2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet bende hep bebek görüyorum da kendi bebeğimmiş sonra büyüyo kız oluyor falan saçma sapan

bu gece de gördüm kumral bi erkek bebek doğuruyorum emziriyorum ama nasıl emiyor rüyanın ikinci kısmında bebeğim büyüyor ablamın kızı zeynep oluyo çok saçma

ayrıca Ezgimm bebişin sana öpücük yollamış, ben iyiyim annecim beni merak etme msjını vermiş sen de onu üzüyorsun olacak iş mi? :) anlamadın mı o msjı

ezgi hic uzulme benim bebek iki hafta evvel iki haftada 100 gr almisti
olabiliyor heralde bazen boyle bu haftada 250gr almis mesela
sen uzulup bebeginide uzme
saglikla gelsin

sağolun kızlar moralimi düzelttiniz valla. şimdi sıpa sağ yanımdan ayağını çıkarıyo ben iyiyim der gibi :)
merve bu arada burak esmer di rüyamda :)
durun bi kaç dk ya kızımın resmini ekleyim de bakın güzelleşmiş mi? dudaklarını bi görün bayılırsınız

babası esmer babasına çekecek demek sıpam oy anası dötünü yer onun

tamam bacım ekle bakalım bal dudaklıya

ister istemez etkileniyor insan ama yapabileceğimiz bir şey yok, üzülmek bebeği etkiliyor daha çok. bebinki 36da 2600dü. yakın akrabalarımda da kilolu doğan bebek hiç hatırlamıyorum. yeğenim 2700 doğmuştu, hemen toparlamıştı ama. biz de bol bol emziririz:))

ben 4000 doğmuşum ama annem hükümet gibiymiş hamileyken... bünye meselesi olabilir. süt meyve et herşeyi yediğim halde böyle olabiliyorsa bünyeyle alakalı demekki canım ya.

kızlar selamlar hasrette doğurmuş vay be bişey sorucam benim kızımın adı zeynep olucakta.. sizce ikinci bi isim koymalımıyım olursa ne olmalı fikir verebilirseniz çok iyi olur eşimle karar veremedikte

kızlar selamlar hasrette doğurmuş vay be bişey sorucam benim kızımın adı zeynep olucakta.. sizce ikinci bi isim koymalımıyım olursa ne olmalı fikir verebilirseniz çok iyi olur eşimle karar veremedikte

canım ben iki isim yüzünden okulda falan çok zorluk çektim en sonunda gittim mahkeme kararıyla sildirdim diğerini... ben koyma derim ama sen bilirsin...

babasının dudakları böyle sıpamın, hep baktım zaten, dudakları seninkine benzesin dedim hep, benzemişte
ben az müsade isteyim,,,

maşallah canım Allah nazarlardan saklasın...

sen de üzülme kafanı yorma, daha iyi nasıl olabilir diye düşün ve uygula :)

hadi grşrz Allah'a emanetsiniz bacım:80:

aa gerçektenmi neden zorluk çektin ki canım ne bileyim böyle sadece zeynep sade gibi geldide

ya ne biliyim diğer ismim hoşuma gitmiyordu , o isimle hitap edildiği zaman sanki başkasının yerine ben konuşuyormuşum gibi oluyordu ve bazen o ismimle hitap ettiklerinde algılayamıyordum he efendim bana mı diosunuz hocam falan oluyodum bilmiyorum canım sen bilirsin zeynep çok güzel isim, anlamlı dolu dolu bence ikinci isme gerek yok. benim diğer ablamın kızının adı çok da yakışıyor ona :)

büyüyünce zorluk çekmesini istemem tabi zaten büyük ihtimalle herkes ona zeynep diycek eşime de söyledim yazdıklarını oda zeynebin arkasına veya önüne yakışcak bi isim yok zaten çok baskın güzel bi isim dedi..ama yinede fikirlerinizi bekliyorum kızlar...

selam millet ben ancak gelebildim...
kızım çok tatlı teyzeleri .... şimdi uyuttum gelen giden çok giremiyorum.. haberleri vermişlerdir sizlere.. çok şkür kurtulduk. dikişlerim acıyor biraz daha cuma eve çıktık ama iyiyiz hatta yarın ilk aşımızı yapacaklar. bizden havadisler bukadar. sizde ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…