2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

[/QUOTE]

cok yumusak oldu yumusatıcı kullanmadım ben ama koku sıfır:)
hacısakırden korktum erımez dıyee 2. postayıda onla yıkım barııı:)

cok yumusak oldu yumusatıcı kullanmadım ben ama koku sıfır:)
hacısakırden korktum erımez dıyee 2. postayıda onla yıkım barııı:)[/QUOTE]

kokusuz olmasi daha iyidir belki alerji acisindnn

oyyy maşallah bıraz zor olmuss ama allah analı babalı buyutsunn tatlım

selam kızlarrrrr tostumu yedim geldimmm. ay royalist te doğurmuşşş ne güzel yaa
nasılsınız bu arada?

günaydın kızlar
royalistte doğurmuş allahım sağlıkla büyütmek nasip etsin

okuyunca aklıma takıldı bende epidural olucam ama aldığım kilolardan dolayı olmazmı acaba
bir an önce işlerim bitsn kızıma kavuşayım istiyorum

iyiyiz tatlım evet rosalıtte dogurdu egede dogurursa sıra bana gelecek :)))
senin günün belli mi kızzz? ege ninki yarın değil mi ?

benim doğuma tam 3 hafta var. 21 gün sonra bugünnnnnnnnnn
Günaydın kızlarr tost deyince canım çekti bende tostumu yiyip geliyim bari
ayy canım hakkını helal et düşünemedimbu aralar tosta takmış durumdayım, bim in tost ekmeğiyle çok güzel oluyo

hayırlı olsn,ALLAH analı babalı büyütsün.

günaydın. ben de spinal olcam ama böyle bişey olduğunu bilmiyordum ilk defa duydum:26:

3 hazırannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bacımmm son 9 gun heyecan durukta :)))

günaydın..

royalist de kavuştu bebeğine ne güzell, darısı bize inşallah...

zinkerbel çok geçmiş olsun canım. zaten son günler zor geçiyor, bir de diş ağrısı hiç çekilmez valla, Allah yardımcın olsun...

Ne demek canım iyi oldu bende ne yesem diye düşünüyodum

royalist doğurmuş sevindim ama yaşadıklarına üzüldüm kız o kadar hazırlıklı gitti demekki bu işler sezeryana falan bakmıyo ben gene normalden caymiyim

ya bende spınal olucam 2 kılo aldım doktorum hıc oyle bısey demedı tatlım bence o sıslıklıe alakalı bazıları cok sısıyoo onlarda olabılır
2 kilo muuuuuuuuyanlış yazdın sanırım. benim dr da demedi öyle bişey. benim bebiş hala dönmedi bu arada...dr, bahane arıyodun zaten dedi...

2 kilo muuuuuuuuyanlış yazdın sanırım. benim dr da demedi öyle bişey. benim bebiş hala dönmedi bu arada...dr, bahane arıyodun zaten dedi...

yok kız 20 kılo :)))))))) dogurunca 2 kılo kalacak onu yazdımm ben normal dogum ıcın bı sıkıntım yok ama korktugum ıcın sezeryan yaptırıyorumm benım acı esıgım dusuk kız dayanamıyorum agrılara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…