sezaryen cnım... sen nasılsın? gidişat falan?
valla böyle muayenelerde tansiyon çıkıyorsa ki benmde kontrollerde tavan yapıyor, doğumda napcaz bilmiyorm
bizde öyleyz gece uyuyamıyorz :) gününü beklemez gibime geliyor bi gidin bakalım hayrlı haberlerle gelirsiniz inş.şükür işte günümüze 24 gün var ama pazartesi tekrar gidicez doktora bakalım ne kadar olduk artık taşıyamıyorum tabi başka bir sıkıntı yok gece sancıları hariç gece hiç uyuyamıyorum
Allah yardım eder canım inş bakalım bende görücez doğumu etkliycekmi heber ederm muhakkak
Kızlar Merhaba ,
Ben 22 mayıs Pazar günü doğum yaptım :) ağrılarım başladı hafif hafif , pazartesi sezeryan olacaktım ama pazar günü almaya karar verdi doktorum , Pamuk prensesim ADA kızıma kavuştum.Darısı başınıza:)
linkten bebişimi görebilirsiniz...
ACIBADEM SAĞLIK GRUBU - Hastaneler,Tıp Merkezleri,Poliklinikler,Laboratuvarlar
rabbim size bağışlasın arkadaşım ben linki görnce geldim ve maşallah çok ama çok tatlı bir kızın olmuşbende 7 aydır bebek istiyorum dua edin lütfen arkadaşlar ki bende sizler gibi meleğime kavuşayım
oy oyy yerm seni ben cok tatlı yaaa..allh ananlı babalı buyutmeyi nasip etsn saglıkla buyusun bebeşin cnm gozun aydınn
Çok teşekkürler canım , darısı en kısa zamanda seninde başına inşallah , sakın stres yapma rabbim yardım eder , en kısa sürede kavuşursun sende inşallah meleğine :)
ne güzel bi haber canım hayırlı olsun bende doktordan geldim şimdi çatı muayenesini oldum çokda canım acımadı ya sadece kendimi rahat bıraktım hatta beni tebrik ettiler herkez bağırıyo sen bağırmadın dedi normal doğum yaparsın dediler çok sevndm 2 cm açıklığım varmş bebek kanala yerleşmiş doğumu bekliyorz ama doktora göre sonuna kadar da bekleyeblir inş kendilinden gelir ya
cnm iznn olursa fotosunu filan kaldrmıcaksan ada bebegimzn ekleyım fotosunu dogum yapanlar topigine
Kızlar Merhaba ,
Ben 22 mayıs Pazar günü doğum yaptım :) ağrılarım başladı hafif hafif , pazartesi sezeryan olacaktım ama pazar günü almaya karar verdi doktorum , Pamuk prensesim ADA kızıma kavuştum.Darısı başınıza:)
oy maşallah sübhanallah bu ne tatlı bebek Allahım nazarlardan saklasın inşallah...Kızlar Merhaba ,
rabbim size bağışlasın arkadaşım ben linki görnce geldim ve maşallah çok ama çok tatlı bir kızın olmuşbende 7 aydır bebek istiyorum dua edin lütfen arkadaşlar ki bende sizler gibi meleğime kavuşayım
selam kızlar.. yeni bebişlerimiz mi geldi... ay ne heyecanlı, yumurta kapıda, herkes bebiş bekliyo...
bugün oğlumun göbeği düştü...
kızlar göğüs bakımını ihmal etmeyin... hergün yapın sık sık.. walla çok acıyomuş
bi de bi mucizeyi paylaşacam.... oğlum ağlarken göğsüm şıp şıp damlıyo, inanamazsınız ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?