bu sıralar öyle bir telaşemiz varki kızımın ayağı ugurlu geldi yeni ev aldık ama haziran sonu gibi taşınacağız bugün perdelerin siparişini verdik birkac yeni mobilya aldık bebek aklıma gelmiyor ama 3 günde bir dr çağırıyor muayeneye bugun giittim perşembe gene gel dedi cuma gittigimde alttan eliyle baktı kafası elime geliyor 1haftaya kadar doğurursun dedi ama bende tık yok bugün normal muayene oldum iyi dedi ama perşembe gene alttan bakacak galiba 38 içine girdik bakalım ne zaman gelecek
slm haziran 2011 annaleri. bende haziran annesi olacağım hayırlısıyla. böyle bir forum olduğundan daha yeni haberim oldu.çok isterdim en başından burada olabilmeyi. hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum hepinize inşallah....
slm cnm hoşgeldin ama geç geldinolsun bizler burdayız... kaçıncı haftan?
selam kızlar doktordan geldik haberler pek içaçıcı değil doktor gelişimi 1 hafta geri görünüyor ve kilosu çok az dedidaha 2500 grmış zayıf bi bebek olacak bundan sonra beslenmene çok dikkat edeceksin dedi şimdiye kadar kilosu haftasına göre 100-150 gr ilerdeydi halbuki :26: renkli ultrasonda gördük çok tatlıydı ama ya bakakaldım canımmm nasıl güzel sezeryan için kesin tarih ve saati 2 hafta sonraki kontrolde belirleriz ama büyük ihtimal 39. haftan bittiğinde alırız dedi yani haziran 16 yada 17 doğum tarihimiz ...Ama canım sıkkın çok zayıf geldi bana ya 3 hafta kaldı doğuma nasıl o kadar kilo aldırcam ki ben :26:
37 artı 5 canım. teşekkür ederim hoşbulduk...
bebekle ev taşımak zor olmucak mı canm?...
hadi hayırlısı inşallah sağ salim doğurursun...
bebekle ev taşımak zor olmucak mı canm?...
hadi hayırlısı inşallah sağ salim doğurursun...
ooo yolun sonuna gelmişsin :) ilk gebeliğin mi?
bende tasınacam buranın olacagı yok merve hemde bebekle burası cok kullanıssız annem yanımda olacak ne yapalım artık sıfır daıreye gececem burası boyle olmuyor hem rampa evım 25 katta gıbı cıkana kadar nefesı baska yerden alıom gunde 150 tane guvercın pislioyor 3 kere balkon yıkıyorum
Allah bağışlasın cnmikinci gebeliğim canım. bir oğum var 3 yaşında. şimdide kızım olacak.
hoşgeldin.. bebişlerimiz doğmaya başladı bile :))slm haziran 2011 annaleri. bende haziran annesi olacağım hayırlısıyla. böyle bir forum olduğundan daha yeni haberim oldu.çok isterdim en başından burada olabilmeyi. hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum hepinize inşallah....
Allah bağışlasın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?