günaydın kızlar haziranımız kutlu olsun biz haziran annelerine doğurursakta artık gerçek haziran annesiyizbugün kuzu da doğuruyooo banayaklaşma da doğurur inşallahnişanı gelmiş bugün 1 haziran neşe doluyor insan
hoşbulduk canımmdün hafif hafif sancılarım oldu bende dedim inşallah doğurmam bari yarın doğurayım saat 12 yi geçince rahatladım sancım da yok şimdi gerçi bakalım ne zaman gelecek bebişler
demi gece gece kim uğraşcak doğumlaaman dur günlerini beklesinler, hele de benimki 39 bitimini beklemesi lazım, biraz minnak teyzesi 13 günüm kaldıııııı Ezgi min gelmesineeeeee
evet sonunda haziranda geldi demek bugn kuzuda doğuruyo ne güzel bakalım daaa kimlern haberini alıcaz
evet sonunda haziranda geldi demek bugn kuzuda doğuruyo ne güzel bakalım daaa kimlern haberini alıcaz
minnaktır ama gelişmiştir o annesi merak etme fıldır fıldır gözleri vardır eminim haziran bebesi o
en çok kuzunun doğumunu merak ediyodum. epidural-spinal oluyosa dr lara neler ediyodur, hiç susmuyodur, sürekli bişeyler soruyodur, sabırsızlanıyodur canım yaaa, bebeği verdikleri zaman bağıra bağıra ağlar da şimdik o
en cikcikli doğum hikayesini ondan bekliyorum zatenay canım ya nasıl da doktorunu deli ederdi özledim deliyi
inş canım yaa. baksana dudaklarına neyine teyzesiiiiiiiiiiii, bal dudaklı kızım benimmmmmmmmmmmm
bayadır topiğe de uğramadı demi kuzu
en çok kuzunun doğumunu merak ediyodum. epidural-spinal oluyosa dr lara neler ediyodur, hiç susmuyodur, sürekli bişeyler soruyodur, sabırsızlanıyodur canım yaaa, bebeği verdikleri zaman bağıra bağıra ağlar da şimdik o
evet bakalım kimler süpriz yapacak belki de sen yaparsın belli mi olur
kendimden ümidim yok artık yahaftaya perşembe son günüm cumaya gidip suni sancımı istesemmdiyorm bebeği riske atmak istemiyorum doktorumla konuşucam artık
banayaklaşma hoşgeldin canım noldu nişan mıymış o gelen :26:
kocişeaz bakmadım hamilelik boyunca, ve kızmın yüz hatları dudakları aynı babası, o kadar benziyo ki. dur bakalım doğduğunda görcez, gerçekten köfte dudaklı mı şeker kızımpoz bile veriyo bide gelişmemiş diyosun kıza büzmüş dudakları bakın benim ne kadar dolgun dudaklarım var dermiş gibi şaka bi yana nette birisi ultrason fotosunu bide doğum sonrası fotosunu koymuştu birbirinin tıpkısı şaşırdım senin kızın gerçekten köfte dudaklı galiba annesi
herhangi bi rahatsızlığın varmı canım senin? ağrı sancı vs...kendimden ümidim yok artık yahaftaya perşembe son günüm cumaya gidip suni sancımı istesemmdiyorm bebeği riske atmak istemiyorum doktorumla konuşucam artık
bana doktor 40 haftaya doğmazsa o zaman gel dedi riskli olur yoksa dedi kısmet inşallah o zamana kalmaz kendiliğinden gelir
evet canım nişanmış o gelen.. dün 1 cmdi açılma bugün 3 cm olmuş. doktor dedi istersen hastaneye yatışını yapalım bekleyelim açılmanı olmadı suni sancı veririz dedi. bende yok dedim eve gitsem daha iyi olur. sancı aralıklarına bakarım.. şimdi eve geldim sancı durumuna göre gidicem hastaneye. bide annem istanbulda olduğundan öğleden sonra anca uçak bulduk o gelene kadar doğurmiim diyorum :) şimdilik beklemedeyiz yani
evet canım nişanmış o gelen.. dün 1 cmdi açılma bugün 3 cm olmuş. doktor dedi istersen hastaneye yatışını yapalım bekleyelim açılmanı olmadı suni sancı veririz dedi. bende yok dedim eve gitsem daha iyi olur. sancı aralıklarına bakarım.. şimdi eve geldim sancı durumuna göre gidicem hastaneye. bide annem istanbulda olduğundan öğleden sonra anca uçak bulduk o gelene kadar doğurmiim diyorum :) şimdilik beklemedeyiz yani
aaaa sende doğuruyosunnnnnben bişeyi merakediyorum. açıklık hissedilir bişeymi? hadi hayırlısıyla kopkolay doğur al bebeğini kucağınaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?