2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

anaaamm hadı bakalım cantanı hazırla banyonu yap beklee nöbet basladı:))

çantamı da dün hazırladım eksikler vardı hepsi tamam bekliyo valla kenarda sanki içime doğmuş gibi dün hazırladım akşam saat 22:30 da bakalım sabahtan da sancı girdi olduğum yerde kalakaldım öyle

çantamı da dün hazırladım eksikler vardı hepsi tamam bekliyo valla kenarda sanki içime doğmuş gibi dün hazırladım akşam saat 22:30 da bakalım sabahtan da sancı girdi olduğum yerde kalakaldım öyle

dun aynısı banada oldu mervecımm öldüm öldüm dirildim bısey sorucam sana ayıp olmasın ama senınde rahmınde sısme oldumu

arkadaşlar bende 20-25 haziran gibi bebek bekliyorum.sizleri 1 haftadır takip ediyorum.ilk bebeğim.annem gelecek yanıma.ne zaman çağırayım sizce?

senin gidişattamı benim gibi benim kız kanala yerleşmiş ne yapsam dürtükleyip duruyo otur oturduğun yere diyo sıpa hiçbişey yaptırmıyo bana

aynen ya benimki 32. haftadan beri tepiniyo gelcem diye bugünleri gördüm ya istediği zaman gelebilir artık:) iş yapmak ne mümkün canım bacaklarımı kapatamıyorum artık inadına gibi de herşey yere düşüyor p.tesi yardımcı abla gelecek inşallah bu iki gün gelmez ipeğin bebeği maşallah çok şirin yaa onu görünce de doğsun istedim kaçıncı haftada alındı onun bebiş benimki daha 3200 gr bi 400 gr da alsa fena olmayacak senin bebiş ne kadar olmuş canım

geçen ki gittiğim benm kendi dr um değildi tam ölçemedi bnm dr izinliymiş pazartesi gelicekmiş pazartesi tekrar gidicem bakalım kanala bayaa bi yerleşmiş beceremedi ölçmeyi
sormaa yaa bende görünce artık doğsun nolur diyorum çok hevesleniyorum böyle yeni doğmuş bebişleri görünce içim gidiyo benimkide biran önce olsun istiyorum artık 4 küsurluydu ipek in bebiş maşallah valla

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr az önce bi haber aldım ABLAM DA HAMİLEYMİŞŞŞŞŞŞ

Bugun test yapmış pozitif çıkmış ilk bana söyledi tlfnda nasıl heyecanlı bende ona söylemiştm ilk

2. bebeğini bekliyorrrrrrrr

hadiiiiii ayy tuhaf oldum hadi hayırlısı canım yaa

ne güzel seninkiyle aralarında yaş farkı olmayacak en iyi arkadaşı kuzeni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…