Günaydınnn ikizimmmmmmmmm tebrik ediyorum ikimizi deeeeeeeeee
nasılsın? ben çat diye çıkabilirim başıma çok gelen giden oluyor
kızlar günaydın.. ya tecrübeli birilerini bulmam lasım. sanırım nişan denen zımbırtıdan geldi.. :26:
ya canımmm dopktorunuuuu arasanaaaaaaaaa pempemsı yapıskan bısı oluyomus sanırımmmm
ıyım canımmmm bendeee tebrık edıyorumm ıkımızı bu kadar yola erken kalkmayaa 37ye kadar dayandıgımızzz ıcınnnnnnnn:)
cılek fotografcı ayaralarsan banada solersın kımınle anlastıgını cnm ya bızde cok kararsızız cunkuuuuuu...
arıcamda azcık zaman geçsin die bekliyorum. dün çatı muaynesi yaptı. dünden beri azcık azcık kanamam vardı zaten. normal demişti.. ama rengi falan koyuydu. demin açık renkli böle kıvamlı bişiy geldiğini farkettim.. anlamadım. yarım saat daha bekliyim arıcam. sancımda yok ama hafif hafif sürekli ağrım var.. dün sancım vardı ama oda muayneden olabilir dedi. devam ederse konuşalım tekrar dedi..
arıcamda azcık zaman geçsin die bekliyorum. dün çatı muaynesi yaptı. dünden beri azcık azcık kanamam vardı zaten. normal demişti.. ama rengi falan koyuydu. demin açık renkli böle kıvamlı bişiy geldiğini farkettim.. anlamadım. yarım saat daha bekliyim arıcam. sancımda yok ama hafif hafif sürekli ağrım var.. dün sancım vardı ama oda muayneden olabilir dedi. devam ederse konuşalım tekrar dedi..
gercı daha dun kontrol olmussun belkı muayenden felan da olabılır ama sen sor tabıkı doktorunaa acılma felan da gormedı sanırım bısı demedııgne goree..
off ben kendımı 39. haftaya sartladım bunlar erkende gelebılıyorlarr yaaaaa
Gerçekten tebrik edilmemiz gerekiyor :))) fotoğrafçı konusudna ben de kararsızım, eve çıkınca araştırıcam iyice o konuyu, seni kesin haberdar ederim
Tatlım günaydınnnnnnn... Hayırlı olsunnn, doktorunu ara ama hemen bekleme...
evet böyle de bir seçenek var :)
tmm cnaım bı msj atarsan facedenn sevınırımmm ben kım olduna kararsızımmm:):)
zuzu sen yrın raporu bıızm ordanmı alcannnnn? ya ben evın ordakı bı kac hastaneye sordum ssk anlasmalı hepsı 40-50 mılyon dıyo bı rapor ıcın tekrar ısede gelmek ıstemıodum bı rapor ıcın amaaaaaaa
ben yarın göztepeden alıp raporu tekrar maslak'a getiricem napiyim artık
anlamadım sen evin oradan alırsan işe mi geri getirmek istemiyorsun? kafam çalışmıyo benim bu sabah :)
söledim doktoruma gel bi bakalım dedi.. doğurup gelebilirim belkiöptüm sizii
söledim doktoruma gel bi bakalım dedi.. doğurup gelebilirim belkiöptüm sizii
gunaydın topiğin gusel hamişleri ve anneleriii:79::79::79::79:
canım hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun haberlerini bekliyorussss
gunaydinnnnnnnnnnn
bu ne boyleeee topic terkedilmissssssssss
günaydııın kızlar nasılsnz ben kendimi iyi hissetmiyorm ya kahvaltı bile yapasım yok ev temizlemem lazım ama sıkıldım herşeyden galiba burasıda çok sessiz oldu
günaydın kızlar haziranımız kutlu olsun biz haziran annelerine doğurursakta artık gerçek haziran annesiyizbugün kuzu da doğuruyooo banayaklaşma da doğurur inşallahnişanı gelmiş bugün 1 haziran neşe doluyor insan
günaydın kızlar haziranımız kutlu olsun biz haziran annelerine doğurursakta artık gerçek haziran annesiyizbugün kuzu da doğuruyooo banayaklaşma da doğurur inşallahnişanı gelmiş bugün 1 haziran neşe doluyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?