2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hahahah :90: bu ticker bende facebook da ekli günde kaç kez tıklıyorum sanki değişecek:))))))))))))))

dün gece çıkmasaydın keşke sohbet ederdik bari gerçi ben 2.30 da uyudum

oturamıyorum belli bir saatten sonra cok sıkıntı veriyor mideme sırtıma yoksa cıkmam banada ii olur en azından vakit gecerrrrrr

aynıısı walla bende yapıyourummm neden geçmiyo zamannnnnnn

kızlarrr benim kıs sanki hep midemin kaburgalarımın orda gibi gunduz deilde özellikle geceleri dahada şiddetli hissediyorum ve uyuyamıyorum bir de aşırı ter var bende saçlarım arası hep ıslakkk özelliklede su içtiğimde yada bişe yediğimde daha çok terliyorummmm bazen cıldıracak oluyorummm

benim gibi olan varmı :26::26::26::26::26:

ne güzel işte uslu. gece uykuları nasıl öyküm, gaz sorunu falan yok herhalde

Valla gaz sorunu ilk 10 günde falan pek olmuyormuş, ilk defa dün gece biraz zorladı beni .. Gaz yaptı herhalde... 2 ye kadar uyumadı ama genelde hep uyuyor.. Sarılıkta uyku yapıyor tabi, tamamen atlatırsa bir canavara dönüşebilir belki, şimdiden belli olmaz..

aman aman dönüşmesin:)) bir de 40 günden sonra huy değiştirir derler hep. sarılığı da geçer inşallah bir an önce... nasıl bir tedavi uyguluyorlar sarılığa??

aman aman dönüşmesin:)) bir de 40 günden sonra huy değiştirir derler hep. sarılığı da geçer inşallah bir an önce... nasıl bir tedavi uyguluyorlar sarılığa??

Aslında erken olunca olur dedi doktor bizde bekliyorduk zaten ama öyle zor bir tedavisi yok 1 gece hastanede kaldık, fototerapi uaptılar, ışıkla tedavi ettiler.. Sabaha kadar değerleri nerdeyse tamamen düştü de çok hafşf kaldı o da geçermiş zamanla..

zaten çevremde doğan çocuklarda sarılık olmayan yok gibi bir şey artık. inşallah çabuk atlatır.

zaten çevremde doğan çocuklarda sarılık olmayan yok gibi bir şey artık. inşallah çabuk atlatır.

Bana da hastanede bir form verdiler sarılıkla ilgili bilgiler vardı içinde, sarılık normal bebeklerin %60 ında, erken doğanların %80 inde olurmuş.. yani o kadar yaygın..

öyküm mira tedavisinden gayet memnun görünüyor ama:)) face.teki foto.yu gördüm şimdi, o ne güzel yatış öyle:))

öyküm mira tedavisinden gayet memnun görünüyor ama:)) face.teki foto.yu gördüm şimdi, o ne güzel yatış öyle:))

Valla bütün hemşireler şok oldu zaten, normalde bebekler çok ağlarlar, durmazlarmış, bizimki varya hiç gıkını çıkarmadı.. Yattı bütün gece, çok komikti.. hepsinin maskotu oldu.. Çok keyfine düşkün bişi zaten.. Kucağa da bayılıyor.. Yatırınca ağlayabiliyor..

ayy oykum bebişin büyümüş kızzzzz kıyamammm

Büyüdü galiba biz anlamıyoruz ama.. Çokta büyümesin zaten şimdilik ben böyle çok sevdim, minicik çok hoşuma gidiyor.. Yavaş yavaş büyür zaten, doktorda dedi..sarılıkta kilo alımı olmazmış ama bizimki azda olsa almış kilo.. Bu arada güzel emiyor... Sütüm çok.. Şu süt olayı çok enteresan tamamen iş beyinde bitiyor.. Ben biliyorsunuz sonuçta miadı dolmadan sezeryan oldum ama o kadar hazırlamışım ki kendimi herhalde doğumdan önceki gün göğüslerim şişti, süt indi resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…