2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

işin zor bacım yaa hayırlısı olsun taşınman gerekiyorsa taşıncan tabi kuş boku da kurudumu çıkmak bilmez

duvarları cıflemekten ellerım patlıyor o bıcım olyorum yanıı hele balkon kenarları bıde guvercınde olsa tek martıı da var koca koca pislikleride kendılerının kac katı

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım. inşallah büyük değildir hasar. içinde kimse yoktu değil mi??

hayırlı olsn,bebeğin nasibiyle gelmiş

ben 3 hamileyken taşındm çok zordu,ALLAH yardmcnz olsn

çok geçmiş olsun canım ya onların hepsi hallolur sen kendine dikkat et fazla üzülme doğum yapınca üzülürsün şakaydı tabi biraz güldürüyüm dedim seni ama gerçekten kendini fazla yıpratma allah korusun üzüntüyle herşey olur dikkat et sonuna geldik artık

yok be canım üzülmüyorum. cana gelmesin. ondan kıymetli bişey yok.
sadece içim sıkılıyordu buna çıkacakmış. nefesim daralıyo sabahtan beri.
siz de güle güle oturun hayırlı uğurlu olsun :)

iyiyiz canım ya ne olsun annem gelecek bugun 12 de bınıyor gece bıraz sevındıırık oldumda

ohhh gözünaydın güzelim. süper haber. allah yokluklarını göstermesin hep başımızda olsunlar.
benim anacımda sabahtan beri didiniyor bizde. nasıl ödenir hakları bilmiyorum.
kayınvalidenler gelmeyecek değil mi?

kızlar ciciler topiğinede yazdım ama karar veremedim bir türlü bana yardımcı olursanız sevinirim. kızım için bebek şekeri almak istiyorum birde kızkardeşimin oğluolacak onada süpriz yapmak istiyorum. 2 model arasında kararsız kaldım beğendiklerinizi söylermisiniz?

Bebek Şekerleri - Hesaplı Bebek Şekeri
bı kardeşimin oğlu için beğenir inşallah...

acaba tek renk mi yaptırsam yoksa karışık renkmi yaptırsam.
canlı destek hatları varmış oradan konuştum. karışık yapabileceklerini söylediler. 2 günde teslim edebilirlermiş. bilmiyorum fiyat çok uygun geldi bana sizce nasıl?

hayırlı olsn,bebeğin nasibiyle gelmiş

ben 3 hamileyken taşındm çok zordu,ALLAH yardmcnz olsn

saol canım hadi ya ben evlendigimden beri ilk olacak 10 senedir yani bebek olmasaydı artık bişekilde yapacağız bi doğuraydım ozamana kadar bebekte bende kendimize geliriz bide ablamızın temmuzda doğum günü var bu sıralar arkadaşlarının doğum günlerine gidiyor bende bu sene biraz zor yaparız deyince küsüyor onu düşünüyorum gönlü kırılmadan nasıl olacak diye son zamanlarda iyice hırçınlaştı bugünde siz beni ondan daha çok seversiniz demeye başladı kendisi çok istiyor kardeşini ama zor onun içinde 9 senedir prensesdi tek başına şimdi kuma geliyor işte bunlar beni düşündürüyor nasıl yaparım diye yoksa ev taşımak aklıma gelmiyor şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…