2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canım Allah razı olsun izin çıktı senden inş yaparız yaaaaaaaa

beni kızdırıyolar demi bacım yok o değil benm oğlan galeyana gelip bugn çıkmaya çalışırmış

demi olur mu olur valla ben birazcık şom ağızlıyımdır kendi hakkımda ne desem hemen başıma gelir eşim çok kızar o konuda bana. eşim bazen pembe yalanlar söyler ben anlarım tabi yalancının arabası bozulsun mu derim ertesi gün bozulur araba

yahuu bende oyleyımm demek hamılelere ozgu bıseymı bu yoksa:44::44:

aylardır maça çıkamıyoruz heeeeeeeeeee bu da güzeldii

bazen kaçacak delik arıyorum valla dün gece bile az daha güme gidiyodum da neyseeeeeeeeeeeeeeeeeee

kız aman dıyeyım tut kendını kendı kendıne sarkı soyle bacımm uzak dur herıften kupayı kaldıralım gerısı koayy acık daha dutt

neyse kızlar muhabbetinize doyum olmuyor ben biraz dinlenmek istiyorm bu arada her dakka kasılmalarım oluyo inş Ya Rabbim bugn doğuma giderim

neyse kızlar muhabbetinize doyum olmuyor ben biraz dinlenmek istiyorm bu arada her dakka kasılmalarım oluyo inş Ya Rabbim bugn doğuma giderim

allah gonlune göre versın bacım şaka bır yana hayırlısıyla gelırler ınsallah artık hepımız sabırsızlanıyoruz azz uzan canım opt senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…