2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel bi haber canım hayırlı olsun bende doktordan geldim şimdi çatı muayenesini oldum çokda canım acımadı ya sadece kendimi rahat bıraktım hatta beni tebrik ettiler herkez bağırıyo sen bağırmadın dedi normal doğum yaparsın dediler çok sevndm 2 cm açıklığım varmş bebek kanala yerleşmiş doğumu bekliyorz ama doktora göre sonuna kadar da bekleyeblir inş kendilinden gelir ya

ne güzel seninkiyle aralarında yaş farkı olmayacak en iyi arkadaşı kuzeni:)
şuan İstanbul'dalar ama ağustos ayında şark hizmetini görmeye doğuya gidecekler canım eniştem polis mecbur gitmek zorundalar, yani doğum anında ist.da olmayacak ama olsn sağlıklı olsun da gerisi önemli değil...

sağol canım yaa açıklık mı varmış bak demek kasılmaların ondan oluyor... hadi hayırlısı olsun zamanında gelsin inşallah canım çok sevindim

sağolasn canm ya inş seninde olur açılman ama ben pek yürüyemedim tansiyon için onun yerne hergün zeytinyağı sürüyorum belki o etkiemştir tek can sıkıcı olan tansiyon 15 çıktı

mervecım hayırlı olsun ablanın bebısıde bu arada ben bır kac gundur aa ara gırıp cıkmak zorunda kalıyorum sancı gıtıyo sureklı bızımkı bı gununu beklese cok ıyı olacak ama benı fena sıkıstırıyo kereta :))

mervee hayırlı olsun canm umarım sağlıkla kucağına alır ablanın ilk bebeğimi,benim ablamın 3 tane var teyze olmak çok güzel bi duygu

mervee hayırlı olsun canm umarım sağlıkla kucağına alır ablanın ilk bebeğimi,benim ablamın 3 tane var teyze olmak çok güzel bi duygu

sağolun kızlar

volveron
tansiyon niye öyle çıktı canım?:44:

tansiyon benim de nedense geçen gittiğim de yüksek çıktı biraz normalde hep 11 lerde 12 lerde falandı bu sefer 14 dedi dr şok oldum

bilmiyorum canm ya neden çıktı tansiyonm ama ben takmıyorum benmki strese bağlı çatı muaynenesi stresinden oldu gibi doktorda öyle dedi

bilmiyorum canm ya neden çıktı tansiyonm ama ben takmıyorum benmki strese bağlı çatı muaynenesi stresinden oldu gibi doktorda öyle dedi

valla böyle muayenelerde tansiyon çıkıyorsa ki benmde kontrollerde tavan yapıyor, doğumda napcaz bilmiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…