Büyüdü galiba biz anlamıyoruz ama.. Çokta büyümesin zaten şimdilik ben böyle çok sevdim, minicik çok hoşuma gidiyor.. Yavaş yavaş büyür zaten, doktorda dedi..sarılıkta kilo alımı olmazmış ama bizimki azda olsa almış kilo.. Bu arada güzel emiyor... Sütüm çok.. Şu süt olayı çok enteresan tamamen iş beyinde bitiyor.. Ben biliyorsunuz sonuçta miadı dolmadan sezeryan oldum ama o kadar hazırlamışım ki kendimi herhalde doğumdan önceki gün göğüslerim şişti, süt indi resmen..
maşallah maşallah canım, inşallah bizim de sütümüz gelir bebeklerimiz emer... benim de korktuğum olay o ama ben inanıyorum emicek benim tosunum :) gece rüyamda gördüm emziriyorum nasıl emiyoilkten acıyo ama sonra ooo cop cop
Özellikle belirttim ben canım bu süt işini.. Kesinlikle iş beyinde bitiyor.. Emzirceğine inanırsan emzirirsin..Ben ameliyat sonrası yoğun bakıma falan alındım ya yaklaşık bebeğe 8 saat sonra meme verebildim, o esnada tek derdim ben bebeğimi ne zaman emzircem, niye emziremiyorumdu.. Bayılttım yoğun bakımdakileri.. Saat 5 te aldılar besleyelim bebeği diye, kızdım dedim ben 1 saat sonra emzirebilcem vermeyin mama.. Ve sütüm de geldi bebeğimde tuttu çok şükür.. Benimde beklediğim oldu ama göğüs uçlarım yara oldu.. Göğüs kalkanı aldım geçti çok şükür..
heeeyy miniğime kavuştum kızlar cuma sabahı.. hastanedeki son gecemiz bu gece.. çok şükür sağlığı yerinde ama yapışık vaziyetteyiz beşikte uyumuo yanımda kalmak istio hep..ilk 10 gün bu şekilde olurmuş hadi bakalım hayırlısı..hepinizi öpüorummmmmmmmm..
heeeyy miniğime kavuştum kızlar cuma sabahı.. hastanedeki son gecemiz bu gece.. çok şükür sağlığı yerinde ama yapışık vaziyetteyiz beşikte uyumuo yanımda kalmak istio hep..ilk 10 gün bu şekilde olurmuş hadi bakalım hayırlısı..hepinizi öpüorummmmmmmmm..
EZGİMMMM gelmiş hoşgelmşşşş bebişin nasılll bacım çok merak ettim seni :)
çok sağol canım benim hoşbulduk. hemen anlatayım...naptınız bacım çok merak ettim sizi
çok sağol canım benim hoşbulduk. hemen anlatayım...
dün gittik dr umuza...önce nst ye gönderdi, benim sıpam yine hiç kıpırdamadı, dümdüz bi nst şeridi çıktıdr ultrasona aldı sonra, vee bebeğim 13 günde sadece 150 gr almış ve 2500 gr olabilmiş, nedenini tam olarak anlayamadık, ama ben elevit almıyordum 15 gündür, bundan olduğunu düşünüyorum. suyu vs herşeyi normal ama gelişimi yavaşlamış, her zaman 1 hafta geriden gelen bebek 10 gün gerilemiş görünüyo ölçümlere göre. hala ters tabi dönmemiş, bebeğin herhangi bi sıkıntısı yok, kafana takma, 3000 doğmazsa 2800 doğar, şuan doğsa bile küvöz e ihtiyacı yok falan diye baya bi moral vermeye çalıştı dr um ama ben çok üzüldüm , moralim berbat 2 gündür. yavrumu besleyemedim demeye başladım. bi önceki 15 günde 450 gr almıştı çünkü neyse ultrasondan sonra tekrar nst ye gönderdi, yine düz çıkarsa yatış vericem serum alıcaksın, yine devam ederse bebeği alıcam dedi, nst ye gittik, sol tarafa yatarak nst çekildi, bu sefer kıpır kıpır hiç durmuyo, borsa hareketlerini gösteren tablolar gibi inişli çıkışlı bi sonuç çıktı, dr a götürdüm, tamam bu defa iyi seruma gerek yok dedi. sırt üstü nst ye yattığım zaman hiç kıpırdamıyo bu kızcem. bi de güzel fotograf verdi, yarın eklerim, öpücük attı annesine meleğim... ama biraz minik kalmış malesef teyzeleri... anlayacağınız 2 gündür kendimde değilim pek, çok üzgünüm çok... Allah sağlık sıhhat versin herşeyden önce önemlisi bu tabi...(buna şükür)
ya haklısın öyle canım da insan yarım kg almıştır diye ümitle gidipte 150 gr ı duyunca elinde olmadan üzülüyo. kendini suçluyo, ama ben ciddden elevit in etkisine inandım. ve evet geceleri hep soluna doğru yat dedi bana, istirahat ederken de aynı şekilde...dr kilo alımından ve nst sonucundan bebeğin streste olabileceğini düşündü ama ultrason ve ikinci nst den sonra genetik olduğuna kanaat getirdik, e ben 53 kilo ile hamile kaldım, kociş 62 kg :) ne olcaktı ya :)))canım üzülmeni gerektircek bişey yok ki doktorun güzel şeyler söylemiş, sağlığı yerinde en azından... senin beslememen diy bişey yok genetik olabilir... üzülme, doktor doğduğunda 3000 gram olur demiş yani ele avuca gelir şuan bile doğsa kuvöze ihtiyacı yoksa niye bu kadar üzülüyorsun
doğsun sen onu el bebek gül bebek sütünle besler büyütürsün canım hiç kafanı yorma... demek sürekli soluna yatman lazım...
ya haklısın öyle canım da insan yarım kg almıştır diye ümitle gidipte 150 gr ı duyunca elinde olmadan üzülüyo. kendini suçluyo, ama ben ciddden elevit in etkisine inandım. ve evet geceleri hep soluna doğru yat dedi bana, istirahat ederken de aynı şekilde...dr kilo alımından ve nst sonucundan bebeğin streste olabileceğini düşündü ama ultrason ve ikinci nst den sonra genetik olduğuna kanaat getirdik, e ben 53 kilo ile hamile kaldım, kociş 62 kg :) ne olcaktı ya :)))
sende ne var ne yok canım, tosun paşam nasıl? rüyamda gördüm dün oğlunla seni
ya hayatım o genetiktir dediğim gibi işte... sen üzülme doğsun sütünle cop cop emdire emdire besler büyütürsün inşallah inanıyorum ben... :) ben gece yatarken hep sol tarafıma yatarım , sola yata yata çürüdü sol kolum
eleviti bırakalı 2-3 ay oluyor benim, sen niye ihmal ettin? onun faydası çok bacım ihmal etme :) bişeycik olmaz korkma :))
hyrdır nasıl gördün bizi
inşallah sütüm olurda emer valla ya, çok istiyorum.
sen, bi sabah uyanmışsın bu tosun paşa doğmuş, kız daha erken değilmi diyorum geri koy karnına gününe kadar beklesin diyorum ama kocaman bebek, yanakla falan tombul tombul, erken doğmuş gibi değil. mavi bi şapka takmışsın. ben bi alttan çıtçıtlı badi hediye ediyorum sana onu giydiriyoruz Burağa. çok sevimli oluyo. böyle garip bi rüyaydı işte
ezgim, bebeğinin gelişiminde sorun yokmuş, niye strese giriyorsun ki, daha çok etkilenecek bebiş. benimki de küçük ama senin yemenle ilgili değil diyor doktorum hep bana. doğrudan etkilemiyormuş bizim yediklerimiz, öncelikle başka şeyler etkili. küçük doğan bebekler çabuk toparlanıyor, doğduktan sonra kilo alır merak etme.
ya bircecim insan birden herşey yolunda giderken böyle bişeyle karşılaşınca ne yapacağını şaşırıyo işte... senin bebiş ne kadar şuan? 2500 gr iyi bi değer ama insan kendi kendini bile ikna edemiyo bazen işte. herşeyin hayırlısı...ezgim, bebeğinin gelişiminde sorun yokmuş, niye strese giriyorsun ki, daha çok etkilenecek bebiş. benimki de küçük ama senin yemenle ilgili değil diyor doktorum hep bana. doğrudan etkilemiyormuş bizim yediklerimiz, öncelikle başka şeyler etkili. küçük doğan bebekler çabuk toparlanıyor, doğduktan sonra kilo alır merak etme.
paşamın keyfine kalmış artık,,,ay canım benim yaa tüylerim diken diken oldu okurken
suan doğsa erken değil zaten, doktor heran gelebilir dedi :)
rüyaların çıkar mı normalde
inşallah sütüm olurda emer valla ya, çok istiyorum.
sen, bi sabah uyanmışsın bu tosun paşa doğmuş, kız daha erken değilmi diyorum geri koy karnına gününe kadar beklesin diyorum ama kocaman bebek, yanakla falan tombul tombul, erken doğmuş gibi değil. mavi bi şapka takmışsın. ben bi alttan çıtçıtlı badi hediye ediyorum sana onu giydiriyoruz Burağa. çok sevimli oluyo. böyle garip bi rüyaydı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?