2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

şükür işte günümüze 24 gün var ama pazartesi tekrar gidicez doktora bakalım ne kadar olduk artık taşıyamıyorum tabi başka bir sıkıntı yok gece sancıları hariç gece hiç uyuyamıyorum
bizde öyleyz gece uyuyamıyorz :) gününü beklemez gibime geliyor bi gidin bakalım hayrlı haberlerle gelirsiniz inş.
Allah yardım eder canım inş bakalım bende görücez doğumu etkliycekmi heber ederm muhakkak

tamam canım

arkadaşlar merhaba son bir kaç sayfaya baktığım kadarı ile herkes iyi maşallah...

volveron açılman adına çok sevindim dilerim sancında hayırlısı ile gelir ve doğumun gerçekleşir , bende büyük bir heyecan ile sancı ve açılma bekliyorum gerçi 16 haziran görünüyor 40 hafta bitimim ama belirtilerim bayağı belirgin olduğu için bugün yarın die gerilip duruyorum,zeytinyağını en iyisi bende yapayım her akşam düzenli,birde bugün çok duygusal ve bir okadarda yorgun hissediyorum kendimi,Allah yardımcımız olsun.

rabbim size bağışlasın arkadaşım ben linki görnce geldim ve maşallah çok ama çok tatlı bir kızın olmuşbende 7 aydır bebek istiyorum dua edin lütfen arkadaşlar ki bende sizler gibi meleğime kavuşayım

oy oyy yerm seni ben cok tatlı yaaa..allh ananlı babalı buyutmeyi nasip etsn saglıkla buyusun bebeşin cnm gozun aydınn

Çok teşekkürler canım , darısı en kısa zamanda seninde başına inşallah , sakın stres yapma rabbim yardım eder , en kısa sürede kavuşursun sende inşallah meleğine :)

cnm iznn olursa fotosunu filan kaldrmıcaksan ada bebegimzn ekleyım fotosunu dogum yapanlar topigine

Çok teşekkürler canım , darısı en kısa zamanda seninde başına inşallah , sakın stres yapma rabbim yardım eder , en kısa sürede kavuşursun sende inşallah meleğine :)

gözlerim doldu inan ki gördüğümde dayanamıyorum böyle zamanlarda.inaşşah benimde ilk önce karnıma sonra da kucağıma konar meleğimmm

cnaım çoook sevindimm açılmanın olmasına rabbim yardımcın olsun normal doğum yaparsın inşallah tansiyonunda heyecandan yükselmiştir korkma bu zamana kadar normalse sorun çıkmaz tuzu da azalt allah yardımcın olsun canım

hayırlı olsun maşaallah bebişinebursa acıbademde yapmışşın doğumu bende orada yapıcam kısmetse doktorun kimdi merak ettim

oy maşallah sübhanallah bu ne tatlı bebek Allahım nazarlardan saklasın inşallah...

Rabbim sana da inşallah en kısa zamanda bir bebek nasip eder canım stres yapma, bebeğin Allah kısmet eder de olursa o zaten şuan ana rahminde günü ve zamanını bekliyor... umudunu kaybetme, inşallah en kısa zamanda sen de hamileyim diye müjdeni verirsin bizlere

selam kızlar.. yeni bebişlerimiz mi geldi... ay ne heyecanlı, yumurta kapıda, herkes bebiş bekliyo...

bugün oğlumun göbeği düştü...

kızlar göğüs bakımını ihmal etmeyin... hergün yapın sık sık.. walla çok acıyomuş

bi de bi mucizeyi paylaşacam.... oğlum ağlarken göğsüm şıp şıp damlıyo, inanamazsınız ya....

burcum gözün aydın, geçmiş olsun canım.. çok tatlı maşallah... melek bunlar ya.... ben de ctesi yaptım doğumu....

hadi gözünaydın cnm doğurdun da göbeğini bile düşürdün ohhh kısknıyorum valla :)

göğsüne ne sürüyorsun krem olarak?

mucizelere inanırım canım

kızlar ben bebeğimin nefes alıp verdiğini karnıma dokunarak anlyorum artık... siz anlıyor musunuz yaaaa ne tatlı bi duygudur buuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…