2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet sonunda haziranda geldi demek bugn kuzuda doğuruyo ne güzel bakalım daaa kimlern haberini alıcaz

hoşbulduk canımm dün hafif hafif sancılarım oldu bende dedim inşallah doğurmam bari yarın doğurayım saat 12 yi geçince rahatladım sancım da yok şimdi gerçi bakalım ne zaman gelecek bebişler

demi gece gece kim uğraşcak doğumlaaman dur günlerini beklesinler, hele de benimki 39 bitimini beklemesi lazım, biraz minnak teyzesi 13 günüm kaldıııııı Ezgi min gelmesineeeeee

evet sonunda haziranda geldi demek bugn kuzuda doğuruyo ne güzel bakalım daaa kimlern haberini alıcaz

en çok kuzunun doğumunu merak ediyodum. epidural-spinal oluyosa dr lara neler ediyodur, hiç susmuyodur, sürekli bişeyler soruyodur, sabırsızlanıyodur canım yaaa, bebeği verdikleri zaman bağıra bağıra ağlar da şimdik o

en cikcikli doğum hikayesini ondan bekliyorum zaten ay canım ya nasıl da doktorunu deli ederdi özledim deliyi

inş canım yaa. baksana dudaklarına neyine teyzesiiiiiiiiiiii, bal dudaklı kızım benimmmmmmmmmmmm

poz bile veriyo bide gelişmemiş diyosun kıza büzmüş dudakları bakın benim ne kadar dolgun dudaklarım var dermiş gibi şaka bi yana nette birisi ultrason fotosunu bide doğum sonrası fotosunu koymuştu birbirinin tıpkısı şaşırdım senin kızın gerçekten köfte dudaklı galiba annesi

evet bakalım kimler süpriz yapacak belki de sen yaparsın belli mi olur

kendimden ümidim yok artık ya haftaya perşembe son günüm cumaya gidip suni sancımı istesemmdiyorm bebeği riske atmak istemiyorum doktorumla konuşucam artık

banayaklaşma hoşgeldin canım noldu nişan mıymış o gelen :26:

evet canım nişanmış o gelen.. dün 1 cmdi açılma bugün 3 cm olmuş. doktor dedi istersen hastaneye yatışını yapalım bekleyelim açılmanı olmadı suni sancı veririz dedi. bende yok dedim eve gitsem daha iyi olur. sancı aralıklarına bakarım.. şimdi eve geldim sancı durumuna göre gidicem hastaneye. bide annem istanbulda olduğundan öğleden sonra anca uçak bulduk o gelene kadar doğurmiim diyorum :) şimdilik beklemedeyiz yani

kocişeaz bakmadım hamilelik boyunca, ve kızmın yüz hatları dudakları aynı babası, o kadar benziyo ki. dur bakalım doğduğunda görcez, gerçekten köfte dudaklı mı şeker kızım

kendimden ümidim yok artık ya haftaya perşembe son günüm cumaya gidip suni sancımı istesemmdiyorm bebeği riske atmak istemiyorum doktorumla konuşucam artık
herhangi bi rahatsızlığın varmı canım senin? ağrı sancı vs...

bana doktor 40 haftaya doğmazsa o zaman gel dedi riskli olur yoksa dedi kısmet inşallah o zamana kalmaz kendiliğinden gelir

benm doktor 40+5 e kadar bekliyoruz dedi de ondan sonrada riskli oluyo ben de riske atmayayım diyorm doktorla konuşucam cumartesi kontrolümde bakalım artık cumaya kadar gelmezse artık biz getirticez

aaaa sende doğuruyosunnnnn ben bişeyi merakediyorum. açıklık hissedilir bişeymi? hadi hayırlısıyla kopkolay doğur al bebeğini kucağınaaaaaaa

aaa ciddimisin ayy bugün yarın doğurucaksın o zaman inşallah annenler gelene kadar bekler hadi hayırlısı duygulandım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…