volveron doğuma gidiyo escool çatlaaaaa
(volveron çaktırma heee)
hadiii ha gayret hamileler az kaldı
kendisi olduğu ne malum belki de herifi dir canım adamcağız napsın
sorma sormaaaaaaa
gel bacım gel bi sen eksiktin
kız ben tutuyorum da karşımdakiii
yoksa aylardır biz de maç yapmıyoruz
volveron doğuma gidiyo escool çatlaaaaa
(volveron çaktırma heee)
sanki sen sabırsız değilsin
kız bu sevi nerde yaa c.tesi çatı kont. vardı onun acaba fırlattı mı bebişi
doğurup gelirim diyip diyip duruyodu
escool bu gidişle 21545131752.sırada doğuma giricek
sanki sen sabırsız değilsin
kız bu sevi nerde yaa c.tesi çatı kont. vardı onun acaba fırlattı mı bebişi
doğurup gelirim diyip diyip duruyodu
aynen bazen bende herifi tenhada kıstırıyorum tırsıyo garibimkız bızde tamtersı ya herkesı oyle sanıyorum adam benden kacıyoo :))))))))))))))))))))))))))))))
kızzz koptumm gülmekten sabahtan beriiiiii oyyyyy valla durum oraya doğru gidiyo töbe töbee
selam kızlaaaaaaaarnasılsınız, ay benim canım sıkıldı ya dün akşam çatlak kremini sürerken bir baktım bi sürü çatlamış karnım 37. haftaya kadar çatlamadı bi tane bile çatlak yoktu dün sol tarafımda bi sürü kırmızı çizgiler oluştugunu gördüm sabah tekrar bakim dedim sağ taraftada oluşmuş bi sürü geçmezde şimdi bunlar tedavisi filan yokmudur ya çok kötü görünüyo zaten kendimi çirkin hissediyorum bu göbekle bide kırmızı kırmızı çatlaklar eklendi tam oldu 3 haftam kalmıştı ya az sabretse çatlamasa nolurdu sanki nasıl geçerki bunlar ömür boyu böylemi kalacak :44:
aynen bazen bende herifi tenhada kıstırıyorum tırsıyo garibim
kupayı kaldıracak bacım bende bı performans beklıyorum volverondan hayırlısıyla ınallah bebbısımız gelecek valla oyle hıssedıyorum belkı benımle aynı gun gelır belırtılerı bana benzıyoo cunku yuppıııııı
az bana hepimiz bugün doğurcakmışız gibi geliyo bu kadar gülmeye çocuk mu kalır
valla merve kremlerden bahsediyodu çatlaklar için ama ona sor isimlerini verir canım
bide hepimiz bugün hastaneye gidermişiz doğuma ayyy ne gülerim ama
kızzz merve yaz bakim şu kıcık çatlakları geçiren krem varmı bildiğinvallahi böyle kalırsa komplekse girerim ben berbat görünüyo yaw
valla geçiriyomu bilmem ama baya bi önlüyo LİERAC var, oluşan çatlak bildiğim kadarıyla geçmiyo ama şiddetini azaltabilir bu krem biraz pahalı, bide kafana çok takma bu saatten sonra oluşan çatlak çok derin ve büyük değildir karnın gidince belli bile olmaz. ay bide hamileyken yoktu çatlağım doğurup karnım gidince çatlak oldu diyenler var dua edelimde öyle olmasın
Kızlar çatlaklar zaten son 2-3 hafrtada oluşur.. Yani yakamoz yaşadığın şey normal.. LİERAC çatlağın sadece rengini değiştiriyor o kadar fazla bir etkisi yok ben lohusayken doktorda LİERAC vernişti de ordan biliyorum.. En azından çatlakların rengini açar demişti.. Karın şu an gergin çok belli olmaz doğumdan sonra anlarsınız ne kadar çatladığını, moralinizi bozmak istemem ama benim de son 2 haftada çatlamıştı ve özellikle bazıları da çok derindi.. Ben hamileyken çok fark etmemiştim bile ne kadar çatladığını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?