ayy canım Allah razı olsun izin çıktı senden inş yaparız yaaaaaaaa
beni kızdırıyolar demi bacım yok o değil benm oğlan galeyana gelip bugn çıkmaya çalışırmış
bak merve eeeeeeeee senide görücem bi kaç hafta sonra inş girebilrsem bende sana yapıcammmmm
hürrem 3ü fırtlattı , hatice sultan mıdır nedir o da düşük yapmasydı biz doğurana kadar ondan da 2 çocuk performansı bekliodum
ayy canım Allah razı olsun izin çıktı senden inş yaparız yaaaaaaaa
beni kızdırıyolar demi bacım yok o değil benm oğlan galeyana gelip bugn çıkmaya çalışırmış
hadi hadi veresin de yok ama neyseeee
valla fena kaybettık hemde aylardır maça filan çıkamıyoruz bu nedır yaaa
demi olur mu olur valla ben birazcık şom ağızlıyımdır kendi hakkımda ne desem hemen başıma gelir eşim çok kızar o konuda bana. eşim bazen pembe yalanlar söyler ben anlarım tabi yalancının arabası bozulsun mu derim ertesi gün bozulur araba
aylardır maça çıkamıyoruz heeeeeeeeeee bu da güzeldii
bazen kaçacak delik arıyorum valla dün gece bile az daha güme gidiyodum da neyseeeeeeeeeeeeeeeeeee
yahuu bende oyleyımm demek hamılelere ozgu bıseymı bu yoksa:44::44:
ne oldu kızzzzzzzzzzzzzzz
ayıp şeyler olucaktı da neyseki durdurdum
aylardır maça çıkamıyoruz heeeeeeeeeee bu da güzeldii
bazen kaçacak delik arıyorum valla dün gece bile az daha güme gidiyodum da neyseeeeeeeeeeeeeeeeeee
kız aman dıyeyım tut kendını kendı kendıne sarkı soyle bacımm uzak dur herıftenkupayı kaldıralım gerısı koayy acık daha dutt
belkide bacım önceden yoktu bende böyle bişey ne olduysa hamilelikte oldu
sorma sormaaaaaaa
kazaya kurban gidiyodun heee
gel bacım gel bi sen eksiktinselam kzlar noluyo burda
kız aman dıyeyım tut kendını kendı kendıne sarkı soyle bacımm uzak dur herıftenkupayı kaldıralım gerısı koayy acık daha dutt
neyse kızlar muhabbetinize doyum olmuyor ben biraz dinlenmek istiyorm bu arada her dakka kasılmalarım oluyo inş Ya Rabbim bugn doğuma giderim
neyse kızlar muhabbetinize doyum olmuyor ben biraz dinlenmek istiyorm bu arada her dakka kasılmalarım oluyo inş Ya Rabbim bugn doğuma giderim
ohh ohh ıyı ıste gıdeyımde su camasırları serıp geleyım ben gelene kadar kımse yerınden oynamasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?