2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oyle bacım oyle kapanı verıyor hemen benım aklıma geldı ama gıcık oldum dedım bu delı karı nıye msj atmadı bana yoksa benı begenmıyormu

kızım özel msjla da yzdım ya sana dedim şimdi esra anlar msj atamıcağımı manyak karı yoksa niye msj atmıyım

seni de beğeniyorum ayrıca menopozlu :92::92:

ayyy sorma canım yaa ne şaka yapmış hemdeee.sağlığı çok şükür ii.inş hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza

hayırlı olsun tatlım....Allah analı babalı büyütsün...

benim bebekte zayıf doğacak bende hep küçük şeyler alıyodum baştan beri hatta abartıp prematüre tulumu bile almışım (bilmiyodum aldıktan sonra farkettim ) minnak olursa sığar içine iyi olmuş aldıgım ama mağazadaki görevliler çok küçük almayın pişman olursunuz diyolardı tabi ben karnımdan kocaman bi bebek çıkacagını tahmin etmediğimden olsa gerek bi kaç tane kalıbı küçük olanlardan da aldım bizde doktora sorarız olmazsa napalım

saat 5 ben hala uyuyamadım herkes mışıl mışıl uyuyo sanırım benden başka kimsecikler olmadıgına göre

kızlarr günaydınn.-)))sanki bugün biraz daha iyiyim.son 4 günüm.burnum açıldı biraz hafif öksürük var.sanırım 3 güne daha iyi olurum.dua edinn bana:2::2::2:

kızlarr günaydınn.-)))sanki bugün biraz daha iyiyim.son 4 günüm.burnum açıldı biraz hafif öksürük var.sanırım 3 güne daha iyi olurum.dua edinn bana:2::2::2:

slm canım sevindim iyi olmana öksürük de geçer inşallah 3 güne daha iyi toparlarsın kendini dualarımız seninle

hayırlı olsun canım allah analı babalı buyutsun darısı basımızaa :)))

gunaydıınn kızlarr
ıyıce paranoyaklastım yaa her agrı her sancı acaba dogum mu boyle mı baslar dıye dusunuyorum
allah sonumuzu hayır etsın:))

gunaydıınn kızlarr
ıyıce paranoyaklastım yaa her agrı her sancı acaba dogum mu boyle mı baslar dıye dusunuyorum
allah sonumuzu hayır etsın:))

günaydıııınnnn ben geldiimmm
aynı bende öyle dün akşam biraz sancılandım acaba doğuruyomuyum diyorum sırtıma bi ağrı girdi sonrada kasıklarıma falan derken tırstım bayaa ama biraz uzanınca geçti şimdide sağ tarafıma dayandı napıyosa artık çok canımı yakıyo sıpa

vida gibi oyuyor ne yapacak:))

bir yığın iş var kim yapcek bu işleri hadi oğlum kalk anneye yardım et yeter orda yattığın

VKV Amerikan Hastanesi
kızlar ıpekın bebısııı:))
[url=http://www.amerikanhastanesi.org/TR/OnlineHizmetler/WebBebekErkek.aspx?ID=15864
umarım ekleyebılmısımdır
eger ekleyemedıysem bu hafta doganlarda ahmet can bebek:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…