2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sen bol bol kuru fasulye nohut mercimek falan ye tamam mı dr a inat

sıkıntı yapma bacım beklıyosun ya ondan cıkın bıraz parkta yuruyus fılan yapın tatlım

selam cnm hoşgeldin. git sende dr a, ama doğurmadan gel tamam mı? merakta bırakma bizi

escool bacım dur sende bi kaç gün daha, bitmiş ne kalmış sanki, hakkaten neler gaz yapar ki :::)))))

bacım suyun duruyo dedı hıc bıseyın yok gıt evınde otur dedı

anam senmı doguracan yoksa kızz

valla glmesin daha yaa benimkinin de suyu duruyordur inşallah... anneme söyledim panik atak karı hemen git dedi, dünden beri böyle saf su ya ama 2-3 damla falan... anlamadım bacım gitmem lazım... anca öyle rahat edicem

yavrumm yazık kız kıyamam nasıl uyku duzenı nasıl canım bıde nasılyatırıyosun yanmı duz yastıklımı yastıksızmı ne kadar cok soru sordum demı

uyku düzeni tam belli değil tabi, 1 saat 2 saat 3 saat uyuyo.... gaz sancılarından kıvranıyo sabaha karşı... kıvranıyo dalıyo kıvranıyo dalıyo... genelde yan yatırıyorum... son bi iki gündür emerken falan süt ağzında uyuyo kalıyo... sonra boğazına kaçar gibi oluyo... ya da birazcık kusuyo... yan yatırmak en iyisi şu an için... yastık kullanmıyoruz henüz... sor tabi arkadaşım... şimdi çocukluları pek göremiyorum burada.. yoksa bernim de soracağım şeyler oluyo...

selam cnm hoşgeldin. git sende dr a, ama doğurmadan gel tamam mı? merakta bırakma bizi

escool bacım dur sende bi kaç gün daha, bitmiş ne kalmış sanki, hakkaten neler gaz yapar ki :::)))))

bende erken diye düşünüyorum bacım ya gelmesin kuzum beklesin 1 hafta daha 38 olalım hiç olmazsa eşim gelicek birazdn onu bekliyorum gelsin de gidicem

yaaa bende doğurmak istiyorum yaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

dur bacım dur gelıcek senınde ben dıyorum bır haftaya kalmaz doguracaksın bakta gör

ah bı bılsem kuru fasulye yı nokutu bılıyorum ama baska bıldıgım yok

valla glmesin daha yaa benimkinin de suyu duruyordur inşallah... anneme söyledim panik atak karı hemen git dedi, dünden beri böyle saf su ya ama 2-3 damla falan... anlamadım bacım gitmem lazım... anca öyle rahat edicem

gıt gıt kafan rahat etsın tatlım akıntı olabılır bız sehvetlıkadınlar oldugumuz ıcın her halukarda hormonlar calıyo ne yapalım yanı allah vergısıı haber ver gelınce merak ederım

kız sen farkında olmadan çiş yapıyo olmayasın

kız doktorum cokkk seker bı kadın yaa karpuz da meyvelerde gaz yapan bısey yok dımı bacım
AŞIRI GAZ ÜRETEN YİYECEKLER ŞUNLARDIR:
Karbonhidrat içeren gıdalar gazın oluşumundan sorumludur. Yağlar ve protein gaz oluşumuna neden olamaz fakat kokusunu etkileyebilir.

Şekerler:
Gaz üretimine neden olan şekerler rafinoz, laktoz, fruktoz ve sorbitoldür.

Rafinoz:
Fasülyede fazla miktarda bulunurken lahana, Brüksel lahanası, brokoli, kuşkonmaz, diğer sebzeler ve hububatta az miktarlarda bulunur.

Laktoz:
Laktoz sütte bulunan doğal şekerdir. Aynı zamanda süt ürünlerinde de bulunur. (Süt, peynir, krema, dondurma vs)

Fruktoz:
Soğan, enginar, armut ve buğday da bulunur. Fruktoz aynı zamanda bazı içeceklerde ve meyve sularında tatlandırıcı olarak kullanılır.

Sorbitol:
Doğal olarak meyvelerde bulunur. Elma, armut, erik, şeftalide sorbitol vardır. Sorbitol aynı zamanda yapay tatlanmdırıcı olarak yemeklerde, sakız ve şekerlerde bulunur.

Nişastalar:
Patates, mısır, sehriye ve buğday kalın bağırsakta gaz üretimine neden olur. Nişastalar içinde pirinç gaz üretilmesine neden olmaz.

Lifler (Fiber):
Çoğu gıda, çözünebilen ve çözünmeyen lif içerir. Çözünebilen liflerin sindirimi kalın bağırsakta olur ve gaz üretirler. Fasulye, kuru bezelye, soya fasulyesi, mercimek, yulaf kepeği, çoğu meyve çözünebilir lif içerirler. Çözünmeyen lifler, kalın bağırsakta sindirilmeden dışkı ile atılırlar. Bu nedenle gaz üretimi çok az olur.

gıt gıt kafan rahat etsın tatlım akıntı olabılır bız sehvetlıkadınlar oldugumuz ıcın her halukarda hormonlar calıyo ne yapalım yanı allah vergısıı haber ver gelınce merak ederım

akıntı değil bacım bu , hamileliğimden beri gelen akıntıyı bilmez miyim... su bu su

ben yan yatırm yasıtıgı aldım zaten canım bende bıraz tırsıyorum oyle seylerden

akıntı değil bacım bu , hamileliğimden beri gelen akıntıyı bilmez miyim... su bu su

durr yaa panık olma kuzum nstye baglayınca sancı cıkıyo zaten bısey cıkmaz ınsallah tatlım

durr yaa panık olma kuzum nstye baglayınca sancı cıkıyo zaten bısey cıkmaz ınsallah tatlım

panik korkudan değil kız erken olduğu için

gerçi hoş sevi benden 1 hafta önceydi ama maşallah kızına ne kadr sğlıklı doğurmuş da gelmiş

allah razı olsun bacımm :))

kociş aradı galiba akşam ablama gidicez yaaa bişey sorucam ablam yeni doğum yaptı ne götürmek gerekir fikir verin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…