carsamba kontrol var ne dıyecek doktor?
heyecandan mıdemde kelebekler ucusuyor yaa..
benim kasıklarımdan bacaklarıma iniyor ağrı bacım sanki adet sancısı gibi, senin de kasıklarından bacaklarına vurmuş olabilir, doktoruma söylediğimde normal bu sancılar demişti... hazırlık işte hazırlıyor bu sancılar bizi doğuma :) sen normal mi yapacaksın?
amın canım az kaldıı ınsallah hepımız saglıklı kavusalımdaa bebeklerımıze gerısı kolay :))
Allah kuvvet versin o zaman bacım napalım bizde aynıyız valladaha 34. haftamdayım ve cok zorlanıyorum 38. ye oyyy dayanamıyom ben yaa:95::95::95::95::95::95::95:
hadi hayırlısı olsun bacım tabi ne kadar kalırsa içimzde o kadar ii de biz biraz sabırsız hatunlarızBende çok sabırsızlanıyorum oğluş için .yarın 39 a giriyorum.haftasonu bitsin bu iş diye doktorun gözüne baktım ama o 39 u doldurmadan almak istemiyor.refleksleri ve emmesi için her zaman ne kadar içerde durursa o kadar iyidir diyor.bakalım hayırlısı...
:)))normal olsun normal olsun dıye yırttık kendımızı sonra hepımız sezeryan olurmusuz:)))korkudan :))
inşallah canım bekliyoruz işte :)
bu arada ben geldim esra hanım çıktı
hmm belli değil yani doğum şekli... benim de eğer normal olmazsa tansiyondan olmaz gibime geliyor bakalım hayırlısı artık :)sımdılık normal dusunuyoruz ama son gıttıgımde kordon boynuna dolanmıstı bakalım carsamba kontrol var ne dıyecek doktor?
heyecandan mıdemde kelebekler ucusuyor yaa..
işte yalancı sancı onlar canım ... offf bi sancı girse yüreğimiz ağzımıza geliyor biz nasıl doğurcaz yaaKızlar bir gece önce bende sancıyla uykumdan uyandım ilk defa oldu böyle baya şiddetliydi sonra geçti sabaha kadar uyuyamadım sonra bu sancı böyleyse doğum sancısı nasıldır acaba diye düşündüm sezeryan daha mı rahat olur acaba diye sonra bütün düşüncelerimden tekrar vazgeçtimen güzeli normal doğum:18:
Ay kızlar az önce girdim ya bilgisayara, ben girdim elektrikler gitti, şansıma, yazdım yazdım uzun uzun doğumla ilgili bilgileri yazdım ama paylaşamadım sinir oldum ya... Sonra yine konuşuruz ama doğum yapacak bisürü arkadaş var anladığım kadarıyla, geçmişe bakamadım zaten, uygun bir zamanda rahat rahat bakarım... Bizim kız biraz zorladı bizi ama sonunda oldu işte, Allah herkese yaşatsın bu duyguyu, biz eşimle o kadar heyecanlıyız ki 3 gündür uyumadık, bebeğin başından ayrılamıyoruz. Sanki ilk bebek.. Çok tatlı kızım fazla da ağlamıyor maşallah.. Ameliyat öncesi çok sıkıntı yapmıştım, ameliyatta da tansiyonum18/11 e fırlamış onu düzene sokmak için yoğun bakımda tuttular 12.30 a kadar, sonrada emzieremedim ilaç verdikleri için ama çok şükür sütümde geldi, bebekte emdi. Herşey yoluna girdi, artık şeker ve tansiyon sorunum yok.. Çok şükür ki onlardan kurtuldum, kan sulandırıcıları da sadece 10 gün daha kullancakmışım.. Çoooook rahatladım.. Darısı başınıza kızlar..
Ay kızlar az önce girdim ya bilgisayara, ben girdim elektrikler gitti, şansıma, yazdım yazdım uzun uzun doğumla ilgili bilgileri yazdım ama paylaşamadım sinir oldum ya... Sonra yine konuşuruz ama doğum yapacak bisürü arkadaş var anladığım kadarıyla, geçmişe bakamadım zaten, uygun bir zamanda rahat rahat bakarım... Bizim kız biraz zorladı bizi ama sonunda oldu işte, Allah herkese yaşatsın bu duyguyu, biz eşimle o kadar heyecanlıyız ki 3 gündür uyumadık, bebeğin başından ayrılamıyoruz. Sanki ilk bebek.. Çok tatlı kızım fazla da ağlamıyor maşallah.. Ameliyat öncesi çok sıkıntı yapmıştım, ameliyatta da tansiyonum18/11 e fırlamış onu düzene sokmak için yoğun bakımda tuttular 12.30 a kadar, sonrada emzieremedim ilaç verdikleri için ama çok şükür sütümde geldi, bebekte emdi. Herşey yoluna girdi, artık şeker ve tansiyon sorunum yok.. Çok şükür ki onlardan kurtuldum, kan sulandırıcıları da sadece 10 gün daha kullancakmışım.. Çoooook rahatladım.. Darısı başınıza kızlar..
Ay çok sevindim Öyküm , kuzunla huzurla yaşayın inşallah, hep sağlıklı sıhhatli olsunnnnnnnn
Ablası ne yaptı görüncee?
ohh ohh masallah canım allah saglıklı sıhatlı yanınınza olmasını nasıp etsın canım darısı basımızaa :))
sen tum hazırlıklarını yapkıı acıl bısey olursa elın ayagın dolasmasın her sey cok guzel olacak hıc merak etmee artık dogsada tum herseyı tamamlanmıs durumda artık kılo olması ıcın duruyodu ıcınde aslında doktorun dedıgı kadarıyla karındayken gunde 25-30 gr alır esra dedı ama dogunca bır kac gun sısı ıner kılo duser daha sonraı 40-45 gr alır gunluk yanı dogdugunda daha hızlı kılo alır yeterkı gelısımı tamamlanmıs olsun kılo onemlı degıl dedı yanı canım hıc korkma erkende dogsa o artık herseyını tamamlamıs bı bıreyy allah hayırlsını versın ben sana guvenıyorum catır catır doguracaksın ınsallah benımde 10 gunum kaldı bekle bekle bı hal oldummm
günaydın kızlar...
esracım artık üzülmeyi bırak bebeğin doğarsa da doğsun salıver gitsin bacım çıkmak istiyor zilliüzülmeni gerektircek bişi yok kaldı ki şuan doğsa butun gelişimini tamamlamış bi bebek olarak doğucak, sanki erken doğum yapacak gibi üzülüyorsun anlamadım valla:44: gelsin işte, sizler doğurun ki sıra bizlere gelsin
benim de dün gece kasıklarımda sancı vardı baya bi sürdü... 36'yı tamamlamadım daha bi tamamlasam sorun değil sancı girsin çıksın onun için biraz tedirgin oldum... sende artık üzülme lütfen doğurucaz gün gelcek, içimzde kalacak değil ya
yok yok bir gun daha sabred yarın annen gelsin kızın hoşgeldine gelecek anneannesine artık doğur hem kızz kurtulucan hayrlısı
Bebekpoyraz bacım kızın gelmek istiyor sende hala üzülüyosunvalla benimki gelmek istese sevinicem artık annen gelir veya gelemez kısmet artık üzülme biliyorum normal doğumu beklemek strese sokuyo ama sonrasında çok rahat edeceğiz inş
ayy canım benim çok sevindik kızlarca inan :) darısı başımıza valla siz böyle konuştukça bizim şuracıkta doğurasımız geliyor
senin de tansiyon sorunun vardı bak stresten nasıl yükselmiş , bende ondan korkuyorum açıkcası bakalım ben ne halde olcam :44:
neyse finali güzel olmuş ama Allah bebeğinle kızınla ve eşinle uzun uzun sağlıklı ömürler nasip etsin, Allah analı babalı büyütsün bacım..
Ablası çok heyecanlandı, çok mutlu oldu.. Çok seviyor.. Sorun yaşamadık çok şükür.. Ben biraz geç çıkınca korkmuş ağlamış ama onun dışında sorun yaşamadık..
Çok sağol canım darısı başınıza.. Çok güzel bir duyguymuş valla unutmuşuz.. Şimdi de babamız kimliğini çıkarttı geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?