2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar biz geldikk yakamozcum üzülme bebeğinde sorun yok , zayıf doğsa da sen onu sütünle besler tombik bişi yaparsın

bu sıralar öyle bir telaşemiz varki kızımın ayağı ugurlu geldi yeni ev aldık ama haziran sonu gibi taşınacağız bugün perdelerin siparişini verdik birkac yeni mobilya aldık bebek aklıma gelmiyor ama 3 günde bir dr çağırıyor muayeneye bugun giittim perşembe gene gel dedi cuma gittigimde alttan eliyle baktı kafası elime geliyor 1haftaya kadar doğurursun dedi ama bende tık yok bugün normal muayene oldum iyi dedi ama perşembe gene alttan bakacak galiba 38 içine girdik bakalım ne zaman gelecek

ben çıkıyorum kızlar görüşürüz sonra çok uykum var dün hiç uyumadım sabahın köründe gitmek zorunda olunca da uyumadan gittim kontrole uyuyim artık biraz, öpüldünüz

slm haziran 2011 annaleri. bende haziran annesi olacağım hayırlısıyla. böyle bir forum olduğundan daha yeni haberim oldu.çok isterdim en başından burada olabilmeyi. hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum hepinize inşallah....

bebekle ev taşımak zor olmucak mı canm?...

hadi hayırlısı inşallah sağ salim doğurursun...

slm cnm hoşgeldin ama geç geldin olsun bizler burdayız... kaçıncı haftan?

a aaaa delımı ne kım bu dr ya ben 36 ıcındeydım 2700 geldı bebek dr gayet ıyı dedı bır oncekı gıttıgımdede 2000 dı ne canını sıkıon yakamozz ya ben 2 kg dogmusum ay ne manyak bır dr takma kız sakın benımkıde suan 2700 valla boyu kac acaba baska bır seyden demı suphelendı kılo ıcın bunları dıyecegini sanmıyorum deli seyy ay bu dr ları sevmıom ben

evet canım zor olacak ama henüz inşaat daha teslim edilmedi ev alacaklarımızıda şimdiden alıyoruz ki bende rahat bişekilde secim yapayım diye yoksa sonrada alınır ama ben olamam inşallah canım ya hayırlısıyla hepimizin başına sağ salim doğururuz kucaklarımıza alırız yavrularımızı

bende tasınacam buranın olacagı yok merve hemde bebekle burası cok kullanıssız annem yanımda olacak ne yapalım artık sıfır daıreye gececem burası boyle olmuyor hem rampa evım 25 katta gıbı cıkana kadar nefesı baska yerden alıom gunde 150 tane guvercın pislioyor 3 kere balkon yıkıyorum

Son düzenleme:

işin zor bacım yaa hayırlısı olsun taşınman gerekiyorsa taşıncan tabi kuş boku da kurudumu çıkmak bilmez

İyi akşamlar arkadaşlar,
bugün forumda çok fazla yeni isim gördüm,topic gittikçe kalabalıklaşıyor yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler

hoşgeldin.. bebişlerimiz doğmaya başladı bile :))

secemce güle güle otur evinde...

Kızlar bu arada ben de dün doktordaydım..doktorum akşam yemeğinden sonra 3 saat için bebeğin 10 hareket yapması gerekiyor, bundan sonra sayacaksın dedi.daha az hareket ederse nst ye bağlamak zorundayız dedi,haber ver bana dedi..sizin de bilginiz olsun,sayın siz de kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…