2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dünürümle msjlaştık da şuan için bişey yok ama sancım var evin içinde yürüyorum diyo heran için herşey olabilir yani hepinize slm söyledi sonuna da deli karı diye eklemiş sancısı varken bile bana laf yetiştiriyo asıl sensin o deli karı

bende doğurdu kesin diyordum, hadi hayırlısı..

göğüs kalkanı rahatlatıyomuş kızz o çok beter bi acıymış inş bizde olmaz krem fayda etmedimi

biliyorum göğüs kalkanını ama bebekler pek hoşlanmıyo ondan canım,
lansinoh sürüyorum, çok fazla yara filan yok çok şükür, ama tahriş var

anammm sevi'mm gelmişşşşşşşşşş

ne tatlı kızın var sevimm

sağol aşkımm sizinkilerde öyledir eminim..

en iyisi lansinoh bircem..
diğerlerini sür..sil..zor oluyo

o deli karı lafı üçümüze mahsus zaten
ayyy özledim sizi yaa

sağol aşkımm sizinkilerde öyledir eminim..

o deli karı lafı üçümüze mahsus zaten
ayyy özledim sizi yaa

inan biz seni daha çok özledikkkkk seviiii
inşallah biz de kolayca doğum yaparız yaa :))
merak ettiğim bişey var bacım, açıklık oldu da mı doğuma aldılar nasıl oldu yani belirti? bi de kolay oldu mu doğumun?
epiduralle doğurdun muhtemelen... ay vaktin az ama kısa kısa cvp versen seviii mmm
beni sev

ay ne güsel yaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84:

efemm canem ya kociş şofben takıyo, beni de başında bekletyo, dübel, vida, pense vs zerzavat taşıyorum ona

aynen bende öyle oluyorum bişey tamir ettiğinde

ya ne dicem sana bugun gittim ya oğlumun yüzünü gördüm siyah beyaz da olsa anam dudakları senin kız gibi kalın kalındı bak bak bitiremedim yaaaaaaa yüzünü çok net gördüm bu sefer

ay ay ne güzelllll, benimki usg de dudaklaını öne doğru çıkarıyodu kıss. seninki de öyle demek, vay sıpalar vay

ay ay ne güzelllll, benimki usg de dudaklaını öne doğru çıkarıyodu kıss. seninki de öyle demek, vay sıpalar vay
anammm ezgi hayran kaldım sırf o kârım oldu gittiğime yüzünü biliyorum artık oğlumun ve benim gördüğüm yüz, senin anlattığın yüz bacım offffffffffff oğlum gellll artık anana yaaaaaaaaaaaaaaa:84:
evet yaa bayıldım çok tatlı maşallah:) resimler geldikçe sabırsızlanıyorum bir an önce alsak bizde bebişleri kucağımıza:)

valla canım yaaaaaaa bende çok sabırsızlanıyorummmmmmmmmmm bizim satlar aynı galiba ikimizde 36+4 deyz

:)) ben hala gördüğümde heyecanlanıyorum ilk defa görmüş gibi, buldumcuk oldum

:)) ben hala gördüğümde heyecanlanıyorum ilk defa görmüş gibi, buldumcuk oldum

kızım benim usg senin gibi cafcaflı değil ki siyah beyaz görüntüden seçmeye çalışıyorum işte bebeğimi ama bugun net gördüm

volveroncum kendi profil resimlerine eklemişti ordan bak eğer sende ekliyse ege.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…