Ay kızlar az önce girdim ya bilgisayara, ben girdim elektrikler gitti, şansıma, yazdım yazdım uzun uzun doğumla ilgili bilgileri yazdım ama paylaşamadım sinir oldum ya... Sonra yine konuşuruz ama doğum yapacak bisürü arkadaş var anladığım kadarıyla, geçmişe bakamadım zaten, uygun bir zamanda rahat rahat bakarım... Bizim kız biraz zorladı bizi ama sonunda oldu işte, Allah herkese yaşatsın bu duyguyu, biz eşimle o kadar heyecanlıyız ki 3 gündür uyumadık, bebeğin başından ayrılamıyoruz. Sanki ilk bebek.. Çok tatlı kızım fazla da ağlamıyor maşallah.. Ameliyat öncesi çok sıkıntı yapmıştım, ameliyatta da tansiyonum18/11 e fırlamış onu düzene sokmak için yoğun bakımda tuttular 12.30 a kadar, sonrada emzieremedim ilaç verdikleri için ama çok şükür sütümde geldi, bebekte emdi. Herşey yoluna girdi, artık şeker ve tansiyon sorunum yok.. Çok şükür ki onlardan kurtuldum, kan sulandırıcıları da sadece 10 gün daha kullancakmışım.. Çoooook rahatladım.. Darısı başınıza kızlar..
zor olmuş ama kucağına almışın kızını hayırlısı ile darısı başımıza
benim doktorum kan sulandırıcı iğneyi bıraktırdı bende tedirgin olunca gun aşırı bir hafta daha kullan dedi sonra bırakcam işte ameliyatta sorun olursa diye
aman belli belli bi taraftan sancı çekip diğer taraftan tek elle de olsa bana laf yetiştirebiliyorsuncok saolun kızlar cok ıyı moral verdınız bana
ayrıca merveeeee hanım cıkmadın ınternet gıttı geldı bana bak sancım olabılır ama dılımden bıse kaybetmem heeeeeeeeeee
Güzel dileklern için çoooook teşekkür edrim canım.. Bu mutlu sonu Allah hepinize yaşatsın.. Canım tansiyon çok enteresandı, ameliyata girerken de birşey olmadı, çıktıktan sonra da çabuk düştü sadece o sırada yükselmiş o da muhtemelen narkozun etkisiyle yoksa korkucak birşey yok yani merak etme..
Aman hiç sorun yaşamayın zaten inşallah..
Darısı başımıza :))
Bende bırakmadım canım sorun olmaz merak etme onlar zaten kanama olmasın diye ilaç veriyorlarmış ameliyat sırasında...
bılgısayarın basından ayrılamıyorum yaa hergun yenı bır haber mujde ne guzelll
kızlar bısey degıl erken doguracagım heyecandan haberlerı aldıkca karnım kasılıyor salak salak sırıtır buluyorum kendımı:)))
sızın yuzunuzden 45 dakıkadır camasır katlıyorum
kıslıkları kaldıracagım bakalım kac saat surecek:))))buralardayım ara ara bakarım:))
canım sen yapma tek başına, boşver yanında biri varken yap..
en azından kendı dolabımı bı duzenleyeyım dolap ustume gelıyor karmakarısık:))
bu arada bız ne yaptık esımle gecen hafta dugun vardı ya hazır dugun ıcın gıyınecegız suslenecegız dedık dugun oncesı fotografcıya gıtttık:)))
hamıle hamıle dogru duzgun photoshoplu bı resmımız olsun dedık resım cektırdık cuma gunu 2 poz secmıstık onları aldık cokda guzel cıkmıs yaa
basta kıro gıbı aıle fotosumu cektırecegız demıstık hatta poz verırken dalga gecer gıbı mpozlar yok karnımıza bakmalar tutmlara falan ama sonuc cok tatlı oldu
kızlar biz de c.tesi kontroldeydik, bebek yan dönmüş, doğum pozisyonunda duruyordu şimdi ayaklar aşağıda, kafası sol boşluğumda
sizce bu saatten sonra tekrar döner mi? :26::26:
senınkı dogum pozısyonunu almıstı dımı?
benımde kasıklarımda ınce ınce agrı oluyor yaa bı de bugun bacaklarımın ıc kısmında agrı var acaba kılo almam hızlandı o yuzden mı acaba ????
bılgısayarın basından ayrılamıyorum yaa hergun yenı bır haber mujde ne guzelll
kızlar bısey degıl erken doguracagım heyecandan haberlerı aldıkca karnım kasılıyor salak salak sırıtır buluyorum kendımı:)))
sızın yuzunuzden 45 dakıkadır camasır katlıyorum
kıslıkları kaldıracagım bakalım kac saat surecek:))))buralardayım ara ara bakarım:))
kızlar biz de c.tesi kontroldeydik, bebek yan dönmüş, doğum pozisyonunda duruyordu şimdi ayaklar aşağıda, kafası sol boşluğumda
sizce bu saatten sonra tekrar döner mi? :26::26:
almıştı, tekrar ters dönmüş cadı
hissettim ama ben epey ağrım oluyor dönerken
bnmde c.tesı ınce bı agrı gırdı 4-5 snyelık hemen gectııı bu aradaaa delı gıbı ısathım acıldı ve kılo alıyorummmmm:):))
ne guzel ya hatıra olmus ben sımdı bıle keske heray foto cektırseydım dıyorummmmm :)
ıkızımmmmmmmm ya sende mı sezeryana dondunnn bu gıdısle bı ben yapacam sezeryannnnnnnnnnnn:)
ne kadar olmus bebıss
demek yon degıstırebılıyorlarr hımm ben bunu bılmıyordum...
ee doktor ne dedı catı kontrol falan yaptı mı?
tabı kertmesiii 9 ay arkadaslık yaapılmısaman belli belli bi taraftan sancı çekip diğer taraftan tek elle de olsa bana laf yetiştirebiliyorsun
ayrıca üzülme kız ne güzel bebiş gleiyor... siz doğumlara gidin biz arkanızdan geliyorz
buraktan büyük olacak ama olsun her türlü burağımın beşik kertmesi kumsal hanım
amiinn inşallah oykucum... bakalım doğum esnasında Allah yardımcımz olur inşallah :)
neyse kızlar ben kaçtım eşim geliyormuş gelirim öğlen gene
bebekpoyraz noldu hayırdır geçmişe de bakamadan direk konuya daldım
tabı kertmesiii 9 ay arkadaslık yaapılmısben dogurayım sonra hemen sıra sende tabı sen benden once dogurmassan bellı olmaz bu ısler
bacım benım kız sabırsız cıktı cıkacak
ben burdayım ama bıraz ıslere bakayım komsumun kızı burda balkonu yıkıyor yanında durayım gelıyorum sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?