yarın sabah doktora gidiyorum.
inşallah sancı falan çıkmaz kızım zamanını bekler.
hepinizi öpüyorum. iyi geceler.
evet canım cumrtesi kontrolde belli oldu çok şükürminikmucizem senin tarih de belli olmuş, ne güzel...
evet canım cumrtesi kontrolde belli oldu çok şükür
senin belli mi ne zaman
yaman beyin keyfi nasıl bu arada ço zman oldu görüşemedk
ben kendi doktoruma 1 aydır gidemedim, çarşamba gideceğim büyük ihtimalle,herhalde belli olur o zaman. yaman bey iyi, garip garip hareketler yapıyor sürekli:))
hayırlısı olsun canım yaa
benimkide korkutuyor beni bazen karnım şekilden şekile giriyor
adanadan gelıyor cnm ben zonguldaktayımnerden geliyor annem canım baya sürüyomuş yol, doktora gittinmi
oyy kıyamam pek küçükmüş kardeşin. ama idare edecek artık ablasını. nede olsa yeğen geliyor.
sen üzme kendini.
korkma canım yalancı sancı bunlar. bende de oluyor. daha zamanı var büyüsün bebişler.
evet oldukça tenhalaştık. napalım bebişler sağlıkla gelsinler de biz yine toplanırız.
adanadan gelıyor cnm ben zonguldaktayım
bana yalancı sancı demedı bende acılmada var canımne zaman gelecegi belırsız yanı
yazdığını okuyunca annelikden bi kez daha etkilendim annen için ne zor olmuştur bi yavrusunu bırakıp diğerine yetişiyo ya ama senin gözün aydın annene kavuşuyosn
öyle canım hoca kalleslık yapmayıp bıraksaydı yada daha evvel yazılı yapsaydı gelecektı ama en gec 1hafta ıcınde burda olur oda1 hafta sıkacak dişini annemle konustum sımdı aglıyor kadın sarılmıs anneme seni cok ozlıcem demıs babam öldüğünde 1 yasındaydı herseyını annemle hallettı aman neysee yıne gelmesınler bana
bugun cok ağladım annem yuzunden guya taa gecen hafta salı gunu gelecekti bugun eşim sordu ne zaman geliyor diye bende hafta sonunu bulur dedim eşimde sinirlendi pijamamdan tutunda bebeğin hastane çıkışına kadar herşey annemde hiç bişe hazır deil beşik geldi onu bile yıkamadım annem gelecek diye eşimde heşeyini hazır et dedi beni alışverişe götürdü akşam akşam pijama aldırdı içime de sinmedi zaten yarında gidip hastane cıkışını alıcaz çantaya ne konuyosa yarın öğren alıp koyalım diye baya sinir yaptı doktor hadi aniden gelirse elim ayağıma dolaştırma benim dedi gözlerim çok şiş ağlamaktan
Eki Görüntüle 198695 [/QUO
cnm üzme kendini ya benim annem yakınımda bi parça eşyama dokunmadı aramızda 1 saatlik mesafe var ilk kızımda çok yardımcı oldu ama bu hamileliğimdeöksüz kaldım desem yeri var
herşeyi kendim hazırladım ilk kızımın bebekliklerini yıkadım ütüledim kaldırdım evin her temizliğini kendim yaptım beşiğini gittim kendim aldım herşeyi kendim yaptım yani bide üstüne kızımla ilgilendim anaokula gidio boşuna ağlama cnm çantayı bile eşimle hazırladık annemde inş. doğumdan sonra hastaneye gelicek sanırımannende olsa bi zaman sonra kendi başına kalıyosun arkadaşım sen kocanla yap herşeyi anan gelince gözden geçirirsin ii doğumlar cnm...
bugun cok ağladım annem yuzunden guya taa gecen hafta salı gunu gelecekti bugun eşim sordu ne zaman geliyor diye bende hafta sonunu bulur dedim eşimde sinirlendi pijamamdan tutunda bebeğin hastane çıkışına kadar herşey annemde hiç bişe hazır deil beşik geldi onu bile yıkamadım annem gelecek diye eşimde heşeyini hazır et dedi beni alışverişe götürdü akşam akşam pijama aldırdı içime de sinmedi zaten yarında gidip hastane cıkışını alıcaz çantaya ne konuyosa yarın öğren alıp koyalım diye baya sinir yaptı doktor hadi aniden gelirse elim ayağıma dolaştırma benim dedi gözlerim çok şiş ağlamaktan
cnm üzme kendini ya benim annem yakınımda bi parça eşyama dokunmadı aramızda 1 saatlik mesafe var ilk kızımda çok yardımcı oldu ama bu hamileliğimdeöksüz kaldım desem yeri var
herşeyi kendim hazırladım ilk kızımın bebekliklerini yıkadım ütüledim kaldırdım evin her temizliğini kendim yaptım beşiğini gittim kendim aldım herşeyi kendim yaptım yani bide üstüne kızımla ilgilendim anaokula gidio boşuna ağlama cnm çantayı bile eşimle hazırladık annemde inş. doğumdan sonra hastaneye gelicek sanırımannende olsa bi zaman sonra kendi başına kalıyosun arkadaşım sen kocanla yap herşeyi anan gelince gözden geçirirsin ii doğumlar cnm...
bu benim ilk doğumum ama ve ben iş yapamıyorum sorunlu biraz
bugun cok ağladım annem yuzunden guya taa gecen hafta salı gunu gelecekti bugun eşim sordu ne zaman geliyor diye bende hafta sonunu bulur dedim eşimde sinirlendi pijamamdan tutunda bebeğin hastane çıkışına kadar herşey annemde hiç bişe hazır deil beşik geldi onu bile yıkamadım annem gelecek diye eşimde heşeyini hazır et dedi beni alışverişe götürdü akşam akşam pijama aldırdı içime de sinmedi zaten yarında gidip hastane cıkışını alıcaz çantaya ne konuyosa yarın öğren alıp koyalım diye baya sinir yaptı hadi aniden gelirse elim ayağıma dolaştırma benim dedi gözlerim çok şiş ağlamaktan
bana deme ben ağlarım yineee sol gözüm kapanmak üzre şişlikten hadi aniden gelecek olsa bişe yok yaa ben senin gibi kalkıp temizlikte yapamıyorum
ay canım yaaa üzülme annen nıye bu kadar gecıktı melony eşin haklı neyın ne olcagı bellı degıl pat dıye cıkı verır allah korusunyanı ben kendı adıma konuşim herseyım hazır annemın getıreceklerıde var onemlı olanları hep ben aldım valla annemde yarın gelınce dokecez ıste tekrardan ne var ne yok kadın hazırlıcak annen gelsın bence nerdekı annen suan ve sen nerdesın :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?