2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaa erken ama napiyim ben biraz sabırsızım hemencicik olsun istiyorum

bence de istiyorsa gelsin artık :)))) kızımın paşa gönlü ne isterse o olsun
gelsin gelsin ama sağlıklı sıhhatli gelsin

hoşbulduk canım teşekkür ederiz yok bizimki yedi oturuyo bende iyiyim ama bura cok sıcak aşırı terliyorum bu arada alanyadayım tahmin et artık sıcaklığı denize girmek istiyorummm

e gir denize neden girmiyorsun, deniz mi soğuk hala?

herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız. ben 38.haftamdayım ve şu çok korktuğum çatı muayenesi oldum bu hafta ve hiç açılma yokmuş

günaydınn,zor mu çatı muayenesi, çok acıyor mu?
Bu arada açılma zaten doğum esnasında olmaz mı? çatı muayenesini sadece çatının darlığına genişliğine bakmak için yapmıyorlar mı?

bana pek mantıklı gelmedi ama midenin devalı dolu olmasını tuttum

Blueeeeee duy sesimiiiii :))) nerdesin arkadaşımmm???

bence de istiyorsa gelsin artık :)))) kızımın paşa gönlü ne isterse o olsun

Varsa bile haberimiz yok canım

evet canım artık allaha sukur erken dogum rıskını atlattık bebıslerımızı sağsalım ayıpsız kusursuz kucagımıza alsak artık tek dılegım bu n zman gelırse gelsın hersey hazır onu beklıyorr

valla ben de hıçkırık diyorum o duruma ama sanırım öyledir :) 10-15 dk sürmedi ama hiç, en fazla 1 dk falan sürüyor, yavrum duruyor hıçkırık başlayınca :) noluyor bana yaw diyor sanırım
tık tık tık yapıyo içerden, bende kendimden bişey sanmıştım ilk başlarda, ama bişeye dikkat ettim, genelde gece sol tarafıma yattığım zaman yapıyo bunu.

herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız. ben 38.haftamdayım ve şu çok korktuğum çatı muayenesi oldum bu hafta ve hiç açılma yokmuş
günaydınn, iyiyiz sen nasılsın? erken doğum tehliken yok demekki, acıdı mı peki muayene sırasında:26:

Hayatımda duyduğum en komik şeylerden biri walla :) inanma bence canım böyle şeylere :)

O zaman sen sor ben öyle aliyim :)

Hmm normal dogum düşünüyorsun herhalde... Allah kolaylık versin arkadissss.... Ben senin haftana bir ulaşsam hemen sezercik olcemmm

bu haftaya kadar normal düşünüyordum ama nst ye girdiğim yerde sancı odası vardı ordaki sesleri duyunca tırstım ve kafam karıştı ben doğuramam heralde sezaryen düşünüyorum ama daha dr.a söylemedim isteğe bağlı sezaryen olabiliyor mu acaba?

Ben cati muayenesini valla elle yaptirtmadm...cok huyluyum doktordan rica ettim ultrason dalgasını kullandı... Bence bir deneyin sizde şansınızı o zaman acımıyor..

cnm ben oldum c.tesı bana okadar zor gelmedıı afedersın 3 parmagını soktu ama burda bı arkdas yumrugunu soktu felan dediiii...dedıgın gıbı sadece catıya bakıyolar ama bana 15 gun sonra yıne bakcakmıs neye bakcaksaaaa....

acılmayıda soluyo bana dedıkı rahat ol acılma felan yok daha

ayy bende tırstım o çatı muanesinden salı günü dr a gitmiştim bi baktım dr un yanındaki asistan hani o koltuk varya bacaklarını ayırıp uzandığın onu hazırlıyo bende zannettim ki beni çatı muanesi yapıcak allahtan benim için değilmiş gerçi hazırlıklı gittim ama çok tırsıyorum napiyim :18:

hayır dönmedi orda burda geziyor karnımın içinde canı nası isterse öle yanii bende cok cıkardım keyfini gecen sene evim site içinde havuz var deniz hemen karşımda ama ben sezeryan olucam için giremicem bu sene

Korkunççççççççç :) Allah'ım ben çok korkuyorum ve de tırsıyorum yaaa

Sen de doğurmadan gir tatlım işte denize

selinsu42 çatı muayenesi nasıl bişey ağrı oluyor mu ben de merak ediyorum çok

canım çatala çıkıyorsun altını çıkartıp.dr. eldivenini taktığı gibi 2 parmağını daldırıyor sonra içeriyi yokluyo biraz acıyor yani benimki acıdı ama hemen ekti elini.derin derin nefes alıp kasmamak önemli kasınca ağrıyor.

Aynen ben zaten normal istemiyorum ama dediğin gibi kapıyı açık unutmuşlar 3 kat aşağı kaçtım korkudan..ama normal dogum yapacak arkadaslara da ayıp olmasın amac korkutmak del tabi, en azından daha çabuk toparlanma imkanları varmış tamamen tercih meselesi..
Tabi ki senin isteğine bağlı, yasak deil sezeryan olmak sen dersen ki ben normalden korkuyorum sezeryan istiyorum o zaman en fazla doktor 38+ herhangi bir günde hemen alıyor.. Kio sen 38 desin..Ben epidural falan geçtim genel anestezi mis gibi uyanır alirim kollarıma..o ani yasamak istiyorsan ayrı, ben istemiyorum çünkü korkuyorum:18:

Ben cati muayenesini valla elle yaptirtmadm...cok huyluyum doktordan rica ettim ultrason dalgasını kullandı... Bence bir deneyin sizde şansınızı o zaman acımıyor..

ayy öyle bişey oluyosa bende makineyle yaptırırım bende çok huyluyumdur eşim o yüzden sinir oluyo bana

haftaya 39 olucam kabul edermi acaba sezaryeni geç kalmadım dimi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…