bana yaklasmanin nisani gelmiss darisi basimizaaaaaaa
belim agriyor insallah dogum yakindirrrr :)))))
off yarin dogsa ne guzel mubarek gun dogmus olacakkk
evet darısı başımıza ne yaptı acaba doğurdumuki eve gelmişti tekrar dr istersen yatışını yapalım demiş ama o yok eve gidiyim demiş merak ettim şincik
kızlar merhaba, ben de haziran annesi olucam inşallah...
37.haftamdayım, doğum tarihim 21 haziran
çok heyecanlıyım.
böyle bi konu olduğunu bilmiyodum, aynı heyecanı ve duyguları paylaşan birilerini görünce içim rahatladı biraz olsun :)
Allah geride kalanlarımızı kurtarsın :)
kızlar merhaba, ben de haziran annesi olucam inşallah...
37.haftamdayım, doğum tarihim 21 haziran
çok heyecanlıyım.
böyle bi konu olduğunu bilmiyodum, aynı heyecanı ve duyguları paylaşan birilerini görünce içim rahatladı biraz olsun :)
Allah geride kalanlarımızı kurtarsın :)
aminn canım hoşgeldin vallahi herkes burda son günlerin stresini atıyo doğuranlarla birlikte seviniyoruz hergün biri doğuruyo şu ara
amin canım hepimizi kurtarsın, hoşgeldin :))
hoşbuldum canım, senin ne zaman muhtemel doğum tarihi?
selamlar yarın bu saatte hayırlısıyla çocuğumdünyaya gelmiş olacak heyecan deseniz çok yok aksine çok durgunum nedendir bilmiyorum canım çikolatalı koca bi dilim yaş pasta istiyor ama hamilelik diyabetim yüksek yesemmi yemesemmi dereddütteyimneyse yarın öğle saati kısmetse doğuma alınacağım epidural sezeryanla dönüşümde mutlaka yaşadıklarımı yazarım dualarınızı eksik etmeyin allah hepimizi kurtarsın inşallah hayırlısıyla.
selamlar yarın bu saatte hayırlısıyla çocuğumdünyaya gelmiş olacak heyecan deseniz çok yok aksine çok durgunum nedendir bilmiyorum canım çikolatalı koca bi dilim yaş pasta istiyor ama hamilelik diyabetim yüksek yesemmi yemesemmi dereddütteyimneyse yarın öğle saati kısmetse doğuma alınacağım epidural sezeryanla dönüşümde mutlaka yaşadıklarımı yazarım dualarınızı eksik etmeyin allah hepimizi kurtarsın inşallah hayırlısıyla.
epidural komple uyutacaklar demek oluyor sanirim dimi?
Bende ne zamandir giremedim kizlar, bebisim dönmedigi icin 16 sinda sezeryan olcam... ki insallah döner ama dönmezse olacak iste... artik son 2 hafta diyorum... herseyin hayirlisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?