2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar biz evimize geldik... Sizden naber... Çok rahatladım valla doğurunca, biraz sıkıntılı oldu ama oldu sonunda kızıma kavuştum... Çoooook tatlı maşallah...

oykummm masallah ikinizede :)))5)
musait oldugunda bize nasil gectigini anlatsana :))
ay darisi hepimizin basinaa artik icim icime sigmiyor sizlerden haber aldikca
resmen hamileligimizi buraya yaza yaza paylasarak gecirdik
cok da iyi oldu

annem yarın aksama bınıyor canım anca yarın aksama bulundu bılet korkuyorum ıste ya umarım yıne normal bır sancıdır bıde kahverengı leke geldı aksama dogru bılmıyorum artık

cokk gecmıs olsunn yaa allah sıfa versın ınsallah zamanında gelır opt senı

nasıl olalım ıste ebrucumm benım cımcıme geleecek sanırım baska yol bırakmadı cok sancım var hala var nasıl olaak bılmıyorum dün dr guldu valla sanırım bıseden suphelendı artık ne zamana kadar dayanırsa dedı cunkı acıklık var ve gelen leke dogum habercısı gıbı bısedır dedı :44:

Son düzenleme:
gunaydın kızlarrr:92::92::92::92::92:

ohh maşallah öykümm gelmiş kızıyla evine rabbim uzun sağlıklı başı butun bir ömür versin ailesine

royalist ne yaptı acaba saat 8 deydi doğumu rabbim hayırla aldırsın kucağına

darısı bizim başımızaaaaaaaa

günaydın kızlar üç dört gündür giremedim şu netin sorunları yüzünden öyküm de doğum yapmış maşallah darısı bize inş ayy çok heyecanlıyım bebekler çokk tatlı

bebekcim senin kız anneannesin bekliyo diyim sana

canımm yaa cok gecmıs olsunn ınsallah hersey guzel bı sekılde olurr senın ıcın

poyrazzz nisan geldikten en gec iki gun sonra dogum olurmus
sen hangi sehirdeydinnnn

cokk gecmıs olsunn yaa allah sıfa versın ınsallah zamanında gelır opt senı
saol canım arkadasım
bebekcim senin kız anneannesin bekliyo diyim sana
insallah bacımm annem gelse yıne bır sekılde cesaret toplarım bugun bınıyor aksam ustu ıste hayırlısyla
canımm yaa cok gecmıs olsunn ınsallah hersey guzel bı sekılde olurr senın ıcın

insallah bacımm herseyım hazır artık beklıom öyle

hadı bakalım patlamıs mısırlara donduk patır patır dogumlar patlıyor:)))
bebekpoyraz anane gelecek kucaklasacaksınız vee kumsal gelecek :))

saol canım arkadasım

insallah bacımm annem gelse yıne bır sekılde cesaret toplarım bugun bınıyor aksam ustu ıste hayırlısyla

insallah bacımm herseyım hazır artık beklıom öyle

sen tum hazırlıklarını yapkıı acıl bısey olursa elın ayagın dolasmasın her sey cok guzel olacak hıc merak etmee artık dogsada tum herseyı tamamlanmıs durumda artık kılo olması ıcın duruyodu ıcınde aslında doktorun dedıgı kadarıyla karındayken gunde 25-30 gr alır esra dedı ama dogunca bır kac gun sısı ıner kılo duser daha sonraı 40-45 gr alır gunluk yanı dogdugunda daha hızlı kılo alır yeterkı gelısımı tamamlanmıs olsun kılo onemlı degıl dedı yanı canım hıc korkma erkende dogsa o artık herseyını tamamlamıs bı bıreyy allah hayırlsını versın ben sana guvenıyorum catır catır doguracaksın ınsallah benımde 10 gunum kaldı bekle bekle bı hal oldummm

günaydın kızlar...

esracım artık üzülmeyi bırak bebeğin doğarsa da doğsun salıver gitsin bacım çıkmak istiyor zilli üzülmeni gerektircek bişi yok kaldı ki şuan doğsa butun gelişimini tamamlamış bi bebek olarak doğucak, sanki erken doğum yapacak gibi üzülüyorsun anlamadım valla:44: gelsin işte, sizler doğurun ki sıra bizlere gelsin

benim de dün gece kasıklarımda sancı vardı baya bi sürdü... 36'yı tamamlamadım daha bi tamamlasam sorun değil sancı girsin çıksın onun için biraz tedirgin oldum... sende artık üzülme lütfen doğurucaz gün gelcek, içimzde kalacak değil ya

Bebekpoyraz bacım kızın gelmek istiyor sende hala üzülüyosun valla benimki gelmek istese sevinicem artık annen gelir veya gelemez kısmet artık üzülme biliyorum normal doğumu beklemek strese sokuyo ama sonrasında çok rahat edeceğiz inş

benımde kasıklarımda ınce ınce agrı oluyor yaa bı de bugun bacaklarımın ıc kısmında agrı var acaba kılo almam hızlandı o yuzden mı acaba ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…