2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

noluyo kızzzzz
göğüs ucu için şimdidenmi başlamak lazımmış canım, ben lansinoh alıcam ama o 40 tl sen memnunsan bundan kullanayım o kadar vermiim

bacım bu madecassol göğüs ucu çatlaklarına birebir... ama bunu sürdüğünde bebeği emzirmen için göğüs ucunu yıkaman lazım o da zor iş, kullanacaksan şimdi kullan, bebek olduktan sonra lansinoh'a devam edersin, senin kullandığın kremde göğüs ucunu yıkaman gerekmiyor bebei emzirmen için çünkü...

maşallah bebişine canım
benim de çatlaklar 32 de başladı sardı sarmaladı baya kötü olucak doğumdan snra sanırım
tansiyonun düşükse tuzlu ayran iç bacım iyi gelir... düşük tansiyon çok tehlikeli değil de yüksek tehlikeli işte... reflü mide yanması hamilelikte olurmuş sanırım öyle duymuştum, susamlı şeyler yeme...
kaç haftada 3 kilo aldın ki?
benim doktorum epidurale karşı ben napcam bilmiyorum

şimdiden kullanmanın faydası varmıdır

gögüs ucu için gold krem var çok iyi geliyor ama ufak bi tüpü 30 lira.tamamen bitkisel bebek emebiliyo kremi temizlemene gerke yok her emzirmeden sonra tekrar sürmen lazım ben tadına baktım vazelin gibi bişi ama bi tadı yok bitkisel tat geliyo.şu doğumdan önce sürmek lazım olduğunu bende duymuştum neden acaba göğüs uçlarını yumuşatsın diye mi

ben 5 haftada aldım 3 kiloyu gerçi toplamda şimdiye kadar aldığım kilo 12 aşırı değil ama ben kilolu hamile kaldım doktorum o yüzden çok dikkat ediyor 86 ile kaldım şimdi 98 oldum boyum uzun ama risk almamak lazımmış.bende doktorumun fikrini bilmiyorum henüz epiduralde büyük rolü anestezi uzmanı oynuyomuş anestezi uzmanı iyi ise bi problem olmuyomuş.

şimdiden kullanmanın faydası varmıdır
var bacım kullan...

kızlar hamileyken okunacak duaları buldummm....

Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.
9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.
...Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.
Bol bol Yasin okunur.
Terfice, tüncina hatimleri okunur.
Doğumun kolay geçmesi içinyetel Kürsi,felak,nas.bide Kurani Kerimde Inşikak Suresinin Ilk 3 Ayetini Okuyun Rabbim Yardim Edecek Inş.
20 defa suya okuyup doğuma giderken içilince rahmin kolayca acılmasını sağlıyormuş.

e iyiymiş 5 haftaysa bende daha kısa süre sndım, bende uzunum boyum göstermese de bende kilolu hamile kaldı 18 kg aldım şimdiye kadar doktor sorun etmiyor bunu...

anestezi uzmanları yapıyormuş evet de nasıl güvenicez ki

bebeğimizin burcu kızlarrrr tabi 22 mayıs/21 haziran arası doğacak olanlar için

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran

İkizler bebeği doğduğu ilk günden itibaren iz bırakmaya başlar. Büyük olasılıkla erken konuşmaya başlayacaktır. Meraklı ve kaşif ruhlu yapısı dolayısıyla mutlu olmak için merakını tetikleyecek ve bu merakı canlı tutacak çok sayıda uyarıcıya ihtiyaç duyar. Çünkü çok çabuk sıkılabilen bir bebektir. İletişim yeteneği yüksek olan bu bebeğin, mümkün olduğunca çabuk oyun arkadaşları bulmasını sağlamalısınız. İkizler bebeği diğerleriyle çok çabuk iletişim kurabilir. Aynı şekilde, pek çok şeyi de çok çabuk öğrenir. İkizler bebeği bağımlı bir bebek değildir. Kendi bildiğini yapmaktan hoşlanır ve kendi kendine bile olsa çok iyi vakit geçirir. Ama bebeğiniz başkalarıyla oynayıp konuşmuyorsa, duygusal bir kopma söz konusu olabilir. Bu yüzden ikizler bebeği için karmaşıklığı ortadan kaldırmak, herşeyi kolay anlaşılabilir bir hale getirmek ve uyumu devam ettirmek gerekir.

geldim kızlar
kızımın perdesi çarşambaya kaldı
kargoda problem varmış
offf yarın kadın gelcek şimdi takılsa temizlerdi kadın ne güzel

öğleden şimdiye dğuran varmı

neyse kızlar muhabbetinize doyum olmuyor ben biraz dinlenmek istiyorm bu arada her dakka kasılmalarım oluyo inş Ya Rabbim bugn doğuma giderim

hadi inş. canım müjdeli haberi bekliyorum bugün senden akşam falan olursa ara beni sakın unutma hastaneye gelmeye calışıcam. bol bol cömelmeye calışta gelsin artık yüzünü görelim ya epeyce bi merakımızı artırdı senin bu oglan . az uyanık diilmiş ha agırdan satıyo kuzucuk

ahhh canım benm ya ne kadar çok istediimi biliyosun da bende tık yok sabrımı zorluyo benm oğlan dünden beri hareketi olmayan çocuk 2 saatdir öldürdü beni canımı çok yakıyo valla aman sıkıldım ya düşünmek bile istemiyorum artık

lansinoh iyi kızlar...
benim bebğim 1 haftalık oldu göğüs uçlarım çok yara oldu önceden krem kullanmamıştım... emerken gözümden yaş geliyordu feci bir acı lansinoh hemen iyileştirdi bide 1 bardak kaynamış suyu soğutup içine 1 kaşık karbonat karıştırıp sürdüm göğüs uçlarıma geçti...bunuda sağlıkocağında söyledi hemşireler oda iyi geldi unutmayın.... bide bebeğin ağzında pamukçuk olmaması içinde temiz bir tülbent bezle küçük parmakla bu karbonatlı suyla hafifçe dokunarak ağzını temizlememi söylediler...faydalı bir bilgi sizlerle paylaşmak istedim...

hakkına hayırlısı cnım sıkma canını moralini yüksek tutki güçsüz kalma dogumda sana güç gerek kendini motive et inşl. hayırlısıyla bugün bana haber verirsin canım akşam konuştugumuz konu ne oldu eger kadınla görüşmediysen kalsın gerek kalmadı ben halledicem o konuyu snr alıcam artık

sağolasın canm bakalım nolucak akaşamki konuyu konuşamadım iptal ederz ya sorun olmaz

not ettim canım doğumdan sonra kullanmaya başlıycam hemen hamethan ve acnelyse yi daha önce kullanmıştım hamethan etkili bir tahriş yanık merhemi sürünce hemen geçiyor acnelyse de yüzümde bi ara akne vardı doktor vermişti ama soydugu için kullanmamıştım o yüzden korktum biraz şimdi cildime kullanmaya ama çok az sürersek bişy olmaz sanırım çok sağol canım inşallah zamanlada olsa geçer görüntü çok kötü çünkü eski karnımı geri istiyorum ben

ayy kızlar şoooooooooooook oldummm sevi doğurmuş ya 3250gr 49 cm doğmuş cumartesi doğmuş ay inanamadım küveze de girmemiş darısı başımızaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…