slmmmm biz geldik kızımla kontrolden
3000 kilo olmuşuz 48 cm de boyumuz suyumuz normalmiş haftaya da çatı muanesi yapıcakmış nst normal çıktı bizden bu kadar eee sizler nasılsınız varmı haberler
ooo güzel haberler getirmişsin bacım maşallah kuzuya tomibik olmuş
bugun fmg doğurdu bacım haberler iyi herşey yolunda
Kızlar bakın face'de araştırdım çatlaklar için 6 ay ile 1 sene içersinde kesin çözümmüşşşbu 3 kremi karıştırıp günde 2 defa sürdüğünde çatlak kalmıyormuş... hepsi eczanede var ve her biri 7-8tl fiyatlarında aşağı yukarı... aslında doktora söylesek de reçeteye yazsa yaaa anam mutlaka uygulamam lazımmmmmmmm
Karın çatlakları için önerebileceğimiz kremler
• Madecassol
• Hametan
• Acnelyse
isimli bu üç kremden her gün düzenli olarak çok az miktarda, mümkünse nohut tanesinden daha ufak miktarda elinizin ortasına sıkın ve parmağınızla karıştırın. Ardından bu üç kremin karışımını, karnınızdaki çatlakların üzerine masaj yaparak sürün. Bu işlemi günde bir kez sabah, bir kez akşam yapmanız yeterli olacaktır. Dilerseniz sadece karın bölgenizdeki değil, bütün vücudunuzdaki çatlaklar için bu karışımı kullanabilirsiniz. Bu üç kremin karışımı ile şayet hızlı kilo alıp vermekle oluşmuş karın çatlaklarınız veya vücudunuzun herhangi bir bölgesinde cilt çatlaklarınız varsa ortalama 6 ay içersinde çatlaklar gözle görülür derecede azalıyor, hatta fark edilmez hale gelebiliyor. Ancak gebelik sonrası yani hamilelik sonrası oluşmuş karın çatlaklarınız ve vücut çatlaklarınız varsa bu çatlak kremi karışımı ile 1 yıl kadar bir sürede karın çatlaklarınız ve cilt çatlaklarınız gözle görülür derecede azalıyor.
Kendimiz kullandığımız için kendi tecrübelerimize dayanarak, bu üç kremden Acnelyse olan krem müthiş bir deri soyucu olduğu kanısına vardık. Zira ölü deriyi soyarak atılmasını sağlıyor. Böylece çatlakların olduğu deri yok oluyor. Ancak bu kremi diğer iki kremden daha az sıkmanızı tavsiye ederim zira etkili bir deri soyucu. Bu yüzden fazla kullanırsanız canlı deriyi de soymaya başlıyor ve böylece kıpkırmızı acıyan bir deriniz oluyor. Hametan isimli krem ise üzerinde de yazdığı gibi tahriş olmuş deriyi onarıyor. Genelde yanık tedavisinde kullanılıyor. Karın çatlaklarınızın olduğu bölgedeki tahriş olmuş deriyi atarken sanırım karın çatlaklarınızı atıyor. Diğer üçüncü krem ise Madecassol harika bir kokusu olan ve harika bir nemlendirici özelliği bulunan bir krem. Bu kremde sanırım diğer iki kremin ardından cildi nemlendirerek onarıyor. Bu iç kremi doktorunuza da yazdırabilirsiniz, eczaneden gidip kendinizde alabilirisiniz. Diğer çatlak kremlerine nazaran oldukça ucuz ve etkili kremler olduğunu söyleyebilirim. Karın çatlaklarından veya diğer cilt çatlaklarından daha kısa sürede kurtulmak adına sakın gün içinde 2 defa uygulama sayısını artırmaya kalkmayın. Zira her şeyin fazlasının zarar olduğunu cildinizin tahriş olmasıyla bir kere daha anlıyorsunuz. Bu sebeple sabırlı olun ve günde sadece bir ya da iki kez üçünü birlikte karıştırıp masaj yaparak uygulayın ve 6 ay ile 1 yıl gibi bir sürede karın çatlakları ve diğer cilt çatlaklarından kurtulmanın tadını çıkartın.
maşallah canm çatı muayenesinden de korkma kandini kasmazsan çok rahat oluyo kendini salıvereceksn o kadar :82:
sağol bacım bilmiyorum ki valla doktora bıraktım ben herşeyimaşşallaah tü tükız senin de baya süren var daha şimdiden 3,5 kiloysa sen sezaryen olursun garanti. bizimki 2 hafta önce 2,5 tu. şimdi kaç oldu bilmiyorum ama doktor normal doğum için ideal bebek ne geri ne ileri tam normal demişti. ama benim de senin gibi kabızlık sorunum oldu bu son ay hemoroid başladı. bi ondan korkuyorum.
ay fatmanınki ters mi duruyomuş o zaman o da sezaryen olur kuvvetle ihtimal
evet tombik olmuş kızım herşeyi normal çıktı çok şükür nst de çok hareketliydi korktum biara sancı fln çıkıcak diye ama çıkmadı
aaa evet sabah girdiğim de arkadaşı yazmıştı topiğe haberim var başka doğuran yok demi pazar günü de hasret doğum yapmış galiba o nasıl haber varmı
sağol bacım bilmiyorum ki valla doktora bıraktım ben herşeyikabızlık değil aslında ama neden gidemiyorum bilmiyıorum hemoroid için pamuğu zeytinyağına bula tam basurun üstüne koy öyle bekle 1 saat kadar canım bunu hergün yap geçiriyormuş ama saf zeytinyağı...
evet fatmanın tosunu nazlı çıktı , bakalım belki dönmüştür 2 haftadr siteye giremiyor aslında aramam lazım onu...
doğum yapanları gördükçe biz de hevesleniyoruz ama dha var zamanımız
oy maşallahnst'de hareketli oluyor bebekler ama canım korkma...
hasret iyiymiş başka haber yok ondan...
sağol canım öyle yapıcam valla salıcam kendimi kasmıcam hiç dr kadın nede olsa erkek olsa kasardım kesin
bence doktorun kadın olması çok büyük bi avantaj erkek olsaydı ister istemez kasardım kendimi iyi oldu valla
sağol canım öyle yapıcam valla salıcam kendimi kasmıcam hiç dr kadın nede olsa erkek olsa kasardım kesin
kızlar bu kasılma hakkında bilgisi olan varmıııııııııııı bugün çok sık yaşıyorum ama sancı yok karnım taş gibi olup gevşiyo anlamadım ki
bence doktorun kadın olması çok büyük bi avantaj erkek olsaydı ister istemez kasardım kendimi iyi oldu valla
bendede aynısı tas gıbı oluyo ama sancı yok ve gobek delıgımın etrafı mos mor oldu valla doktor normal hersey olur oyle seyler dedı bende dr oldugum halde benım oglanlara hamıleyken kasılıyodu kotkuyodum dıyooyanı korkacak bısey yok dedı
yani budamı doğum belirtisi değil ya aaaaa:84::84:
seni varyaaaaaaaaaa gıcııııkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?