2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

zor olmuş ama kucağına almışın kızını hayırlısı ile darısı başımıza

benim doktorum kan sulandırıcı iğneyi bıraktırdı bende tedirgin olunca gun aşırı bir hafta daha kullan dedi sonra bırakcam işte ameliyatta sorun olursa diye

Bende bırakmadım canım sorun olmaz merak etme onlar zaten kanama olmasın diye ilaç veriyorlarmış ameliyat sırasında...

cok saolun kızlar cok ıyı moral verdınız bana

ayrıca merveeeee hanım cıkmadın ınternet gıttı geldı bana bak sancım olabılır ama dılımden bıse kaybetmem heeeeeeeeeee
aman belli belli bi taraftan sancı çekip diğer taraftan tek elle de olsa bana laf yetiştirebiliyorsun

ayrıca üzülme kız ne güzel bebiş gleiyor... siz doğumlara gidin biz arkanızdan geliyorz

buraktan büyük olacak ama olsun her türlü burağımın beşik kertmesi kumsal hanım

Aman hiç sorun yaşamayın zaten inşallah..
Darısı başımıza :))

amiinn inşallah oykucum... bakalım doğum esnasında Allah yardımcımz olur inşallah :)

neyse kızlar ben kaçtım eşim geliyormuş gelirim öğlen gene

öyküm çok sevindim canım sağsalim sağlıklı kucağına almana Allah analı babalı büyütsün inşallah kızınla bebişinle eşinle sağlıklı bir ömür ömür daim etsin size Allah

bılgısayarın basından ayrılamıyorum yaa hergun yenı bır haber mujde ne guzelll
kızlar bısey degıl erken doguracagım heyecandan haberlerı aldıkca karnım kasılıyor salak salak sırıtır buluyorum kendımı:)))
sızın yuzunuzden 45 dakıkadır camasır katlıyorum
kıslıkları kaldıracagım bakalım kac saat surecek:))))buralardayım ara ara bakarım:))

Bende bırakmadım canım sorun olmaz merak etme onlar zaten kanama olmasın diye ilaç veriyorlarmış ameliyat sırasında...

bende kan pıhtılaşması sorunu yok 2 duşuk olunca doktor vermişti sanırm ondan bıraktırdı ani bir doğum olursa diye sanırım

canım sen yapma tek başına, boşver yanında biri varken yap..

canım sen yapma tek başına, boşver yanında biri varken yap..

en azından kendı dolabımı bı duzenleyeyım dolap ustume gelıyor karmakarısık:))
bu arada bız ne yaptık esımle gecen hafta dugun vardı ya hazır dugun ıcın gıyınecegız suslenecegız dedık dugun oncesı fotografcıya gıtttık:)))
hamıle hamıle dogru duzgun photoshoplu bı resmımız olsun dedık resım cektırdık cuma gunu 2 poz secmıstık onları aldık cokda guzel cıkmıs yaa
basta kıro gıbı aıle fotosumu cektırecegız demıstık hatta poz verırken dalga gecer gıbı mpozlar yok karnımıza bakmalar tutmlara falan ama sonuc cok tatlı oldu

kızlar biz de c.tesi kontroldeydik, bebek yan dönmüş, doğum pozisyonunda duruyordu şimdi ayaklar aşağıda, kafası sol boşluğumda
sizce bu saatten sonra tekrar döner mi? :26::26:

Ay ne iyi yapmışsınız, ne güzel bir hatıra işte :))

benımde kasıklarımda ınce ınce agrı oluyor yaa bı de bugun bacaklarımın ıc kısmında agrı var acaba kılo almam hızlandı o yuzden mı acaba ????

bnmde c.tesı ınce bı agrı gırdı 4-5 snyelık hemen gectııı bu aradaaa delı gıbı ısathım acıldı ve kılo alıyorummmmm:):))

ne guzel ya hatıra olmus ben sımdı bıle keske heray foto cektırseydım dıyorummmmm :)

kızlar biz de c.tesi kontroldeydik, bebek yan dönmüş, doğum pozisyonunda duruyordu şimdi ayaklar aşağıda, kafası sol boşluğumda
sizce bu saatten sonra tekrar döner mi? :26::26:

ıkızımmmmmmmm ya sende mı sezeryana dondunnn bu gıdısle bı ben yapacam sezeryannnnnnnnnnnn:)
ne kadar olmus bebıss

2800 olmuş
E dönmezse mecbur sezeryan, zaten tırsmaya başlamıştım normal doğumdan, hayırlısı canım bakalımmm
Sen ne yapıyorsun?

demek yon degıstırebılıyorlarr hımm ben bunu bılmıyordum...
ee doktor ne dedı catı kontrol falan yaptı mı?

Yok , artık her hafta görücem, haftaya nst'ye girersin dedü

tabı kertmesiii 9 ay arkadaslık yaapılmıs ben dogurayım sonra hemen sıra sende tabı sen benden once dogurmassan bellı olmaz bu ısler

bebekpoyraz noldu hayırdır geçmişe de bakamadan direk konuya daldım

bacım benım kız sabırsız cıktı cıkacak

ben burdayım ama bıraz ıslere bakayım komsumun kızı burda balkonu yıkıyor yanında durayım gelıyorum sımdı

Son düzenleme:

sabırsız bu haziran bebişleri hemen yazı görmek istiyorlar ee 38 olmuşsun artık sen maşallah çıkabilir yani sıkıntı yapma kendine benimki 32 haftada başlamıştı çıkmaya çalışmaya hala bişe yok maşallah durur o biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…