2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bak işte buna gülerim

yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çiş yapsam anlamaz mıyım bacım
:)))
git bakalım dr a bi. belki sızıntı şeklinde geliyodur suyun... bu da bi ihtimal..
bende uzanayım azcık sırtım ağrıyo, gelince haber ver geri canem.
görüşürüz kızlarrrrrrrrrrrr

merve suyunmu geldi benmi yanlış anladım okuyamadım geçmişi
bacım anlamadım damla damla bişiler geliyo ama :44:
:)))
git bakalım dr a bi. belki sızıntı şeklinde geliyodur suyun... bu da bi ihtimal..
bende uzanayım azcık sırtım ağrıyo, gelince haber ver geri canem.
görüşürüz kızlarrrrrrrrrrrr
aynen bende sızıntı şeklinde geldiğini düşünüyorum, tamam şekerim haber veririm hadi öptüm grşrzz....
yok kız erken degıll gelıyosa gelsın o zamann karısma bebısımee

gelceği varsa gelsin bacım napalım doktor ne derse o ben bişi demem

olabilir aslında herif de tutturmuş altın mı yapsak diye dedim bende saçmalama bende doğum yapıcam şu sıra valla para falan harcayamam diye heleki altına hiç veremem dedim

aslında bi çeyrek alsanz daha iyi olur, o çeyrek sana doğumunda döner... ablan sonuçta en yakının...

kızlar herkese slm öncelikle doğum yapanlarınızı kutluyorum Allah analı babalı büyütsün sonrada doğum bekleyenlere Allah bi çırpıda doğurmayı nasip etsin diyerekten bikonuya dalmak istiyorum :)) benimde akıntım olmuştu bildiğiniz tertemiz bir su hatta çamaşırım ıslanmıştı panikle doktoru aradım bana bebeğin suyunun idrara benzeyen sarımtrak renkte oldğunu söylemişti eğer temiz su ise vajina suyudur olabilir dedi sonrada hastalarına bi seminer vermişti ordada yine suyunumuzun geldiğini anlamak için çamaşırınıza bir pet koyun hareketsiz yarım saat yatın eğer pet ıslanmışsa suyunuz gelmiştir dedi en az bir buçuk çay bardağı gelir dedi öyle azıcık gelip durmaz arkasıda gelirmiş bide dediğim gibi idrara benzermiş haberiniz olsun.

aslında bi çeyrek alsanz daha iyi olur, o çeyrek sana doğumunda döner... ablan sonuçta en yakının...

canım şu sıra alamam biliyorum dönüceni ama imkanı yok alamam sıkışığız şu sıralar bide doğum var doğum için ayırdım ben o parayı eşime bıraksam hemen harcar.
ilk hastaneye gittiğimiz de bebek bezi götürmüşdük şimdi ne götürsek ki yaaa

merhaba kızlar,
şimdi doktordan geldim. kızım 3200 gr olmuş. doğum tarıhini bu sefer 2-3 gün sonrasına verdi 18 haziran gibi bekliyoruz dedi.işin kötü yanı doktorum ayın 17sinde istanbula gidiyomuş inşallah 17sinden önce doğururum..
bebeğin sağlığı çok iyiymiş. benim kan değerim hala düşük. normalde olsa sezaryen de olsa 2 ünite kan vericez sana dedi.ona da moralim bozuldu. ama kızım iyiymiş ya o yeter bana:)

bence dogum kilosu olarak 2800 gayet iyi.ama tombiş olsun istiyorsan arı sütü dene ben denedim sonuç süperdi.allah sağlıklı kucagımıza"almayı nasip eder insallah bebitolaı

bence dogum kilosu olarak 2800 gayet iyi.ama tombiş olsun istiyorsan arı sütü dene ben denedim sonuç süperdi.allah sağlıklı kucagımıza"almayı nasip eder insallah bebitolaı

Merhaba canım valla benim kız hep 10 gün önden gidiyordu, çocuk iri olcak falan dedi doktorum deli gibi insülin kullandım diyet yaptım, bebiş iriydi son 15 güne kadar, son 15 gün hiç kilo almadı sonuçta benimki de 2.790 doğdu.. Merak etme çokta güçlü bir bebek, benim ilk kızım nerdeyse 1 kilo fazla doğdu bu ikinciden ama maşallah bunun hiçbir eksiği yok yani.. Gayet güçlü kuvvetli, sadece biraz minyatür... Ve çok şeker sıkma canını herkesin bebeği büyük olcak diye bir kural yok.. Bünye meselesi..

görümcemin bebişi 2800 doğdu.şimdi iki buçuk aylık 7800 oldu.yeterki saglıkla doğsunlar doğduktan sonra daha güzel kilo alıyolar

bazı bebekler kilosu iyi doğuyo fakat ememiyo sarılık falan oluyo kilo kaybedebiliyo zayıf şişman farketmez sağlıkla büyüsünlerde bol bol emziririz bizim kızda 2800 dü 35+6 da 4 gün önce bu hafta sonu gidicez bakalım ne kadar almış

bizim arkadaş 36 haftalıkken suyu azalması sonucu sezeryanla doğum yaptı 3200 idi bebeği kızın sütü gelmedi bebek ememedi sarılık oldu hatta hastanede kaldı bu yüzden 2800e düştü arkadaş iyi baktı emzirdi ve mama verdi 1 ay sonra kızı toparlanınca sadece anne sütü vermeye başladı sürekli emzirdi şimdi 6 aylık 8,5 kilo tosun gibi maaşallah

bizim arkadaş 36 haftalıkken suyu azalması sonucu sezeryanla doğum yaptı 3200 idi bebeği kızın sütü gelmedi bebek ememedi sarılık oldu hatta hastanede kaldı bu yüzden 2800e düştü arkadaş iyi baktı emzirdi ve mama verdi 1 ay sonra kızı toparlanınca sadece anne sütü vermeye başladı sürekli emzirdi şimdi 6 aylık 8,5 kilo tosun gibi maaşallah

selam kızlar
hrkes iyidir umarım
bugün kimler doğum yaptı
sabahtan beri yeni girebildim
kadın vardı temizlik yapıldı bugün
yarın da perdesi gelirse kızımın hrşeyimiz hazır olacak inşallah kızımda sağlıkla gelir vakti gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…