o zaman elveda güzel karnım
Channel komşum naber... İzne ayrıldın mı sen yoksa hala çalışıyor musun..
lierac kullanıyorum canım düzenli kullanmadım bu haftaya kadar çatlamayınca çatlamaz sanıyodum bende :26: ay hamilelikten sonra oluşsa daha sinir bozucu olurdu inşallah geçirmenin bi yolunu bulurum yada geçmesede kilo verince çok kötü görünmez :44:valla geçiriyomu bilmem ama baya bi önlüyo LİERAC var, oluşan çatlak bildiğim kadarıyla geçmiyo ama şiddetini azaltabilir bu krem biraz pahalı, bide kafana çok takma bu saatten sonra oluşan çatlak çok derin ve büyük değildir karnın gidince belli bile olmaz. ay bide hamileyken yoktu çatlağım doğurup karnım gidince çatlak oldu diyenler var dua edelimde öyle olmasın
ay çok sinir bozucu ama dümdüz incecik pürüzsüz bi karnım vardı şimdi koca bi göbüş üzerinde kırmızı çizgiler ister istemez can sıkıyorKızlar çatlaklar zaten son 2-3 hafrtada oluşur.. Yani yakamoz yaşadığın şey normal.. LİERAC çatlağın sadece rengini değiştiriyor o kadar fazla bir etkisi yok ben lohusayken doktorda LİERAC vernişti de ordan biliyorum.. En azından çatlakların rengini açar demişti.. Karın şu an gergin çok belli olmaz doğumdan sonra anlarsınız ne kadar çatladığını, moralinizi bozmak istemem ama benim de son 2 haftada çatlamıştı ve özellikle bazıları da çok derindi.. Ben hamileyken çok fark etmemiştim bile ne kadar çatladığını..
Yaaaa benden başka doğuran kimse girmiyor topiğe ya... Her doğuran terk etti buraları.. Bende mi bir gariplik var anlamadım.. Benimde mi girmemem gerek.. Bu arada ben geçmişe bakamıyorum.. Kuzu dan Fmg den haber var mı.. Fmg bugün doğurcaktı dimi..
naberrr canım naıpo mıra hnmmmm gecmıs olsun cnm srılık olmussunuzz....fmg sabah dogum yaptı hersey normalmıss cnmm
p.sembe son gunummm
sevi beyın seysi mı gecıryodu bende mıde şeysii gecırıyom merveeeeeeeeeeeeee
mıdem cok yanıyorrrrrrrrrr
lierac kullanıyorum canım düzenli kullanmadım bu haftaya kadar çatlamayınca çatlamaz sanıyodum bende :26: ay hamilelikten sonra oluşsa daha sinir bozucu olurdu inşallah geçirmenin bi yolunu bulurum yada geçmesede kilo verince çok kötü görünmez :44:
ay çok sinir bozucu ama dümdüz incecik pürüzsüz bi karnım vardı şimdi koca bi göbüş üzerinde kırmızı çizgiler ister istemez can sıkıyorlierac kullanıyorum zaten canım ama düzenli kullanmadım bundan sonra ne kadar faydası olur bilmem inşallah daha fazla çatlamaz bende dediğin gibi göbek gidince daha kötü bir görüntü oluşacagını düşünüyorum :26:
evet ya girmiyo onlar niyeyse bebeklerinden fırsat bulamıyolardır belki, senin bebiş uslu maşallah ben doğurdugum gün girerim hemen haberleri vermek için çatlarım yoksa
Ohh seninde az kalmış çok iyi .. Bizimki atlattı bile sarılığı.. Büyüdü bile bebeğim 10 günlük oldu teyzesi..
Kızım sen hala doğuramadın mı?
Lierac çok iyi önlemeye faydası var da olduktan sonra çok işe yaramıyor.. O kırmızılıklar geçer doğumdan sonra, sen yine de sür belki faydası olur..
Bende dayanamadım işte giriyorum ama herkes terk etti buraları neyse yakında dökülür herkes hele bir bebklerin 40 ı çıksın.. Bu arada keşke doğuranları listeleyen biri olsaydı Fatma yapıyordu bişeyler ama o da gitti..
kız dur sana da şe ediyimkızzz merve yaz bakim şu kıcık çatlakları geçiren krem varmı bildiğinvallahi böyle kalırsa komplekse girerim ben berbat görünüyo yaw
sevi beyın seysi mı gecıryodu bende mıde şeysii gecırıyom merveeeeeeeeeeeeee
mıdem cok yanıyorrrrrrrrrr
merve yanlış bakmadıysam fiyatlarıda uygunmuş bunların hepsi 30 anca tutar sen kullanıyomusun
30 bile tutmaz bacım yok ben bu yazıyı face'den buldum o madecassol diye ilac varya onu ben şuan göğüs ucu çatlaklrı için kullanıyorum zaten müthiş bişey... 7 tl fiyatı onun... eczanelerde var... alıcam doğumdan sonra bacım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?