2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sen bilirsin bacım... annem rüyasında uğur diye görmüş benim veledi, e bende burak istiyorum şimdi diyor burak uğur olsun diyor ama pek o taraflı değilim dediğim gibi zorlukları var...

sen bilirsin bacım... annem rüyasında uğur diye görmüş benim veledi, e bende burak istiyorum şimdi diyor burak uğur olsun diyor ama pek o taraflı değilim dediğim gibi zorlukları var...

boşver göbek adını uğur koyarsın yine hiç koymamaktan iyidir burak çok güzel bir isim bence uğur burak burak uğur ne bileyim hiç duymadım tuhaf geldi..

ayy egecimmm aldık haberlerini bacım fmg sağolsun hep haberdar etti bizi...

maşallah maşallah çok sevindik senin adına... doğum yaptığın gün hep seni andık... :)) dikişlerinin acısını da inşallah en kısa zamanda atlatırsın...

bebğini çok merak ediyorum ama göremicek miyiz?

egecim gözünaydın. çok merak ediyorum gelinimi, fotoğrafını ekle de görelim. hemen aşı da mı vuruluyorlar, kıyamam yaa...

canım allah analı babalı büyütsün
foto koysana bebişi görelim

EGE gözün aydın darısı bize bende özledim kızımı yaa:84:hergün rüyamda doğum yapıyorum uyanıncada tüh ne güzel doğurmuştum daha 20 gün var diyorum

uzay mekiğinin babasını gidinde görün göbüşş topipinde merve seninki solda sıfır kalırrrrrrrrrr

ayy millet doğuruyor bebeği hakkında bilgi veriyor sevincini paylaşıyor biz halaaaaaaaa göbek ekliyoruzzzzzzz

ee bebeğin resmini yayınlıyo bizde göbüş resmiii

az kaldı canım benim şafak 19 eğer 17 haziran derse doktorum cunku 15 ila 20 arasında allırız demişti

ayy neyse kızlar ne zamandır pc başındayım başıma ağrı girdi valla

ben kaçar öptüm sizi

gece eşimle bişey yemeğe gidicez , canınız ister söylemiyim dükkanı kapatsın hobaaa gidicez

2 günden beri canım istiyo bugun de götürmeseydi burak'ım içerde o canımın istediği seyin şeklini alıcaktı yani

hadi herkese iyi gecelerrrrrrrrrr

bu saatte k... den başka ne yenir ki bacım

hee kı k...... den başka ne olurki, neyse ben sevmem bari afiyet olsun iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…