allah ıyılıgnı vere emııııııııııııııııı kız alttan vura vura guluyorum ya
yanmazmı dun aksam bır kase sutlac yedım sabaha kadar yatamadım en son kustum bır de soda ıctım kesılmış bende o ara uyumusum
bencede bu gidişinde sanki doğurcakmışsın gibi geliyo banada
çok zor oluyo son haftalar canım yaaa bilirim(((
oğlum 40hafta dolunca doğmuştu
tarçın kabuğu kaynatıp içiyodum artık kasılmalarım başlasında doğurayım diye
ben ne yapsam geçmiyo yaa yoğurt yiyorum ama oda çok az geçiriyo yine başlıyo
vallahi soğuk süt iyi geliyo bana sıcak ta içiyorum bazen az kahveyle ama soğuk içimin hararetini alıyo
insallah sevının darısı bana tüm beklıyenlere
ayyy bende yapacam en son artık dayanamıyorum dayanmayı bıraktım nefes alamıyorum elım yuzum balon gıbı şiş :84::84::84:
sütte içiyorum canım bende soğuk içerim sütü ama aradan çok geçmeden yine başlıyo melet şey
benimde hiçbi zaman tam olarak geçmiyo ama geçici çözümler üretiyorum işte midemi yakanları öğrendim uzak duruyorum onlardan gerçi herşey yakıyoda artık sabır başka yapıcak bişey yok
yavyum kassanda sıksanda tutsanda istesen istemesende çıkcak kimseninki içerde kalmamış
evet yaa herşey yakıyo ne yicez biz yaaa :84::84::84:
kalmasın ınsallah gıderım de doguma gırerım ne guzel olur
yoksa en önce sancılanan ama en son doguran ben olacam sanırım
evet yaa herşey yakıyo ne yicez biz yaaa :84::84::84:
inşallah bu sefer doğurur da gelirsin canım
karpuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz cok ıyı gelıyor soguk soguk ohhh ıcım buz gıbı oluyor dıfrıze atıyom azcık buzlanırken alıyom hemen sonra alıyom yarısını kasıkla yıyom valla
esimle annemde ohaaa esra zaten sabaha kadar wc ye tasınyodun sımdı su motoru gıbı sidik pompalarsın dıyolar
aman ne yapim rahatlatyo valla
lilypie de ıbre sonu gosteryo artık ama bızde tık yok anasını satım en son o sondakı bebek alıp basını gıdecek o olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?