2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

su bebıslerımız hayırlısıyla sağ salım kusurszu ayıpsız bı kucagımıza alsak rahatlıycakk her gece yaklastıkca bebıse bısı olcak dıe kabuslar goruyorum yaa

ya kizlar dunden beri saftim kaydi benim agla agla helak oldum

ya dolguyu acmadan dedilerki sinirleri alir seni rahatlatiriz
dolguyu acinca meger disim kanalliymis dibinde apse olabilirmis rontgen cekmeden mudahale edemeyiz ezbere mudahale etsek daha buyuk sikinti verebilir dediler ben yikildim tabi
antibiyotik verdiler doktorumla konusup bule allahim bir agri hic mi gecmez ya
allah kimseye vermesin gercekten.. channel banada direk igne yapti iyi bari :))
kusura bakmayin can siktim

gununuzzz guzel gecsinnnnnnnnn

Günaydınnn canımmmmm hayırdır ne oldu???? Neden tedavi edemedi şimdi anlamadım?

Ben anlamıyorum bu ultrason ölçümlerini zuzum yaa
Günaydın bu arada

canım off benımde 2 tane dısım yanyanaydı fılm cekemıyceklerı ıcın hangısı oldugu bellı deıldı bı tane doktor dedı kanallı dısın ıntıhap yapmıs hatta doktorumla konusup antıbıyotık verdı sonra baska bı dıscı dedı ıntıhaplı bole olmaz yanındakı sorun kı yanındakı sorunmusta halloldu canımmm...

ama sende zaten ıntıhap varsa antıbıyotık onu kuruturr ve doguma kadar rahatlarsın canım merak etmeee zaten ıntıhap daha zararlı bebegee hıcc korkmaaa...

Ben anlamıyorum bu ultrason ölçümlerini zuzum yaa
Günaydın bu arada

ben ultrasondaki kilo sonuclarina inanmiyorum kesinlikle

ben cçtesı 3 kılo ogrendım ya rahattım adam dedıkı 15 gunde 100 grm almıs ben şokkkk:):) bıde dıemedım de baska ultrasıonda bu kadar cıktı dıe ama cok moralım bozuldu yaaaa birden ole duyunca:):)):
sonra doktor dedıkı -300 +300 olabılır bazen mıdesınde su olabılır bız bas cevresı fl ve mıdesıne gore hesaplanıyor bu gun ıcınde bıle degısebılır dedı ama ınanamadım ben:)

ama doktor kılo en son takılcak sey kı 2600 normal dedı onmlı olan baska degerlerıymıss

ben ultrasondaki kilo sonuclarina inanmiyorum kesinlikle

Ben de inanmıyorum artık sürekli farklı farklı çıkıyor

su bebıslerımız hayırlısıyla sağ salım kusurszu ayıpsız bı kucagımıza alsak rahatlıycakk her gece yaklastıkca bebıse bısı olcak dıe kabuslar goruyorum yaa

Aynı sorun bende de var... çok korkuyorum artık vakit de geçmiyor bir türlü.. keşke hazırlıkları bitirmeseydim onlarla oyalanırdım demeye bile başladım...

çok çok geçmiş olsun, çok üzüldümm şimdi (((

sagol tatlim
insallah bebek bu agrilari hissetmiyordur insallah ilac etki etsin super olcak :)))
buda bizim nazarligimiz olsun napalim

ama sende zaten ıntıhap varsa antıbıyotık onu kuruturr ve doguma kadar rahatlarsın canım merak etmeee zaten ıntıhap daha zararlı bebegee hıcc korkmaaa...[/QUOTE]

[/QUOTE]

Hissetmiyordur hiç merak etme.. ben kabızlık problemi yaşamıştım ya, ölücem sandım ağrıdan katıla katıla ağlıyorum, ultrasona bi girdim prenses yaymış yatıyor bir rahat bi rahat sana anlatamam.... onlar o kadar kolay etkilenmiyorlar

ya benimkide 2 haftada 400gr aliyyordu gecen gun gittik 100 gr almis ama boy olcumu yuksek cikti
bunlar ortalama deger veriyorlar ya ondan inanmiyorum
kucagimiza almadan net kiloyu ogrenemicez

cileeaakk sagol tatlimmm

benim bebege sunnet kiyafeti yaptirdik kixlar cok komik oldu

cılek ben yazacaktım hazırlıgı sen demıssın evet gercekten herseyıde bıtınceınsan sıkılıyorr boslukta hıssedıyr kendını.. eskıden derdım kı hıcbıseyım hazır deıl dursun sımdı dıorum sıkılıyorum gelsın bıran once:)

[/QUOTE]

yok canımm hıssetmıyordur sen hıc ole seylerı kafana takma o mutlu huzurlu annesının karnında yuzuyordur kı zaten 3-4 kullanımda antıbıyotıkte etkısını gosterıyormusss..

aa sunnet kıyafetıde mı aldınız supermıs yaaaa:)):):
artık bebıslerede demekkı varr herkes hemen yaptırıyorsa sunnettt

ay hadi canımm :)))
koysana fotosunu çok merak ettim, sünnet kıyafetini yirim onun :)))

yok canımm hıssetmıyordur sen hıc ole seylerı kafana takma o mutlu huzurlu annesının karnında yuzuyordur kı zaten 3-4 kullanımda antıbıyotıkte etkısını gosterıyormusss..

aa sunnet kıyafetıde mı aldınız supermıs yaaaa:)):):
artık bebıslerede demekkı varr herkes hemen yaptırıyorsa sunnettt[/QUOTE]

ya biz kendimiz yapacaktik annem gecen gun eminonunde olesine bir yere sormus yapiyormusunuz diye adamda yapariz demis .. maksat fotosu olsun sapkali falan :)))
annemde kiyafeti bugun ceker ekletim buraya :))

ay hadi canımm :)))
koysana fotosunu çok merak ettim, sünnet kıyafetini yirim onun :)))

ya biz kendimiz yapacaktik annem gecen gun eminonunde olesine bir yere sormus yapiyormusunuz diye adamda yapariz demis .. maksat fotosu olsun sapkali falan :)))
annemde kiyafeti bugun ceker ekletim buraya :))[/QUOTE]

ıyı dusunmussunuz canım hatıra kalırrr..
sana doktor bı tarıh verdımı cnm ne dıyorrr??
sezeryan veya normal

annemde kiyafeti bugun ceker ekletim buraya :))

sezeryan veya normal[/QUOTE]

yok vermedi her hafta gidicez artik belki bu cumartesi tarih verir
channelcim catim darmis :))) insallah mecburen sezeryen olucam zaten dusunuyorum da ben dogum sancisi cilesini dis agrisi olarak yeterince cektim :)))
doktor darlik belki acilir falan dedi bence acilmaz ben bilmezmiyim catimi matimi

sezeryan veya normal

yok vermedi her hafta gidicez artik belki bu cumartesi tarih verir
channelcim catim darmis :))) insallah mecburen sezeryen olucam zaten dusunuyorum da ben dogum sancisi cilesini dis agrisi olarak yeterince cektim :)))
doktor darlik belki acilir falan dedi bence acilmaz ben bilmezmiyim catimi matimi[/QUOTE]

ay canım yaa cok guldum sımdı sanaaa ama bencede acılmaz oo basta doktor oyle dedysee:)):))
ya ben bıle tırsıyorum ama bende 15 gun sonra kontrol etcek yıne dıorum kı belkı ozamaman sezeryan derrr kafam ııccene karıstııııı hayırlısı olsun hakkımızdaaa:):):

sız bebegın camasırlarını neyle yıkadınız ben hacısakır bıde dalan roxy aldım dalanla yıkadım basta guzel koktu ama sonra bısı kalmadıııı???

hacisakirin toz bebek deterjani vardi onunla yikadik canim dalinin yumusaticisini kullandik
bizdede ole koku kalmadi ama

ay canım yaa cok guldum sımdı sanaaa ama bencede acılmaz oo basta doktor oyle dedysee:)):))
ya ben bıle tırsıyorum ama bende 15 gun sonra kontrol etcek yıne dıorum kı belkı ozamaman sezeryan derrr kafam ııccene karıstııııı hayırlısı olsun hakkımızdaaa:):):

sız bebegın camasırlarını neyle yıkadınız ben hacısakır bıde dalan roxy aldım dalanla yıkadım basta guzel koktu ama sonra bısı kalmadıııı???[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…