2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben çıkıyorum birazdan kociş gelir bugün 2 amcama da gidicez ancak çıkarız hadin görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın.
doğurcak olanlara allah kolaylık versin.
artık sırada bize gelsin amiiiinnnnnnnn

kızlar merhaba, ben de haziran annesi olucam inşallah...
37.haftamdayım, doğum tarihim 21 haziran
çok heyecanlıyım.
böyle bi konu olduğunu bilmiyodum, aynı heyecanı ve duyguları paylaşan birilerini görünce içim rahatladı biraz olsun :)
Allah geride kalanlarımızı kurtarsın :)

aminn canım hoşgeldin vallahi herkes burda son günlerin stresini atıyo doğuranlarla birlikte seviniyoruz hergün biri doğuruyo şu ara

amin canım hepimizi kurtarsın, hoşgeldin :))

Slmmm kızlar anne adayları ne mutlu sizlere bebişleriniz yakında alcaksınız ben anne değilim henüz ama inanın ki çok istiyorum o heyecanı bende yaşamk istiyorum şuan eşim rahatsız ameliyat geçirdi 2 kez 3yü e olcak gibi bakalım sonrasında inaşşallah olur sizede allah kolaylıklar versin bebişleriniz sağlıklı sıhhatli şekilde kucağınıza almanızı dilerim allah kolaylıklar verin bi heveste kurtulun inşallah

selamlar yarın bu saatte hayırlısıyla çocuğumdünyaya gelmiş olacak heyecan deseniz çok yok aksine çok durgunum nedendir bilmiyorum canım çikolatalı koca bi dilim yaş pasta istiyor ama hamilelik diyabetim yüksek yesemmi yemesemmi dereddütteyim neyse yarın öğle saati kısmetse doğuma alınacağım epidural sezeryanla dönüşümde mutlaka yaşadıklarımı yazarım dualarınızı eksik etmeyin allah hepimizi kurtarsın inşallah hayırlısıyla.

merhaba kızlar nasılsınız?
ben hala işe gidip geliyorum :))) ve 10 hazirana kadar gidip gelicem. müdürüm gelmesin son hafta demiş ama bilemem, beni çağırıp söylemeden yapamam tabiki :)
banayaklasma nın nişanı gelmiş belki de doğuruyordur şu anda ayy ne heyecanlı, Allah bi avazda kurtarsın inşallah çok kolay bi doğum olur.. kuzu da mı bugün doğuruyormuş ben 4ü sanıyordum

epidural komple uyutacaklar demek oluyor sanirim dimi?

hayırlısı olsun bekliyoruz yazılarını merakla canın çok çektiyse bi parça ye bence abartmadan

Bende ne zamandir giremedim kizlar, bebisim dönmedigi icin 16 sinda sezeryan olcam... ki insallah döner ama dönmezse olacak iste... artik son 2 hafta diyorum... herseyin hayirlisi..

Bende ne zamandir giremedim kizlar, bebisim dönmedigi icin 16 sinda sezeryan olcam... ki insallah döner ama dönmezse olacak iste... artik son 2 hafta diyorum... herseyin hayirlisi..

merhaba canım benimki de aynı durum aynı haftadayız senle doktor dönme ihtimali var dedi mi? bana 10 hazirana gün verdiler eğer dönmezse sezeryan olucam güne sen mi karar verdin doktor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…