oyle bacım oyle kapanı verıyor hemen benım aklıma geldı ama gıcık oldum dedım bu delı karı nıye msj atmadı bana yoksa benı begenmıyormu
holleyyy
selam canım aaaaa senin kız önce şaka yaptı sana geliyorum diye şimdi de naz mı yapıyorben doğurmuşsundur diye düşünmüştüm anaaaa hala gelmemiş olsun sağlığı nasıl?
doğuranlar çoooooooooooooook
Kizlar
Ben bugün dogum yaptım.. Bebgim erken geldi..35+3 genel anestezi ile sezeryan oldum.. 3 te girdim 4 te çıktım.. Bebeğim ultrason ölçümlerinde en son 3300 geldi, dogumdan sonraki kilosu 2820, 46 cm... Kuveze gerek kalmadı şükür su an yanımda sutum hemen geldi emzirdim 3 kere, sepetinde uyuyor... Hala inanamıyorum resmen aptallastim cok değişik i his...hepinize dua ediyorum kendinize ii bakin
Valla tecrübe mecrübe hak getire... Ben bebeği doğurdum giydircek bişi bulamadım.. Ben de doktora danıştım ne giydirceğimi.. Birde hava serindi mesela ben doğurduğumda... Bebek küçük oldu, aldığım herşey kocaman kaldı.. Babası kızdı bana hiç küçük bişey almamışız diye gittik newborn kıyafetler aldık.. Öyle rezil olurmuş, koca koca giydiremezmiş kızını.. Yani anlayacağınız benin tecrübe fos çıktı..
kızım özel msjla da yzdım ya sana dedim şimdi esra anlar msj atamıcağımımanyak karı yoksa niye msj atmıyım
seni de beğeniyorum ayrıca menopozlu :92::92:
kızlarr günaydınn.-)))sanki bugün biraz daha iyiyim.son 4 günüm.burnum açıldı biraz hafif öksürük var.sanırım 3 güne daha iyi olurum.dua edinn bana:2::2::2:
Kizlar
Ben bugün dogum yaptım.. Bebgim erken geldi..35+3 genel anestezi ile sezeryan oldum.. 3 te girdim 4 te çıktım.. Bebeğim ultrason ölçümlerinde en son 3300 geldi, dogumdan sonraki kilosu 2820, 46 cm... Kuveze gerek kalmadı şükür su an yanımda sutum hemen geldi emzirdim 3 kere, sepetinde uyuyor... Hala inanamıyorum resmen aptallastim cok değişik i his...hepinize dua ediyorum kendinize ii bakin
günaydın kızlar yeni kalktım
gunaydıınn kızlarr
ıyıce paranoyaklastım yaa her agrı her sancı acaba dogum mu boyle mı baslar dıye dusunuyorum
allah sonumuzu hayır etsın:))
günaydıııınnnn ben geldiimmm
aynı bende öyle dün akşam biraz sancılandım acaba doğuruyomuyum diyorum sırtıma bi ağrı girdi sonrada kasıklarıma falan derken tırstım bayaa ama biraz uzanınca geçti şimdide sağ tarafıma dayandı napıyosa artık çok canımı yakıyo sıpa
vida gibi oyuyor ne yapacak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?