2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

doğum yapanlar listesi hazırlasak iyi olurdu ya benm aklıma gelenler
suzi
kukumav
s.o.b.
öyküm
royalist
gülsüm
karacham
edaberk
yelis
karakan
kadercaner
hasret
minikmucizem
ipek
ege
burcu
fmg
Başka varmı kızlar ya

öyleyız tabı cocukta yaparız temızlıkte karıyerde hersey mevcut bızde :))))

nasıl gıdemıyosun kucugemı cıkamıyosun buyugemı canım
kız küçüğe şakır şakır gidiyorm büyük zorluyo beni
ya bende kaç gündür gitmiyorum nedense demir ilacını içmiyorum bikaç gündür ondanmı acaba
off napcz bööle yaaaaaaa
selaaaaammmm kızlar biz geldik

artık izinliyimm işten kurtuldummm...yani artık burdayım birlikte doğumu bekliycez inş...

mervee nasıllsın canım valla nerdeyse 1 aydır yokum neoldu kimler doğurdu?
?

aaaaaa wylmaaaaaa

bacım yemin ediyorum dün aklımdan geçtin dedim naptı bu hatun doğurdu mu acaba?:26: iyiyiz valla doğumu bekliyorus sen nasılsın asl nasıl bebşin :)))
doğum yapan çok oldu bacım valla

ayyy baya doguran var kız bızden sıra bende sıra bende yupppıı sıra bendee benden once doguracak yok galıba dimi

olabilir doğru söylüyosun su içip tuvalete gitmekten illallah geldi ama napalım

aman dıyeyım en az 3 lıtre dogumuda kolaylastırıyoo cnımm

ayyy baya doguran var kız bızden sıra bende sıra bende yupppıı sıra bendee benden once doguracak yok galıba dimi

aman dıyeyım en az 3 lıtre dogumuda kolaylastırıyoo cnımm

1 Haziranda kuzu doğurcak diye duymuştm ama bilmiyorum ki bacım

bacım su ıc bol bol su ıc bıde seftalı suyu fılan ıc

bacım su ıc bol bol su ıc bıde seftalı suyu fılan ıc

escool cum evet sıra sende senide yazarız başka varmı bilmiyorum ama kuzuyla asumanıda merak ediyorum sesleri çıkmadıına göre doğurdular galiba

escool cum evet sıra sende senide yazarız başka varmı bilmiyorum ama kuzuyla asumanıda merak ediyorum sesleri çıkmadıına göre doğurdular galiba

ınsallah cuma dogurur dogurmaz cumartesı eve gelır gelmezz hemen yazarım sız merak etmeyınn bacım bunca aydır bırbırımızı dınlıyoruzz da hep sıkıntılarımızı paylastık ınsallah allahım mutluluklarımızıda paylasmamızı nasıp eder ınsallahhhhhhhhh

ben kaçırdım 3 lt ne içerse doğumu kolaylaştırıyo bu arada büyük tuvaletde zorlanıyosanz şeftali suyuda tutar bence kayısı suyu olmalı

selam bayanlar bende doktordan geliyorum perşembeye gün verdi ayyy çok heyecanlandım geçmiyor saatler sanki yaa. benim yaramaz hala ters o yüzde sezeryan olcak hadi hayırlısı bakalım hepimiz için....

anaaaam herkes doğurmuş bi biz kalmışııız ya ben de doğurmak, oğluşuma kavuşmak istiyom artık yaa

mervecimmm yok doğurmadım daha var süremiz bi de normal düşünüyorum ben bakalım paşanın keyfi ne zaman isterse artık bekliyoruz.. oğlumla biz iyiyiz Allah a çok şükür inşallah sağlıkla da gelir dünyaya.

sen nasılsın canımm tosunun nasıl??

ay ege, fmg, hasret, gökyüzü herkes doğurmuş zaten topik boşalmış baya ama çoğu sezaryen galiba var mı normal doğuran aralarında? bizim gibi normal isteyenler bekliyolar burda hala muhtemelen.fatma da doğurdu mu?

ayy evet canım yabenm hayallarmden biride bu zaten doğum yaptım yazabilmek muhakkak yaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…