2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar yemeğimi yedim tv de osmana bakıyoruz eşimle melony cim bende ölçtüm bikaçkere acayip rakamlar çıktı sonra farkettimki göğsüme değil de karnıma doğru tutmuşum kolumu bebeğin nabzıyla karıştı sanırım sonra göğsüme doğru tutunca normale döndü aklında olsun canım

üzülme canım.ultrason ölçüsünden hep fazla çıkıyo.benimkiler öle oldu.boşver hem doğurması kolay olur.

valla üzülmek değil de gıcık oldum

ferdaçetin canım çok sevindim ne güzel normal doğum yapmışsın darısı bizim başımıza inşallah... :))

mervecim normal ultrason ölçümleri tam olarak doğruyu yansıtmıyor bazıları eksik bazıları fazla oluyor. bu kadar takma kafana maşalah bebişinin kilosu çook iyi biz seninle aynıyız benim bebeğim 2750 düşün sağlıklı olsunlarda doğunca biz onları çok çok emzirir büyütürz :))

merve gozun aydin bu arada bugun gelen su degilmis normal akintiymiss
kilo meselesinede takilma benimki bu hafta 2750

bebekpoyraz bugun dogurdumu yok ortadaa

sağolun kızlar yok bende takmıyorum zaten, hakkaten ya dünürüm gelmedi bugun hiç bi arıyım ben onu birazdan.

selam hanimlar bize geldik. nasilsiniz? uzun zaman oldu giremiyordum maalesef. esimin babasi vefat etti bende annemlerde kalmistim esim trye gittigi icin. gelen giden oldu sürekli ancak girebildim.
Bi an önce dogurmak istiyorum artik yaa. yarin tekrar doktorda randevum var son zamanlar her hafta cagiriyo bakalim ne diyecek.

slm canım hoşgeldin. başınız sağolsun. Allah geride kalanlara sabır versin...
günün bitmiş senin, sancı açılma falan yokmu?

Son düzenleme:
ya hamisler sız benden ondesınız tacrubelısınız ay bakımın dan yanı..bu alttan muayeneyı ne zaman yapıyor doktor..:18:

ya hamisler sız benden ondesınız tacrubelısınız ay bakımın dan yanı..bu alttan muayeneyı ne zaman yapıyor doktor..:18:
valla kişiden kişiye değişiyo, sancı vs varsa hemen bakılıyo, enelde 36 gibi başlıyo, normal doğum bekleyenler için her muayenede bakan dr lar var 9. ayda. sezeryan bekleyenler için bi problem yoksa pek bakılmıyo diye biliyorum. bana henüz bakmadı dr um, herhangi bi sorun olmadığı için...(sezeryan bekliyorum)
evet canim normal insallah. en son 2-3 hafta önce bakmisti bebege doktor onda 2630 demisti yarin tekrar bakar herhalde.
seninkide benimki gibi minnak mış

olsun canim önemli olan saglikli olmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…