:)))
bak işte buna gülerim
yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çiş yapsam anlamaz mıyım bacım
panik korkudan değil kız erken olduğu için
gerçi hoş sevi benden 1 hafta önceydi ama maşallah kızına ne kadr sğlıklı doğurmuş da gelmiş
bacım anlamadım damla damla bişiler geliyo ama :44:merve suyunmu geldi benmi yanlış anladım okuyamadım geçmişi
aynen bende sızıntı şeklinde geldiğini düşünüyorum, tamam şekerim haber veririm hadi öptüm grşrzz....:)))
git bakalım dr a bi. belki sızıntı şeklinde geliyodur suyun... bu da bi ihtimal..
bende uzanayım azcık sırtım ağrıyo, gelince haber ver geri canem.
görüşürüz kızlarrrrrrrrrrrr
yok kız erken degıll gelıyosa gelsın o zamann karısma bebısımee
kociş aradı galiba akşam ablama gidicez yaaa bişey sorucam ablam yeni doğum yaptı ne götürmek gerekir fikir verin bana
pastaa tatlımm bence süperr olurr
olabilir aslında herif de tutturmuş altın mı yapsak diye dedim bende saçmalama bende doğum yapıcam şu sıra valla para falan harcayamam diye heleki altına hiç veremem dedim
aslında bi çeyrek alsanz daha iyi olur, o çeyrek sana doğumunda döner... ablan sonuçta en yakının...
olabilir aslında herif de tutturmuş altın mı yapsak diye dedim bende saçmalama bende doğum yapıcam şu sıra valla para falan harcayamam diye heleki altına hiç veremem dedim
moralimin bozulmasının nedeni, 15 gün önce 2350 ydi, 15 günde sadece 150 gr almış sıpa... hep 1 hafta geriden geliyodu, fark 10 güne çıkmış... neyse dr um doğsa da küvöz e ihtiyacı yok şuan dedi, baya bi konuştu benimle sağolsun.3000 doğmaz da 2800 doğar bişey olmaz dedi...
bence dogum kilosu olarak 2800 gayet iyi.ama tombiş olsun istiyorsan arı sütü dene ben denedim sonuç süperdi.allah sağlıklı kucagımıza"almayı nasip eder insallah bebitolaı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?