2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnn ikizimmmmmmmmm tebrik ediyorum ikimizi deeeeeeeeee
nasılsın? ben çat diye çıkabilirim başıma çok gelen giden oluyor

ıyım canımmmm bendeee tebrık edıyorumm ıkımızı bu kadar yola erken kalkmayaa 37ye kadar dayandıgımızzz ıcınnnnnnnn:)
cılek fotografcı ayaralarsan banada solersın kımınle anlastıgını cnm ya bızde cok kararsızız cunkuuuuuu...

ya canımmm dopktorunuuuu arasanaaaaaaaaa pempemsı yapıskan bısı oluyomus sanırımmmm

arıcamda azcık zaman geçsin die bekliyorum. dün çatı muaynesi yaptı. dünden beri azcık azcık kanamam vardı zaten. normal demişti.. ama rengi falan koyuydu. demin açık renkli böle kıvamlı bişiy geldiğini farkettim.. anlamadım. yarım saat daha bekliyim arıcam. sancımda yok ama hafif hafif sürekli ağrım var.. dün sancım vardı ama oda muayneden olabilir dedi. devam ederse konuşalım tekrar dedi..

Gerçekten tebrik edilmemiz gerekiyor :))) fotoğrafçı konusudna ben de kararsızım, eve çıkınca araştırıcam iyice o konuyu, seni kesin haberdar ederim

Tatlım günaydınnnnnnn... Hayırlı olsunnn, doktorunu ara ama hemen bekleme...

gercı daha dun kontrol olmussun belkı muayenden felan da olabılır ama sen sor tabıkı doktorunaa acılma felan da gormedı sanırım bısı demedııgne goree..

off ben kendımı 39. haftaya sartladım bunlar erkende gelebılıyorlarr yaaaaa

tmm cnaım bı msj atarsan facedenn sevınırımmm ben kım olduna kararsızımmm:):)
zuzu sen yrın raporu bıızm ordanmı alcannnnn? ya ben evın ordakı bı kac hastaneye sordum ssk anlasmalı hepsı 40-50 mılyon dıyo bı rapor ıcın tekrar ısede gelmek ıstemıodum bı rapor ıcın amaaaaaaa

ben yarın göztepeden alıp raporu tekrar maslak'a getiricem napiyim artık
anlamadım sen evin oradan alırsan işe mi geri getirmek istemiyorsun? kafam çalışmıyo benim bu sabah :)

ben yarın göztepeden alıp raporu tekrar maslak'a getiricem napiyim artık
anlamadım sen evin oradan alırsan işe mi geri getirmek istemiyorsun? kafam çalışmıyo benim bu sabah :)

yok cnaım ben anlatamadımm sende succ yokkk:) bende sabah sabah ıse gelmım dedımm bızım burdakı medıkodan alınıyor ama evın ordan alıp fakslatıcaktımmm:)
goztepe ssk dan mı alıcaksın ordan rahat alınıyormuuuu??

günaydııın kızlar nasılsnz ben kendimi iyi hissetmiyorm ya kahvaltı bile yapasım yok ev temizlemem lazım ama sıkıldım herşeyden galiba burasıda çok sessiz oldu

günaydın kızlar haziranımız kutlu olsun biz haziran annelerine doğurursakta artık gerçek haziran annesiyiz bugün kuzu da doğuruyooo banayaklaşma da doğurur inşallahnişanı gelmiş bugün 1 haziran neşe doluyor insan

gunaydın topiğin gusel hamişleri ve anneleriii:79::79::79::79:

canım hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun haberlerini bekliyorussss

gunaydinnnnnnnnnnn
bu ne boyleeee topic terkedilmissssssssss

günaydııın kızlar nasılsnz ben kendimi iyi hissetmiyorm ya kahvaltı bile yapasım yok ev temizlemem lazım ama sıkıldım herşeyden galiba burasıda çok sessiz oldu

günaydın kızlarrr hepimiz hoşgeldikkkkkkkkkkk. topiğimize bişeler ommuşşşşşşşşşşş:84::84::84:5 dk da geçmişi okudum bitti, sabahtan beri kimsecikler gelmemiş kiiii:84: neyse kalan sağlar bizimdir

sende hoşgeldinnnnn. evet bu ay bizim ayımızzzzzzzzzzzzz

hoşbulduk canımm dün hafif hafif sancılarım oldu bende dedim inşallah doğurmam bari yarın doğurayım saat 12 yi geçince rahatladım sancım da yok şimdi gerçi bakalım ne zaman gelecek bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…