2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet cnm satlar aynı ikimizinde senin tarih falan belli mi? sezeryanmı normal mi?

hayırlısı cnm sağlıkla doğsunlarda bende kızımda normal diye bekleyip son anda sezeryan olmuştum:)

işte gidişata bağlı canım nolcağımz belli değil, doktora bıraktım herşeyi...
bugun kontrolde eşim sezaryen istiyoruz dedi ama ben atladım ordan hocam siz ne derseniz o olsun diye...
bi taraftan korkumdan sezaryen olayım diyorum ama buna kendim karar vermek istemiyorum... herşey normalken anormalleştirmenin bi anlamı olmadığını düşünüyorum..
tansiyon çok oynak bu aralr bi iyiyken birden yükselebiliyor... bebeğim de gidişata göre iri diyor doktor, bunlardan sebep sezaryen olursam olurum yoksa normal olsun istiyorum zor olsa da:))

akşam akşam size bi doğum haberi vereyim bayanlar benim kızım artık karnımda deil kollarımda günlerim zor da geçse doğumu sezeryan ile atlattım ama zorlukları hala peşimde kendinize iyi bakın arkadaşlar darısı başınıza

gözün aydın canım Allah bağışlasın inş darısı bize olsun

doğuramayanlar sana msj atıomuş özelden beni bi merak etsene diye
ne gülerim ama

hadi hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah... ahh ah biz de yazıcak mıyız buraya bir gün bende doğurdum kızlarrrr diye

günaydınnnnnnnn sabah açılışını ben yapayım dün giremedim işlerden, geçmişi okudum bitirdim herkesler uyuyo sanırım beni yine uyku tutmadı bi annemiz daha olmuş ne güzel herkeste bi sabırsızlık var yahu, şimdi doğurmayı istemeyen bi ben varım heralde bana kalsa son gün doğsun istiyorum 3 hafta var zaten bişy kalmadı çok zorlukda yaratmıyor çok şükür hatta eşim maşallahın var hiç 9 aylık hamile gibi değilsin hoplayıp zıplıyosun önceki halinden bi farkın yok nasıl hamilesin anlamadım diyo karnımda ne kadar kalırsa o kadar iyi diyorum bende o yüzden bide en az 39 u bitirsin ya kilo alsa bile ciğerleri tam gelişmiş olur o zamandan önce doğmasın sizde az sabrediverin deli karılar yüzdük yüzdük kuyruguna geldik zaten şurda ne kaldı

mervee günümüz aynıymış kız tickerlar aynı tarihi gösteriyo bakim kim önce doğuracak

tatlım ıyı olmana sevındım o makıneler yalancı bacım 3500 -3200 gayet ıyı olculer canım masallah ben guvenıyorum burakıma pat dıye gelıyorum dıyecek sen hazır oll

tebrıkler canım allah analı babalı buyutsun

escool da doğurup gelirse söz daha kmseyi merak etmicem

yok yok yapıstı ıcıme kerata kopmuyo benden bacım

oh masallah canım allah analı babalı buyutsunn

oo super tatlım hadı hayırlısı ınsallah hayırılısıyla bıde kucagımıza alsak tamsuper olacak

kız sen birini merak etme doğurup geliyolar sonra haa

kız karısmasana merak etsınkı benı dogurayım ıstee bacım

kızlar günaydın.. ya tecrübeli birilerini bulmam lasım. sanırım nişan denen zımbırtıdan geldi.. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…