2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yarın sabah doktora gidiyorum.
inşallah sancı falan çıkmaz kızım zamanını bekler.
hepinizi öpüyorum. iyi geceler.

evet canım cumrtesi kontrolde belli oldu çok şükür
senin belli mi ne zaman
yaman beyin keyfi nasıl bu arada ço zman oldu görüşemedk

ben kendi doktoruma 1 aydır gidemedim, çarşamba gideceğim büyük ihtimalle,herhalde belli olur o zaman. yaman bey iyi, garip garip hareketler yapıyor sürekli:))

nerden geliyor annem canım baya sürüyomuş yol, doktora gittinmi
adanadan gelıyor cnm ben zonguldaktayım

bana yalancı sancı demedı bende acılmada var canım ne zaman gelecegi belırsız yanı

Son düzenleme:
yazdığını okuyunca annelikden bi kez daha etkilendim annen için ne zor olmuştur bi yavrusunu bırakıp diğerine yetişiyo ya ama senin gözün aydın annene kavuşuyosn

öyle canım hoca kalleslık yapmayıp bıraksaydı yada daha evvel yazılı yapsaydı gelecektı ama en gec 1hafta ıcınde burda olur oda 1 hafta sıkacak dişini annemle konustum sımdı aglıyor kadın sarılmıs anneme seni cok ozlıcem demıs babam öldüğünde 1 yasındaydı herseyını annemle hallettı aman neysee yıne gelmesınler bana

bugun cok ağladım annem yuzunden guya taa gecen hafta salı gunu gelecekti bugun eşim sordu ne zaman geliyor diye bende hafta sonunu bulur dedim eşimde sinirlendi pijamamdan tutunda bebeğin hastane çıkışına kadar herşey annemde hiç bişe hazır deil beşik geldi onu bile yıkamadım annem gelecek diye eşimde heşeyini hazır et dedi beni alışverişe götürdü akşam akşam pijama aldırdı içime de sinmedi zaten yarında gidip hastane cıkışını alıcaz çantaya ne konuyosa yarın öğren alıp koyalım diye baya sinir yaptı hadi aniden gelirse elim ayağıma dolaştırma benim dedi gözlerim çok şiş ağlamaktan

Son düzenleme:

bana deme ben ağlarım yineee sol gözüm kapanmak üzre şişlikten hadi aniden gelecek olsa bişe yok yaa ben senin gibi kalkıp temizlikte yapamıyorum

ay canım yaaa üzülme annen nıye bu kadar gecıktı melony eşin haklı neyın ne olcagı bellı degıl pat dıye cıkı verır allah korusun yanı ben kendı adıma konuşim herseyım hazır annemın getıreceklerıde var onemlı olanları hep ben aldım valla annemde yarın gelınce dokecez ıste tekrardan ne var ne yok kadın hazırlıcak annen gelsın bence nerdekı annen suan ve sen nerdesın :26:

anlıyorum cnm benimde ilk kızımda erken doğum tehlikem vardı bundada yatıp dinlenmem lazım aslında ama olmuyo sorumluluklar fazlalaşınca ister istemez kalkıyosun hem ilk gebelikte daha pimpirikli oluyo insan sanırım umarım kolay bir doğumun olur annenede çabucak kavuşursun insan yanında destek konuşacak yaren arıyo hele hamilelikte vurgun yemiş balık gibi oluyo insan dokunsan ağlıyacak modda

bana deme ben ağlarım yineee sol gözüm kapanmak üzre şişlikten hadi aniden gelecek olsa bişe yok yaa ben senin gibi kalkıp temizlikte yapamıyorum

yaptımda ne oldu acılma ve sancı var suann bacım aglama uzme kendını benımde annem yoktu yanımda su haftama kadar her işimi kendım gordum tamam kadın tuttum temızlıge geldı ama oturma gruplarını ellemedı bugunde oturma gruplarını sıldım altlarını aldım makınayla ne yapım hadi tek basınayım bacım allahtankı koltukları komsumun kızı cektı hep bır halıları yıkatmaya verecem ıste

Son düzenleme:

bende yarın hazır etcem işte pijamamı aldım resimde gördüysen eğer hastane setini alırız bir set daha koyarım içine

ben alanyadayım annem kayseride canım dedem taa ocakda vefat etti miras işleri ha bugun ha yarın bitecek ama daha bitmedi gecen salı bileti aldıydı erteletti sonra bugune kaldı bugunde ses cıkmamış tapudan yani hafta sonunu bulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…