2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar beyazgurultu.com diye bi site varmış bi bakın hele ağlayan bebekleri sakinleştirmek için sesler var benm ilgimi çekti ya denemeyi düşünüyorm

normal doğum düşünen arkadaşlar,acaba 40 haftamz dolarmı.yoksa daha öncemi gelirler.benmki 27 haziran gözüküyo,sanki yıllar var.sağlıklı olsnlarda tabiiiiiiiii

sayılı gün çabuk geçer :) sabret cnm az kalmış benimde sat a göre 2 temmuz ama sezeryan olcağı için 18 haziran

benm kuzenim iki kızınıda 38.haftasında doğurdu ama erkek bebekler daha geç doğuyo diyolar.tabii ben normal istiyorm ama herşey son anda değişebiliyo.sağlıklı olsnlarda.

benm kuzenim iki kızınıda 38.haftasında doğurdu ama erkek bebekler daha geç doğuyo diyolar.tabii ben normal istiyorm ama herşey son anda değişebiliyo.sağlıklı olsnlarda.

ya evet erkek bebekler geç doğar diyolar benımde erkek ama beklemesin o kadarr.........gerçi değişiyooo herkestee benım 2 arkadaş 10 gün önce doğurdu erkek bebeklerini....

kızlar merhaba:)

ben temmuz annelerindenim 33 . haftamızı doldurduk hatta 34 bile diyebiliriz ama bebişim hala dönmedi sizlerden bebişi hala dönmeyen var mı? yada en geç ne zaman döner bilgisi olan varmı?

bu arada doğum yapan haziran annelerini tebrik ediyorum.bebişini bekleyenlerde umarım sağlıcakla kavuşurlar

senin normalmi canım,ben mecburen sezeryan olucamda eğer sen normal yaparsan haziran sonuna kalırsın

Doktoruma göre normal doğum için her şey uygun ama ben çok korkuyorum:18 kadar saat sancı çekmek işkence gibi geliyor..en iyisi uyanıp uyanmak diye sezaryen düşünüyorum ama herkes de normal yap diyor aklım karışıyor

selamlar benim bebişte epeydir ters doktor artık 3.5 kilo oldu zor döner 1 hafta daha bekleyelim dedi ama büyük ihtimal sezeryan olacak belden aşağı uyuşmak istermisin dedi isterim dedim kötümü ettim sizce bilmiyorum bu arada şu anda tam yarım saatir durmaksızın kasılıyor karnımda durmadan oynuyor endişelendim hakkımızda hayırlısı bakalım.

ya keşke benim normal yapma şansım olsa , çok isterdim.normal doğum sonrası çok kolay.benim ilk gebeliğim.normal doğumdan tek korktuğum şey son ana kadar sancı çekip sezeryana alınmaktı bi tek.ama artık sezeryan olacağı için bi kaygım kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…