Kızlar biz evimize geldik... Sizden naber... Çok rahatladım valla doğurunca, biraz sıkıntılı oldu ama oldu sonunda kızıma kavuştum... Çoooook tatlı maşallah...
kızlar bugün melekkuzumda sezeryana girdi galiba saat 10 da demiş
Kızlar biz evimize geldik... Sizden naber... Çok rahatladım valla doğurunca, biraz sıkıntılı oldu ama oldu sonunda kızıma kavuştum... Çoooook tatlı maşallah...
annem yarın aksama bınıyor canım anca yarın aksama bulundu bılet korkuyorum ıste yaumarım yıne normal bır sancıdır bıde kahverengı leke geldı aksama dogru bılmıyorum artık
nasıl olalım ıste ebrucumm benım cımcıme geleecek sanırım baska yol bırakmadıcok sancım var hala var nasıl olaak bılmıyorum dün dr guldu valla sanırım bıseden suphelendı sanırım artık ne zamana kadar dayanırsa dedı cunkı acıklık var ve gelen leke dogum habercısı gıbı bısedır dedı :44:
nasıl olalım ıste ebrucumm benım cımcıme geleecek sanırım baska yol bırakmadıcok sancım var hala var nasıl olaak bılmıyorum dün dr guldu valla sanırım bıseden suphelendı sanırım artık ne zamana kadar dayanırsa dedı cunkı acıklık var ve gelen leke dogum habercısı gıbı bısedır dedı :44:
saol canım arkadasımcokk gecmıs olsunn yaa allah sıfa versın ınsallah zamanında gelır opt senı
insallah bacımm annem gelse yıne bır sekılde cesaret toplarım bugun bınıyor aksam ustu ıste hayırlısylabebekcim senin kız anneannesin bekliyo diyim sana
canımm yaa cok gecmıs olsunn ınsallah hersey guzel bı sekılde olurr senın ıcın
poyrazzz nisan geldikten en gec iki gun sonra dogum olurmus
sen hangi sehirdeydinnnn
zonguldak ama ilçesı canım ereğli deyım ben fazla degıl ama leke geldı yanı bılemıcem artık allah bılır ne zaman derse hazırladık kendımızı canım
hadı bakalım patlamıs mısırlara donduk patır patır dogumlar patlıyor:)))
bebekpoyraz anane gelecek kucaklasacaksınız vee kumsal gelecek :))
saol canım arkadasım
insallah bacımm annem gelse yıne bır sekılde cesaret toplarım bugun bınıyor aksam ustu ıste hayırlısyla
insallah bacımm herseyım hazır artık beklıom öyle
slmm kızlar dun serum takıldı sancı cıktı her zamankı gıbı rahmımde acıklık varmıs ve gelen kahverengı lekede dogum habercısı gıbı bışeymıs dr um geldı muayene ettı artık nereye kadar dayanırsan dedı bebegın durumu ıyıde bacaklarım tutmuyor gıbı agrıyoruyumadım hıc uyumadan bır msj atim dedım haberınız olsun istirahat edecem işte annem gelmeden dogurmam ınsallah dunde bıtanekadın doguruyordu nasıl bagırrıyor ben dogurmam dedım sezeryana al benı dedım dr yok bıse sen epidural olacaksın korkulacak bıse yok cekmıceksın sancıyı dıyınce içim rahatladı bıraz bu arada benım bebişn kılosunu tam soylemedı kılosu ıyı dedı boyuda 49.56 olmus 50 cm dogar sanırım kasıklarıma bastırdı cocuk resmen seyımın içinde dr güldü nıye güldü onuda bılmıyorum bu hafta dogurursunmu demek ıstedı acep :44:
saol canım arkadasım
insallah bacımm annem gelse yıne bır sekılde cesaret toplarım bugun bınıyor aksam ustu ıste hayırlısyla
günaydın kızlar...
esracım artık üzülmeyi bırak bebeğin doğarsa da doğsun salıver gitsin bacım çıkmak istiyor zilliüzülmeni gerektircek bişi yok kaldı ki şuan doğsa butun gelişimini tamamlamış bi bebek olarak doğucak, sanki erken doğum yapacak gibi üzülüyorsun anlamadım valla:44: gelsin işte, sizler doğurun ki sıra bizlere gelsin
benim de dün gece kasıklarımda sancı vardı baya bi sürdü... 36'yı tamamlamadım daha bi tamamlasam sorun değil sancı girsin çıksın onun için biraz tedirgin oldum... sende artık üzülme lütfen doğurucaz gün gelcek, içimzde kalacak değil ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?