2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selamlar hasrette doğurmuş vay be bişey sorucam benim kızımın adı zeynep olucakta.. sizce ikinci bi isim koymalımıyım olursa ne olmalı fikir verebilirseniz çok iyi olur eşimle karar veremedikte

ben kızım olsaydı zeynep beril,yada zeynep duru düşünüyodm ama tekte güzelll,benm adım zeynep mesela

akşam eve gelirken az kaldı bi arabanın altında kalıyodm,o şokla asansöre bindm asansörde kaldm.kendime yeni geldm diyebilirm.oğluşm için o kadar korktumki yüzdük yüzdük kuyruğuna geldk.bi sağ salm alsydk hayırlısıyla kucaklarımıza:18::18:

ayyy Allah korumuş canım Allah korusun yaageçmiş olsun

aman canım dikkat et allah korusun kimbilir nasıl etkilenmişsindir

dünyam tersine döndü gece oturoyorum sabaha kadar gündüzde uykum gelıyoo ıyce bı acayıp oldum kızlarrr

Arkadaslar selamlar,

Ben de 35+4 gunluk hamileyim. Dogum ile ilgili hastane secimi yapmak gerekiyor artik. Aranizda Atasehir Memorial ile ilgili bilgisi olan var mi?

Simdiden tesekkurler,
Yildiz

Arkadaslar selamlar,

Ben de 35+4 gunluk hamileyim. Dogum ile ilgili hastane secimi yapmak gerekiyor artik. Aranizda Atasehir Memorial ile ilgili bilgisi olan var mi?

Simdiden tesekkurler,
Yildiz

merhaba , bende orada dogum yapacagim insallah doktorumda tavsiye etti ama ekstra bisi diyemeyecegim devami dogumdan sonra :))

herkese gunaydinnnn
cileeeaakkk gunaydiiin

Günaydınnnnnnn zinkerbeeeeeeeelcimmmmmm nasılsınn :) nasıl geçti h.sonun
ay fmg doğuruyoooooooo birazdannnnnnnnn

evettttttt bugun fmg nin gunuuuu
allah yardimcisi olsuuuunnnnn
haftasonu guzel gectide cumartesi doktora gittik doktora bana gun verebilirsiniz normal dogumla bebegi strese sokmak istemem dedim :)))
benimle muhatap olmadi sagolsun hersey yolunda gun vermemem gerek yokk birak bebek istedigi kadar kalsin dedi yaa catir catir normwl doguma gidiyorum cilek yaa :))

Haydaaaaaaaaa ay oldu mu şimdi bütün doktorlar sezeryan ister kuşum sen normalciye mi rastladın gittin
seninle ben çok konuştuk ya doğurucaz galiba çatır çatır

Haydaaaaaaaaa ay oldu mu şimdi bütün doktorlar sezeryan ister kuşum sen normalciye mi rastladın gittin
seninle ben çok konuştuk ya doğurucaz galiba çatır çatır

sorma yaa cok komik oldu :))
her gun yuruyus verdi ve gunde 30 kere comel kalk dedi benim bebegin kolu kafasinin ustunde duruyor eger kolunu indiremezse yine sezeryan olucak ama bekliyoruz sonucta aman hayirlisi olsun napiyiiim
senin bu hafta son dimi???

Son artık çalışamıyorum zaten feci ağrım var doğum sancısı ne onu da bilmiyorum belki de öyledir :)))
Çömel kalk süper ama yaaa.. gerçekten hayırlısı ne ise o olsun :))) ben de artık takmıyorum, kalmayacak bu bebekler içimizde öyle ya da böyle çıkacaklar..
deseydin doktora bağdaş kuriyim mi diye :))))

cıdden ya sancı nasıl bısı daha bende hıcbısı yokkk tek sorunum dısarı cıkmak ıstemıyorum her yerde lavaboya gırıyorummm bıde el eklemlerım agrıyorrr doktora dedım vıtamınde vermedii

bagdas herseye ragmen kuruyorumm benimde acaip agrilarim varr

channelcim gunaydinnnnn

sizi guldiriiim sanah sabah facebooka resi. ekledim cumartesi salak gibi giyinmisim caddede bir kac kisi parmagi ile beni gostermis falan o derece
su haftaoar hemencik gecse ya

sizde isten ayrilinca hayatta boyle erken saatte girmezsiniz buraya ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…