hoşgeldin.. bebişlerimiz doğmaya başladı bile :))
secemce güle güle otur evinde...
hoşgeldin.. bebişlerimiz doğmaya başladı bile :))
secemce güle güle otur evinde...
işin zor bacım yaa hayırlısı olsun taşınman gerekiyorsa taşıncan tabi kuş boku da kurudumu çıkmak bilmez
secemce güle güle otur bacım evınde
selam canım. hayırdır noldu????
sebepsiz yere sıkılıyodum bugün. akşam üstü haber geldi. yazlıkta yangın çıkmış.
eşim, görümcem, kayınvalidem gittiler. aklım onlarda. orda otelde kalacaklarmış bugece.
hasar yarın belli olacak.
sebepsiz yere sıkılıyodum bugün. akşam üstü haber geldi. yazlıkta yangın çıkmış.
eşim, görümcem, kayınvalidem gittiler. aklım onlarda. orda otelde kalacaklarmış bugece.
çok geçmiş olsun canım. inşallah büyük değildir hasar. içinde kimse yoktu değil mi??
hadi yaa cokk gecmıs olsun canım benım
bu sıralar öyle bir telaşemiz varki kızımın ayağı ugurlu geldi yeni ev aldık ama haziran sonu gibi taşınacağız bugün perdelerin siparişini verdik birkac yeni mobilya aldık bebek aklıma gelmiyor ama 3 günde bir dr çağırıyor muayeneye bugun giittim perşembe gene gel dedi cuma gittigimde alttan eliyle baktı kafası elime geliyor 1haftaya kadar doğurursun dedi ama bende tık yok bugün normal muayene oldum iyi dedi ama perşembe gene alttan bakacak galiba 38 içine girdik bakalım ne zaman gelecek
bende tasınacam buranın olacagı yok merve hemde bebekle burası cok kullanıssız annem yanımda olacak ne yapalım artık sıfır daıreye gececem burası boyle olmuyor hem rampa evım 25 katta gıbı cıkana kadar nefesı baska yerden alıom gunde 150 tane guvercın pislioyor 3 kere balkon yıkıyorum
çok sağol esracım.
siz neler yapıyosunuz?
çok geçmiş olsun canım ya onların hepsi hallolur sen kendine dikkat et fazla üzülme doğum yapınca üzülürsün şakaydı tabi biraz güldürüyüm dedim seni ama gerçekten kendini fazla yıpratma allah korusun üzüntüyle herşey olur dikkat et sonuna geldik artık
iyiyiz canım ya ne olsun annem gelecek bugun 12 de bınıyor gece bıraz sevındıırık oldumda
hayırlı olsn,bebeğin nasibiyle gelmiş
ben 3 hamileyken taşındm çok zordu,ALLAH yardmcnz olsn
yok canım, boştu allahtan kimseye zarar gelmedi.
sadece maddi hasar çok şükür.
komşular görüp itfaiyeyi aramışlar.
buzdolabından çıkmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?