büyüyünce zorluk çekmesini istemem tabi zaten büyük ihtimalle herkes ona zeynep diycek eşime de söyledim yazdıklarını oda zeynebin arkasına veya önüne yakışcak bi isim yok zaten çok baskın güzel bi isim dedi..ama yinede fikirlerinizi bekliyorum kızlar...
sen bilirsin bacım... annem rüyasında uğur diye görmüş benim veledi, e bende burak istiyorum şimdi diyor burak uğur olsun diyor ama pek o taraflı değilim dediğim gibi zorlukları var...
selam millet ben ancak gelebildim...
kızım çok tatlı teyzeleri .... şimdi uyuttum gelen giden çok giremiyorum.. haberleri vermişlerdir sizlere.. çok şkür kurtulduk. dikişlerim acıyor biraz daha cuma eve çıktık ama iyiyiz hatta yarın ilk aşımızı yapacaklar. bizden havadisler bukadar. sizde ne var ne yok
selam millet ben ancak gelebildim...
kızım çok tatlı teyzeleri .... şimdi uyuttum gelen giden çok giremiyorum.. haberleri vermişlerdir sizlere.. çok şkür kurtulduk. dikişlerim acıyor biraz daha cuma eve çıktık ama iyiyiz hatta yarın ilk aşımızı yapacaklar. bizden havadisler bukadar. sizde ne var ne yok
canım allah analı babalı büyütsünselam millet ben ancak gelebildim...
uzay mekiğinin babasını gidinde görün göbüşş topipinde merve seninki solda sıfır kalırrrrrrrrrr
uzay mekiğinin babasını gidinde görün göbüşş topipinde merve seninki solda sıfır kalırrrrrrrrrr
ayy millet doğuruyor bebeği hakkında bilgi veriyor sevincini paylaşıyor biz halaaaaaaaa göbek ekliyoruzzzzzzz
ee bebeğin resmini yayınlıyo bizde göbüş resmiii
az kaldı canım benim şafak 19 eğer 17 haziran derse doktorum cunku 15 ila 20 arasında allırız demişti
ayy neyse kızlar ne zamandır pc başındayım başıma ağrı girdi valla
ben kaçaröptüm sizi
gece eşimle bişey yemeğe gidicez , canınız ister söylemiyimdükkanı kapatsın hobaaa gidicez
2 günden beri canım istiyo bugun de götürmeseydi burak'ım içerde o canımın istediği seyin şeklini alıcaktı yani
hadi herkese iyi gecelerrrrrrrrrr
bu saatte k... den başka ne yenir ki bacım
ayy neyse kızlar ne zamandır pc başındayım başıma ağrı girdi valla
ben kaçaröptüm sizi
gece eşimle bişey yemeğe gidicez , canınız ister söylemiyimdükkanı kapatsın hobaaa gidicez
2 günden beri canım istiyo bugun de götürmeseydi burak'ım içerde o canımın istediği seyin şeklini alıcaktı yani
hadi herkese iyi gecelerrrrrrrrrr
neyden başkaaaaaaaaa
hee kı k...... den başka ne olurki, neyse ben sevmem bari afiyet olsun iyi geceler
söylemiyim bu hatunların canı çeker falan doğurmasınlar bu saatte anladın sen onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?