VKV Amerikan Hastanesi
kızlar ıpekın bebısııı:))
anaaaaaaaaa maşallah kızzz 4170 gr doğmuş tütütütütüt anaaaaaaaaammmm maşallah maşallah çok tatlı velet kumralmışşş
bir yığın iş var kim yapcek bu işlerihadi oğlum kalk anneye yardım et yeter orda yattığın
darbeli matkap mübarek
içimden bi ses sanki bugün hastaneye gidiceksin diyo:26::18:
anaaamm hadı bakalım cantanı hazırla banyonu yap beklee nöbet basladı:))
anaaaaaaaaa maşallah kızzz 4170 gr doğmuş tütütütütüt anaaaaaaaaammmm maşallah maşallah çok tatlı velet kumralmışşş
çantamı da dün hazırladım eksikler vardı hepsi tamam bekliyo valla kenarda sanki içime doğmuş gibi dün hazırladım akşam saat 22:30 da bakalım sabahtan da sancı girdi olduğum yerde kalakaldım öyle
dun aynısı banada oldu mervecımm öldüm öldüm dirildim bısey sorucam sana ayıp olmasın ama senınde rahmınde sısme oldumu
arkadaşlar bende 20-25 haziran gibi bebek bekliyorum.sizleri 1 haftadır takip ediyorum.ilk bebeğim.annem gelecek yanıma.ne zaman çağırayım sizce?
teşekkür ederim...bu arada 15 haziran deyince bi tuhaf oldum.2 hafta var yaaa :18:
bişey değil canım normalde benim doğumum da 16 haziran ama ben hazır bekliyorum bugün yarın gelir diye gidişat onu gösteriyo çünkü
merve senle sat larımız aynı benimde 9 eylül yanlış yazmışım bende aynen bugün yarın bekliyorum bakalım
senin gidişattamı benim gibi benim kız kanala yerleşmiş ne yapsam dürtükleyip duruyo otur oturduğun yere diyo sıpa hiçbişey yaptırmıyo bana
aynen ya benimki 32. haftadan beri tepiniyo gelcem diye bugünleri gördüm ya istediği zaman gelebilir artık:) iş yapmak ne mümkün canım bacaklarımı kapatamıyorum artık inadına gibi de herşey yere düşüyor p.tesi yardımcı abla gelecek inşallah bu iki gün gelmez ipeğin bebeği maşallah çok şirin yaa onu görünce de doğsun istedim kaçıncı haftada alındı onun bebiş benimki daha 3200 gr bi 400 gr da alsa fena olmayacak senin bebiş ne kadar olmuş canım
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr az önce bi haber aldım ABLAM DA HAMİLEYMİŞŞŞŞŞŞ
Bugun test yapmış pozitif çıkmış ilk bana söyledi tlfnda nasıl heyecanlıbende ona söylemiştm ilk
2. bebeğini bekliyorrrrrrrr
hadiiiiii ayy tuhaf oldum hadi hayırlısı canım yaa
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr az önce bi haber aldım ABLAM DA HAMİLEYMİŞŞŞŞŞŞ
Bugun test yapmış pozitif çıkmış ilk bana söyledi tlfnda nasıl heyecanlıbende ona söylemiştm ilk
2. bebeğini bekliyorrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?