inşallah canım yaa ama gun saymakda zormuşşş benim ilk defa dun gördüm 15 9 u ama inanmadım şu pillilerdendi bana cok guvenli gelmiyo onlar anam babam usulu koldan steteskopla yapılan daha iyi sonuç veriyo bugnde 12 7 genelde hep öle cıkıyo aman tansiyona gerçekten dikkat etmek lazımm
üzülme canım.ultrason ölçüsünden hep fazla çıkıyo.benimkiler öle oldu.boşver hem doğurması kolay olur.
valla üzülmek değil de gıcık oldum
ferdaçetin canım çok sevindim ne güzel normal doğum yapmışsın darısı bizim başımıza inşallah... :))
merve gozun aydin bu arada bugun gelen su degilmis normal akintiymiss
kilo meselesinede takilma benimki bu hafta 2750
mervecim normal ultrason ölçümleri tam olarak doğruyu yansıtmıyor bazıları eksik bazıları fazla oluyor. bu kadar takma kafana maşalah bebişinin kilosu çook iyi biz seninle aynıyız benim bebeğim 2750 düşün sağlıklı olsunlarda doğunca biz onları çok çok emzirir büyütürz :))
merve gozun aydin bu arada bugun gelen su degilmis normal akintiymiss
kilo meselesinede takilma benimki bu hafta 2750
bebekpoyraz bugun dogurdumu yok ortadaa
selam hanimlar bize geldik. nasilsiniz? uzun zaman oldu giremiyordum maalesef. esimin babasi vefat etti bende annemlerde kalmistim esim trye gittigi icin. gelen giden oldu sürekli ancak girebildim.
Bi an önce dogurmak istiyorum artik yaa. yarin tekrar doktorda randevum var son zamanlar her hafta cagiriyo bakalim ne diyecek.
slm canım hoşgeldin. başınız sağolsun. Allah geride kalanlara sabır versin...
günün bitmiş senin, sancı açılma falan yokmu?
sagol canim. Yok ya ne acilma var nede sanci. sadece yumusamis artik dedi doktorum ama baska bisi yok yarini bekliyorum bakalim ne diyecek.
normal mi doğuracaksın? bebeğin kilosu ne kadar şuan?
ya hamisler sız benden ondesınız tacrubelısınız ay bakımın dan yanı..bu alttan muayeneyı ne zaman yapıyor doktor..:18:
ya hamisler sız benden ondesınız tacrubelısınız ay bakımın dan yanı..bu alttan muayeneyı ne zaman yapıyor doktor..:18:
vallahi bu zamana geldim daha hiç olmadım bi sorun yoksa yapmıyolar sadece son haftalarda çatı muayenesi oluyo o kadar
valla kişiden kişiye değişiyo, sancı vs varsa hemen bakılıyo, enelde 36 gibi başlıyo, normal doğum bekleyenler için her muayenede bakan dr lar var 9. ayda. sezeryan bekleyenler için bi problem yoksa pek bakılmıyo diye biliyorum. bana henüz bakmadı dr um, herhangi bi sorun olmadığı için...(sezeryan bekliyorum)ya hamisler sız benden ondesınız tacrubelısınız ay bakımın dan yanı..bu alttan muayeneyı ne zaman yapıyor doktor..:18:
seninkide benimki gibi minnak mışevet canim normal insallah. en son 2-3 hafta önce bakmisti bebege doktor onda 2630 demisti yarin tekrar bakar herhalde.
valla kişiden kişiye değişiyo, sancı vs varsa hemen bakılıyo, enelde 36 gibi başlıyo, normal doğum bekleyenler için her muayenede bakan dr lar var 9. ayda. sezeryan bekleyenler için bi problem yoksa pek bakılmıyo diye biliyorum. bana henüz bakmadı dr um, herhangi bi sorun olmadığı için...(sezeryan bekliyorum)
seninkide benimki gibi minnak mış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?