öyleymiş işte duru cadısı :)) hakkaten ya mis gibidir o şimdi, eve siniyor ya hani kokuları, bizim de evlerimiz öyle kokacak ne güzel :)
tatlım daha 37.haftadasın erken değil mi? tabi belli olmaz 38de falan da geliyorlar ama yine de çok sabırsızlanma bence, bazen 40ı da geçtiklerini unutmamak lazım
gelsin gelsin ama sağlıklı sıhhatli gelsinbence de istiyorsa gelsin artık :)))) kızımın paşa gönlü ne isterse o olsun
hoşbulduk canım teşekkür ederiz yok bizimki yedi oturuyo bende iyiyim ama bura cok sıcak aşırı terliyorum bu arada alanyadayım tahmin et artık sıcaklığı denize girmek istiyorummm
herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız. ben 38.haftamdayım ve şu çok korktuğum çatı muayenesi oldum bu hafta ve hiç açılma yokmuş
herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız. ben 38.haftamdayım ve şu çok korktuğum çatı muayenesi oldum bu hafta ve hiç açılma yokmuş
kızlar merhaba,
şuan evde temizlikçi var ne kadar doğru bilmiyorum ama dediki
eğer doğumun normal olacaksa sürekli mideni dolu tut aç kalma hiç dedi.bebek de aç doğmuyomuş ozaman uyuyan bi bebek oluyomuş mız mız olmuyomuş..
ama sezaryende böle değilmiş tabi..
dediğim gibi ne kadar doğru bilmiyoruma ama paylaşayım dedim:)
Blueeeeee duy sesimiiiii :))) nerdesin arkadaşımmm???
bence de istiyorsa gelsin artık :)))) kızımın paşa gönlü ne isterse o olsun
Varsa bile haberimiz yok canım
tık tık tık yapıyo içerden, bende kendimden bişey sanmıştım ilk başlarda, ama bişeye dikkat ettim, genelde gece sol tarafıma yattığım zaman yapıyo bunu.valla ben de hıçkırık diyorum o duruma ama sanırım öyledir :) 10-15 dk sürmedi ama hiç, en fazla 1 dk falan sürüyor, yavrum duruyor hıçkırık başlayınca :) noluyor bana yaw diyor sanırım
günaydınn, iyiyiz sen nasılsın? erken doğum tehliken yok demekki, acıdı mı peki muayene sırasında:26:herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız. ben 38.haftamdayım ve şu çok korktuğum çatı muayenesi oldum bu hafta ve hiç açılma yokmuş
kızlar merhaba,
şuan evde temizlikçi var ne kadar doğru bilmiyorum ama dediki
eğer doğumun normal olacaksa sürekli mideni dolu tut aç kalma hiç dedi.bebek de aç doğmuyomuş ozaman uyuyan bi bebek oluyomuş mız mız olmuyomuş..
ama sezaryende böle değilmiş tabi..
dediğim gibi ne kadar doğru bilmiyoruma ama paylaşayım dedim:)
girsen nolur ki ay burda deniz olsa da girsem valla
pardon canım ya görmemişim mesajı,
canım markası acura 738. bikaç başlığı var farklı farklı, 2 ayarı var, çok güzel bi alet valla, ama hamilelere uygun değil yazıyo içinde. biz de çok cesaret edemedik, acaba karın bölgesi veya bel bölgesinden dolayı mı öyle diyor, hani oralara uygulamak iyi olmaz diye, ama sırta bişey olmaz mesela bence, yada bacaklara..yine de doktora sorcam tabi.
Hmm normal dogum düşünüyorsun herhalde... Allah kolaylık versin arkadissss.... Ben senin haftana bir ulaşsam hemen sezercik olcemmm
e gir denize neden girmiyorsun, deniz mi soğuk hala?
günaydınn,zor mu çatı muayenesi, çok acıyor mu?
Bu arada açılma zaten doğum esnasında olmaz mı? çatı muayenesini sadece çatının darlığına genişliğine bakmak için yapmıyorlar mı?
e gir denize neden girmiyorsun, deniz mi soğuk hala?
günaydınn,zor mu çatı muayenesi, çok acıyor mu?
Bu arada açılma zaten doğum esnasında olmaz mı? çatı muayenesini sadece çatının darlığına genişliğine bakmak için yapmıyorlar mı?
tık
günaydınn, iyiyiz sen nasılsın? erken doğum tehliken yok demekki, acıdı mı peki muayene sırasında:26:
senin bebiş dönmüş müydü? bende denize girmek istiyorum, geçen yaz iyice keyfini çıkardım ama çok özledim yaa, bayramdan önce yada sonra annemlerin yanına mersin e gitcem, bebişe annem bakıcakmış plajda, ben kocişi kapıp denize uçacambi kaç kiloda vermiş olurum o zamana kadar
cnm ben oldum c.tesı bana okadar zor gelmedıı afedersın 3 parmagını soktu ama burda bı arkdas yumrugunu soktu felan dediiii...dedıgın gıbı sadece catıya bakıyolar ama bana 15 gun sonra yıne bakcakmıs neye bakcaksaaaa....
acılmayıda soluyo bana dedıkı rahat ol acılma felan yok daha
hayır dönmedi orda burda geziyor karnımın içinde canı nası isterse öle yanii bende cok cıkardım keyfini gecen sene evim site içinde havuz var deniz hemen karşımda ama ben sezeryan olucam için giremicem bu sene
selinsu42 çatı muayenesi nasıl bişey ağrı oluyor mu ben de merak ediyorum çok
bu haftaya kadar normal düşünüyordum ama nst ye girdiğim yerde sancı odası vardı ordaki sesleri duyunca tırstım ve kafam karıştı ben doğuramam heralde sezaryen düşünüyorum ama daha dr.a söylemedim isteğe bağlı sezaryen olabiliyor mu acaba?
Ben cati muayenesini valla elle yaptirtmadm...cok huyluyum doktordan rica ettim ultrason dalgasını kullandı... Bence bir deneyin sizde şansınızı o zaman acımıyor..
Aynen ben zaten normal istemiyorum ama dediğin gibi kapıyı açık unutmuşlar 3 kat aşağı kaçtım korkudan..ama normal dogum yapacak arkadaslara da ayıp olmasın amac korkutmak del tabi, en azından daha çabuk toparlanma imkanları varmış tamamen tercih meselesi..
Tabi ki senin isteğine bağlı, yasak deil sezeryan olmak sen dersen ki ben normalden korkuyorum sezeryan istiyorum o zaman en fazla doktor 38+ herhangi bir günde hemen alıyor.. Kio sen 38 desin..Ben epidural falan geçtim genel anestezi mis gibi uyanır alirim kollarıma..o ani yasamak istiyorsan ayrı, ben istemiyorum çünkü korkuyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?