2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

lierac kullanıyorum canım düzenli kullanmadım bu haftaya kadar çatlamayınca çatlamaz sanıyodum bende :26: ay hamilelikten sonra oluşsa daha sinir bozucu olurdu inşallah geçirmenin bi yolunu bulurum yada geçmesede kilo verince çok kötü görünmez :44:
ay çok sinir bozucu ama dümdüz incecik pürüzsüz bi karnım vardı şimdi koca bi göbüş üzerinde kırmızı çizgiler ister istemez can sıkıyor lierac kullanıyorum zaten canım ama düzenli kullanmadım bundan sonra ne kadar faydası olur bilmem inşallah daha fazla çatlamaz bende dediğin gibi göbek gidince daha kötü bir görüntü oluşacagını düşünüyorum :26:

evet ya girmiyo onlar niyeyse bebeklerinden fırsat bulamıyolardır belki, senin bebiş uslu maşallah ben doğurdugum gün girerim hemen haberleri vermek için çatlarım yoksa

bende varım bendeeeeee 40. haftamdayım bakalım oğluşum ne zaman gelcek yarın gelmezse bende haziran annesiyim ya ne olacak bu çatlaklar madecassol verdi dr pek kullanmadım ama çatladım baya.işe yarıyormuş madecassol ama.

valla bende şimdiden plan yapıorum notebook umu yanımda götürücem yazmaya halim olmazsa diyorum ablam refakatçi yanımda ona yazdırıcam, hayal kuruyorum hastaneden bağlanırım yazışırı diye ama bakalım kendimi nasıl hissederim

naberrr canım naıpo mıra hnmmmm gecmıs olsun cnm srılık olmussunuzz....fmg sabah dogum yaptı hersey normalmıss cnmm
p.sembe son gunummm

Ohh seninde az kalmış çok iyi .. Bizimki atlattı bile sarılığı.. Büyüdü bile bebeğim 10 günlük oldu teyzesi..

sevi beyın seysi mı gecıryodu bende mıde şeysii gecırıyom merveeeeeeeeeeeeee

mıdem cok yanıyorrrrrrrrrr

Kızım sen hala doğuramadın mı?

Lierac çok iyi önlemeye faydası var da olduktan sonra çok işe yaramıyor.. O kırmızılıklar geçer doğumdan sonra, sen yine de sür belki faydası olur..

Bende dayanamadım işte giriyorum ama herkes terk etti buraları neyse yakında dökülür herkes hele bir bebklerin 40 ı çıksın.. Bu arada keşke doğuranları listeleyen biri olsaydı Fatma yapıyordu bişeyler ama o da gitti..

kullanim yinede faydası olur belki (inşallah olurda artmaz ) bebişler biraz toparlansın girer herkes merak etme şimdi hem dikişler iyileşmedi kendilerinide iyi hissetmiyolardır hem bebişlerle yeni düzene alışmaya çalışıyolardır, senin maşallahın var iyileştin neredeyse diğer hatunlarda yakında dönerler bu defada biz ara verecez sanırım sıra bize geliyo ben çok ara vermem ama merak ederim kim doğurdu kimin bebeği kaç kilo doğdu ne konuşmuşlar diye

Neyse kızlar benden de bir yere kadar işte.. Emzirmem lazım.. Çokta çişli bir kızım var altını da değiştirmem lazım.. Size iyi akşamlar.. Byeeee..

kızzz merve yaz bakim şu kıcık çatlakları geçiren krem varmı bildiğin vallahi böyle kalırsa komplekse girerim ben berbat görünüyo yaw
kız dur sana da şe ediyim demin çıkmıştım kusura bakma yeni gördüm yazını

Karın çatlakları için önerebileceğimiz kremler
• Madecassol
• Hametan
• Acnelyse
isimli bu üç kremden her gün düzenli olarak çok az miktarda, mümkünse nohut tanesinden daha ufak miktarda elinizin ortasına sıkın ve parmağınızla karıştırın. Ardından bu üç kremin karışımını, karnınızdaki çatlakların üzerine masaj yaparak sürün. Bu işlemi günde bir kez sabah, bir kez akşam yapmanız yeterli olacaktır. Dilerseniz sadece karın bölgenizdeki değil, bütün vücudunuzdaki çatlaklar için bu karışımı kullanabilirsiniz. Bu üç kremin karışımı ile şayet hızlı kilo alıp vermekle oluşmuş karın çatlaklarınız veya vücudunuzun herhangi bir bölgesinde cilt çatlaklarınız varsa ortalama 6 ay içersinde çatlaklar gözle görülür derecede azalıyor, hatta fark edilmez hale gelebiliyor. Ancak gebelik sonrası yani hamilelik sonrası oluşmuş karın çatlaklarınız ve vücut çatlaklarınız varsa bu çatlak kremi karışımı ile 1 yıl kadar bir sürede karın çatlaklarınız ve cilt çatlaklarınız gözle görülür derecede azalıyor.

Kendimiz kullandığımız için kendi tecrübelerimize dayanarak, bu üç kremden Acnelyse olan krem müthiş bir deri soyucu olduğu kanısına vardık. Zira ölü deriyi soyarak atılmasını sağlıyor. Böylece çatlakların olduğu deri yok oluyor. Ancak bu kremi diğer iki kremden daha az sıkmanızı tavsiye ederim zira etkili bir deri soyucu. Bu yüzden fazla kullanırsanız canlı deriyi de soymaya başlıyor ve böylece kıpkırmızı acıyan bir deriniz oluyor. Hametan isimli krem ise üzerinde de yazdığı gibi tahriş olmuş deriyi onarıyor. Genelde yanık tedavisinde kullanılıyor. Karın çatlaklarınızın olduğu bölgedeki tahriş olmuş deriyi atarken sanırım karın çatlaklarınızı atıyor. Diğer üçüncü krem ise Madecassol harika bir kokusu olan ve harika bir nemlendirici özelliği bulunan bir krem. Bu kremde sanırım diğer iki kremin ardından cildi nemlendirerek onarıyor. Bu iç kremi doktorunuza da yazdırabilirsiniz, eczaneden gidip kendinizde alabilirisiniz. Diğer çatlak kremlerine nazaran oldukça ucuz ve etkili kremler olduğunu söyleyebilirim. Karın çatlaklarından veya diğer cilt çatlaklarından daha kısa sürede kurtulmak adına sakın gün içinde 2 defa uygulama sayısını artırmaya kalkmayın. Zira her şeyin fazlasının zarar olduğunu cildinizin tahriş olmasıyla bir kere daha anlıyorsunuz. Bu sebeple sabırlı olun ve günde sadece bir ya da iki kez üçünü birlikte karıştırıp masaj yaparak uygulayın ve 6 ay ile 1 yıl gibi bir sürede karın çatlakları ve diğer cilt çatlaklarından kurtulmanın tadını çıkartın.

sevi beyın seysi mı gecıryodu bende mıde şeysii gecırıyom merveeeeeeeeeeeeee

mıdem cok yanıyorrrrrrrrrr

kızım ben geliyorum sen gidiyosun sen geliyosun ben gitmiş oluyorum ne biçim şey bu yaaaaa

merve yanlış bakmadıysam fiyatlarıda uygunmuş bunların hepsi 30 anca tutar sen kullanıyomusun

30 bile tutmaz bacım yok ben bu yazıyı face'den buldum o madecassol diye ilac varya onu ben şuan göğüs ucu çatlaklrı için kullanıyorum zaten müthiş bişey... 7 tl fiyatı onun... eczanelerde var... alıcam doğumdan sonra bacım...

göğüs ucu için şimdidenmi başlamak lazımmış canım, ben lansinoh alıcam ama o 40 tl sen memnunsan bundan kullanayım o kadar vermiim

...........................................................................

Son düzenleme:
selam kızlar çatlaklar benimde derdim 34.haftada çatlamaya başladım ne sürsem fayda etmiyor yağlanmaktan kremlenmekten bıktım.bide acıyo ve kaşınıyo karnımın altında var şimdilik 5-6 tane ama sanırım doğuma kadar artar çünkü şu anda bi kaç yerim daha acıyor ve kaşınıyor.
neyse c.tesi günü 35+6 da doktora gittik prensesim 2800 ger ve 47 cm idi başı aşağıda ama daha inmemiş doktor şimdilik herşey normal gözüküyo ama doğom şekli için kesin bişey diyemem 38de muayene edicekmiş öncesinde etmem dedi erken doğumu tetiklememesi içinmiş.tansiyonum düşük çıktı bide sürekli terleme ve sıkıntı geliyırdu şekerle tansiyon takibi istedi bi dahaki gidişime kadar.bi de ben 3 kilo almışım doktor kızdı dikkat et dedi acaip dondurma yiyiyorum b ide reflü başlanğıcı varmış çünkü mide yanmasına hiç bi ilaç fayda etmiyır maalesef.nst dede tehlikeli bi durum yok yalancı sancı çıktı ama önemli deil dedi doktor.kafayı epidurale taktım haftaya gidince sorucam bakalım doktorum tavsiye edecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…