2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hadı yaaa hayırlısı bakalım ay su mırass işlerine hıc gelemem dedemden bıse kalır allahım ortalıgı bır gör kazan kaynar resmen

evet bir de gurbette tek olunca öle oluyo insana ihtiyaç duyuluyor

bende tutcam temizlikçi halıları annem makina almışş doğum hediyesiymiş ben onla yıkayacam dedi ellemiyorum oyuzden saten benim koca pimpirik bişe olmasın diye kuförü eve taşıyo bu kadar diyim anlayın siz ne haldeyimm

senin annenin işide zor ne diyim kii kimle kalacak şimdi kardeşin

20 yasında bır kardesım daha var erkek onunla beraber yalnız degıl ama küçük olunca içlenıyor ınsan surda hepsi hepsi 1 hafta dişini sıkacak yazılılar bır bıtsın hemen alıcaz buraya devamsızlıgı olmadıgı ıcın

Son düzenleme:
MERVE gelıp hiç bıse demeden gerımı gıttı

YAKAMOZZZ unda canı sıkkın heralde offfff bu dr ların cogu delı yaaa saçmasapan konusyolar neresı kucukmüş bebişin baska bırseyde gerılık gorduyse bılemıcem ama tutupta kıloyu sorun ettıyse dıyecek bıseyım yok o dr a

Son düzenleme:
ilk defa ayrılıyosa anneden ondandır neyse alışıcak artık 1 hafta cabuk gecer yarın okula gidince unutur aslında ama azcıkda naz herhalde

merveyi görmedim

yakamoza doktor ne demiş ki

işte yazdıkları burda melony cim

bebekcim ben çıkıyorum gözlerim cok yanıyor annene hayırla kavuş inşallahh darısı başıma

şunuda sölemeden geçemicem seviinin annesi geleli 1 hafta 10 gun olcak benim annem ondan 1 hafta önce gelecekti hatta sevi erken geliyomuş annen demişti

üzme tatlı canını tamam hadi gıt yat canım gelır elbet yarın bırgun hadi ıyı uykular canım :80::80:

işte yazdıkları burda melony cim

ama benimde hep öleydi bir hafta geriden gidiyodu 2 haftadır yakaladı daha birde öle çokda küçük deil ki doğuma kadar o 3 kilo olsa yeter ya bazen doktorlar adamın canını cok sıkıyor bişe yok bence çünkü ultrasyon kesin deilki yaklaşık sonuç veriyo üzülmesin bence

dr un yaptıgı deli saçması işte o cocuk 3 kg asagı dogmaz deli sey hadi uyu sen bende yatarım bırazdan

Merhaba Kizlar!!
Dun ogle saatlerinde genel anestezi/sezeryan ile dogum yaptim.
Anne oldum. Bebegim dusundugumden daha minik ve tatli. 2kg 815gram ve 49 cm.
Maashallah cok cici gorunuyor.
Doguim oncesi cok gergindim. Sonda takilinca berbat hissettim kenidmi, agladim, canim yandi. Duygusal olarak coktum. Abarttim sanirim.Hastanem Urdun'deki en iyi hastanelerden birisi olmasina ragmen birsey yasadim. amelyathaneme giderken, yeni dogum gerceklesmis bir ameliyathanenin onunden gectik, orada kanlar falan gorunce ben sarsildim. Ama butun vucudumla sarsildim. Tutremek diyemiyorum. Hem hungur hungur aglayip,butun vucudumun cok siddetle calkalandigini nasil tarif edebilirim bilemem. Anestezi doktorum geldi kendi ameliyathaneme gecince, Durumu anlattim, azarladim, kizdim bagirdim. Temizlenmemis bir ameliyathanenin onunde beni 1 dk beklettiler, bunun hesabini soracagim falan diyordum Ingilizce :) simdi komik geliyor, adamin sucu yoktu sonucta:)
Herneyse, sonra benim istedigim gibi, belden uyusturma calismalari basladi. Belimden igne yapmaya calistilar ama ben hala asiri sallandigim icin ve aldigim asiri kilodan dolayi, bir kac kez denemelrine ragmen basaramadilar. Canim yandi aglamaya hep evam ettim, Sonra yanima Turkiye'de okumus bir doktor geldi. Turkce konusarak beni oyaladi, iyi oldu. Genel anesteziye karar verdiler, hemencecik uyutuldum. Bir agri ile uyandim, ameliyat bitmisti. Bebegimi goturmusler. Aglayarak uyandim.
Genel anestezi le sezeryan olacaklar varsa, tavsiyem, ameliyattan once, doktorlari tembihlesinler: oksijen maskesini taksinlar sizi uyandirmadn once. Etrafindakileri duyuyorsun ama nefes alamiyor gibi oluyorun. Sizi korkutmak istemem ama uyarmak isteidm. maskenizi siz uyanmadan taksinlar, yada takili maskeyi cikarmasinlar hic. bu bilgi isinize yarayacak, inanin.uyandigimda benim yoktu dedigim gibi, zor oldu. Sonra agalamay devam ettim. kocami gormek istiyorum dedim butun enerjimi toplayip, ama hemsire bana bon bon bakiyordu. Cunku sayikladigimi dusnuyordu. oysaki benim suurum yeindeydi ve gercek istegim, kocami yanimda gormekti. Sapsal kiz anlamadi. sonradan agresiflesecek kadar enerjimi toplayinca ona da bagirdim. Ayy ne gundu yaa. Sonra uyanik oldugumu anlayinca, kocamin yogun bakim odasina giremeyecegini soyledi. Anestezi doktorunu cagirdim. yanimdan gitme, bana destek ol dedim elin adamina. Saolsun yanimda durdu. 1 saat icinde odama alindim. Agliyordum. Tabi bizimkiler beni tamamen uyuttuklarini bilmiyorlarmis. Iyi ki de ameliyat sirasinda kocaciga bu haber gitmemis. cunku o hic istemiyordu genel anestezi. korkuyordu. uff ne daginik anlatmisim:)
Bebegimi hayal ettigimin aksine, hemendegil, cok sonra gorebildim. dogumdna 2 saat sonra.Gorunce donup kaldim. dokunamadim. korktum bir zarar verecegim diye. minicik, ufacik...Masum yavrucum.. Anlatamam nasil bir duygu.. Hepiniz yasayarak goeceksiniz inshallah. az kaldi size de kizlar. Dualrim sizinle. Anlatacak bir milyon sey var, ama hepsini simdi yazamiyorum. Aaa unutmadan bir de, sezeryan olacaklara sesleniyorum. Agri kesici igne olmazsaniz bol bol, kesilen bolge cok agriyor. Benim sondami ayni gun cikardilar. O yuzden tuvalete yuruyerek gittim. canim yandi cok ama sezeryanlilarin hemen az da olsa yurumeye baslamasi gerekiyormus.O yuzden sezeryanli arkadaslara tavsiyem, agri kesici ignelerinizi olabildigince SIK araliklarla yaptirmaya calisinv e sizi yuruyuse cikarmadan 20-30 dk once mutlaka bir agri kesici igne almis olun. Size bunu korkutmak icin yazmadim. aksine tedbirli olun diye yazdim.
Tabi Turkiye'deki hastanelerde durum nasil bilemiyorum. simdilik bu kadar, gorusuruz. Firsat buldukca yazarim. Sorusu olanlar sorabilir. Hepinizi sevgi ile kucakliyorummm

Son düzenleme:
gunaydiiinnnnnnnn

royalist tebrik ederim saglikla buyut bebeginiii :)))

channell ( dun sana msg attim ulasmadi ya beni disci tedavi edemedi cok kotuyum ama icini acmak icin uyusturucu ogne yapti sen doktora gittigindede yaptilarmi igne icime sinmedi sorayim dedim

öncelikle hayırlı olsun.yazdıklarını okurken gözümden akan yaşın hesabı yok..çok duygulandım.biraz zorlu geçmiş ama olsun sen de bebeğinde iyisiniz maşallah.önemli olan bu.canım neden 38.haftanıda doldurmadan sezeyan oldun.biraz daha bekleseymişin bebiş 3 kiloyu geçerdi bence ama olsun yaa..darısı bize ama bana daha var 4 hafta gibi..35.haftamı doldurdum çünkü..bebişinin mis kokosunu bol bol içine çek..

Günaydınnn canımmmmm hayırdır ne oldu???? Neden tedavi edemedi şimdi anlamadım?

gunaydın cnmm. bende merak ettım dısını hatta aksam baktım yoktun cnmm..
hanı dıscıler ıgneden once bı fıs fıs sıkıyorlar ya onu sıkmadı o zararlıymıs dırek ıgne yaptı ama doktorlar onun zararı yok dedı canım offff...
nıe yapamadı canım cokmu mudehale gerekıyormus napcaksın pekııııııııııııı?????

ya ben bu doktorların hepsı farklı bısı soluyor zaten dun ben yedıtepedekı doktoruma gttm c.tesı 3 kılo olan bebek dunn 2600 cıktı nasıl oluyor bu:):):):):):)

gunaydiiinnnnnnnn

royalist tebrik ederim saglikla buyut bebeginiii :)))

channell ( dun sana msg attim ulasmadi ya beni disci tedavi edemedi cok kotuyum ama icini acmak icin uyusturucu ogne yapti sen doktora gittigindede yaptilarmi igne icime sinmedi sorayim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…