meraba kızlar ben geldim doktordan... nst'de sancı açılma çıkmadı herşey normal ama o su neyin nesiydi anlamadım
bebeğim en son gittiğimde 3500 kg'du şimdi 3200 olmuşnasıl olur dedim doktora..? ultr. ölçümlerinde yanılma olabiliyor dedi surat beş karış çıktım
gıcık oldum ... c.tesi günü gene bekliyor nst'ye
ya kilo konusuna canını sıkma benim de öle oldu 3020 gr çıktı önce iki üç gün sona bi daa gittiğimde 2800 çıktı.bben kilo tahminine artıkın inanmıyorum zaten bebek büyüdükçe yanılma payı artıyomuş..bide son zamanlarda ölçü almak iyice zorlaşıyo milim oynatsalar sonuç değişiyo o yüzden sallama yani
meraba haziran topiğinin gusel anneleri ve hamişleriiiii
yarın annem biniyo perşembe geliooo
pzartesi temzilikçi gelioyooooo temzilikte bitiyoooo:79::79::79::79::79::81::81::81:
cuma doktora gidiliyo gunumuze karar veriliyooo:81::81::81::81::79::79::79:
tek derdim eğer kan değerim yukselmediyse kan alıcam öle demişti doktorummmmm:78::78:
bide dun eczanede tansiyon ölçümünde 15 9 çıkmıştı tansiyonum çok korktumbugun sağlık ocağına gittimm ebemiz ölçtü 12 7 cıktı kalp atışlarını dinledi kızımınnn memnun dönduk eve:79::79::79:
oh her işin bitmiş maşallah benim de öle hiç bi iş kalmadı bi veletin çıkması kaldı..gününü doldurcak mı nedir benim sıpa da..nesse geç kalmasın da onada razı oldum artık ama beklemek de sıkıcı yaaa...şu tansiyon olayından ben de çok tırsıyorum b i kere 16 9 çıktı bide 14 8..başka yüksek çıkmadı en fazla 13 8 ama korkuyorum yine de[/Q
geçen ki doktor ziyaretimizde benim tansiyonda 13 8 çıkmıştı.doktor düzenli kontrol edeceksin 13 9 üstüne çıkarsa gel dedi.son zamanlarda tansiyon çook önemliymiş ihmal etmeyin
merveeee sevindim kız daha doğurmadığına... senin tosun ufalmış mıgene iyi kuzum boşver takma, bende takmamaya karar verdim kilo konusunu, karnım 15 günde büyüdü ama bebiş pek büyümemiş güya... bakalım doğsun anlayacaz ne kadar yanılma payları var. 300 gr yanılmış senin usg şükürler olsun kalpleri atıyo ya...
neysem kociş i bekliyorum çarşıya gitcez, akşama gelerem...
arkadaşlar öncelikle hepinizi allah kurtarsın sağlıcakla diyorum,foruma üyeydim ama yüksek tansiyon yüzünden sıkıntılı bi hamilelik geçirdim ve pek fırsat bulup yazamadım bi şeyler buraya,öncelikle yüksek tansiyon son derece önemli,benim bebişime kilo aldırmamıştı son zamanlarımda ve meleğim bu yüzden 2500 doğdu.
doğuma gelince,kesinlikle anne olmak,doğurmak çok ilginç bir duyguymuş,inşallah hepiniz bebişleri seğlıcakla kucaklarınıza alınca anlıycaksınız beni.
bugün kızım tam 9 günlük oldu.
geçen hafta pazr,henüz zamanı olmasına rağmen dünyaya geldi.
sancı denen şeyi ben karın ağrısı zannettim,o yüzden pek dikkate almadım,oturduk eşimle enine boyuna kahvaltı bile yaptık:)
doğumsuyu denen şey de öyle şarıl şarıl akan bi şey olmadı,akıntı gibi bi şeydi,meğersem kişiden kişiye değişebiliyormuş,o yüzden dikkatli olun.
ben bunları evde yaşadım.suyum gelmiş,sancılarım başlamış ama ben farkında değilim kı doğum başlamış,hastaneye de yine tansiyonum yüksek diye gittik.
bi gittik doğumhaneye doktorum doğum başlamış,açılma var dedi,ben tabi şok oldum,ne bebeğin ne de benim çantalarımız flan hep evdeydi,yanımda da eşimden başka kimseler yoktu,annemler daha vakit var diye henüz gelmemişlerdi.neyse arkadaşlar ben sezeryan olucaktım,ama bebek küçük diye doktorum normali deneyelim olmazsa sezeryana geçeriz diyince okey dedim.suni sancı denen bi şey taktılar,çok fenaydı,epidural istedim ağrılarım azalsın diye,anestezi uzmanı geldi,iğneyi yaptı ama ben deki yüksek tansiyon yüzünden tutmadı,baya bildiğiniz sancı çeke çeke 5 saatin sonunda bebişimi kucağıma verdiler,allahım isteyen herkese nasip etsin tarif edilemz bi duygu,az önce karnınızda olan şey şimdi size doğru gzlerini açmış bakıyo,emmeye çalışıyo,öyle güzel görünüyo,öyle güzel kokuyordukı anlatamam,yaşayınca anlıycaksınız inşallah,hemen odaya çıkardılar zaten kızımla beraber bizi.
öyle işte ertesine de hastaneden çıktık evimize geldik
şimdide emzirdim uyuyo odasında,bu mutluluğu sizlerle paylaşmak istedim
allah hepinize güzel doğumlar sağlıklı bebişler nasip eylesin
sağlıcakla kalasınız
oh her işin bitmiş maşallah benim de öle hiç bi iş kalmadı bi veletin çıkması kaldı..gününü doldurcak mı nedir benim sıpa da..nesse geç kalmasın da onada razı oldum artık ama beklemek de sıkıcı yaaa...şu tansiyon olayından ben de çok tırsıyorum b i kere 16 9 çıktı bide 14 8..başka yüksek çıkmadı en fazla 13 8 ama korkuyorum yine de
arkadaşlar öncelikle hepinizi allah kurtarsın sağlıcakla diyorum,foruma üyeydim ama yüksek tansiyon yüzünden sıkıntılı bi hamilelik geçirdim ve pek fırsat bulup yazamadım bi şeyler buraya,öncelikle yüksek tansiyon son derece önemli,benim bebişime kilo kucaginda saglikli allah bizlerede aldırmamıştı son zamanlarımda ve meleğim bu yüzden 2500 doğdu.
doğuma gelince,kesinlikle anne olmak,doğurmak çok ilginç bir duyguymuş,inşallah hepiniz bebişleri seğlıcakla kucaklarınıza alınca anlıycaksınız beni.
sancı denen şeyi ben karın ağrısı zannettim,o yüzden pek dikkate almadım,oturduk eşimle enine boyuna kahvaltı bile yaptık:)
doğumsuyu denen şey de öyle şarıl şarıl akan bi şey olmadı,akıntı gibi bi şeydi,meğersem kişiden kişiye değişebiliyormuş,o yüzden dikkatli olun.
ben bunları evde yaşadım.suyum gelmiş,sancılarım başlamış ama ben farkında değilim kı doğum başlamış,hastaneye de yine tansiyonum yüksek diye gittik.
bi gittik doğumhaneye doktorum doğum başlamış,açılma var dedi,ben tabi şok oldum,ne bebeğin ne de benim çantalarımız flan hep evdeydi,yanımda da eşimden başka kimseler yoktu,annemler daha vakit var diye henüz gelmemişlerdi.neyse arkadaşlar ben sezeryan olucaktım,ama bebek küçük diye doktorum normali deneyelim olmazsa sezeryana geçeriz diyince okey dedim.suni sancı denen bi şey taktılar,çok fenaydı,epidural istedim ağrılarım azalsın diye,anestezi uzmanı geldi,iğneyi yaptı ama ben deki yüksek tansiyon yüzünden tutmadı,baya bildiğiniz sancı çeke çeke 5 saatin sonunda bebişimi kucağıma verdiler,allahım isteyen herkese nasip etsin tarif edilemz bi duygu,az önce karnınızda olan şey şimdi size doğru gzlerini açmış bakıyo,emmeye çalışıyo,öyle güzel görünüyo,öyle güzel kokuyordukı anlatamam,yaşayınca anlıycaksınız inşallah,hemen odaya çıkardılar zaten kızımla beraber bizi.
sağlıcakla kalasınız
arkadaşlar öncelikle hepinizi allah kurtarsın sağlıcakla diyorum,foruma üyeydim ama yüksek tansiyon yüzünden sıkıntılı bi hamilelik geçirdim ve pek fırsat bulup yazamadım bi şeyler buraya,öncelikle yüksek tansiyon son derece önemli,benim bebişime kilo aldırmamıştı son zamanlarımda ve meleğim bu yüzden 2500 doğdu.
sağlıcakla kalasınız
meraba kızlar ben geldim doktordan... nst'de sancı açılma çıkmadı herşey normal ama o su neyin nesiydi anlamadım
bebeğim en son gittiğimde 3500 kg'du şimdi 3200 olmuşnasıl olur dedim doktora..? ultr. ölçümlerinde yanılma olabiliyor dedi surat beş karış çıktım
gıcık oldum ... c.tesi günü gene bekliyor nst'ye
doğum yapanlar listesi hazırlasak iyi olurdu ya benm aklıma gelenler
suzi
kukumav
s.o.b.
öyküm
royalist
gülsüm
karacham
edaberk
yelis
karakan
kadercaner
hasret
minikmucizem
ipek
ege
burcu
fmg
Başka varmı kızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?