Kız sabırsızlanmaz olur muyuz onca hafta su gibi geçti son haftalar tıkandı sanki
36........36+1........36+2 offff günler geçmiyo, inanır mıısn şu ticker'da bir günün daha attığını göreyim diye gece 12ye kadar bekliyorummesela bugun 36+2yim geceyi bekleyip o 36+3ü görmeden uyuyamam
hahahah :90: bu ticker bende facebook da ekli günde kaç kez tıklıyorum sanki değişecek:))))))))))))))
valla öyle sanki bir gün atlıcakneyse artık zamanınd gelsinler de bekleriz napalım
iyi akşamlar birce annen geldi demi biraz geç oldu ama gözun aydın
dün gece çıkmasaydın keşke sohbet ederdik bari gerçi ben 2.30 da uyudum
Kız sabırsızlanmaz olur muyuz onca hafta su gibi geçti son haftalar tıkandı sanki
36........36+1........36+2 offff günler geçmiyo, inanır mıısn şu ticker'da bir günün daha attığını göreyim diye gece 12ye kadar bekliyorummesela bugun 36+2yim geceyi bekleyip o 36+3ü görmeden uyuyamam
Ay bende doğurdum ama bende sıkılıyorum ya, bebik sürekli uyku modunda, sıkılıyorum evde.. Offffffffffffff
ne güzel işte uslu. gece uykuları nasıl öyküm, gaz sorunu falan yok herhalde
Valla gaz sorunu ilk 10 günde falan pek olmuyormuş, ilk defa dün gece biraz zorladı beni .. Gaz yaptı herhalde... 2 ye kadar uyumadı ama genelde hep uyuyor.. Sarılıkta uyku yapıyor tabi, tamamen atlatırsa bir canavara dönüşebilir belki, şimdiden belli olmaz..
aman aman dönüşmesin:)) bir de 40 günden sonra huy değiştirir derler hep. sarılığı da geçer inşallah bir an önce... nasıl bir tedavi uyguluyorlar sarılığa??
Aslında erken olunca olur dedi doktor bizde bekliyorduk zaten ama öyle zor bir tedavisi yok 1 gece hastanede kaldık, fototerapi uaptılar, ışıkla tedavi ettiler.. Sabaha kadar değerleri nerdeyse tamamen düştü de çok hafşf kaldı o da geçermiş zamanla..
zaten çevremde doğan çocuklarda sarılık olmayan yok gibi bir şey artık. inşallah çabuk atlatır.
öyküm mira tedavisinden gayet memnun görünüyor ama:)) face.teki foto.yu gördüm şimdi, o ne güzel yatış öyle:))
ayy oykum bebişin büyümüş kızzzzz kıyamammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?