hoşgeldin canım nasılsınız
hosbulduk iyiyiz canim doktordan geldik bugün ama bi degisiklik yok artik dogurmak istiyorum yaa:)
ya bende de iki günden beri bi tuhaflık var iyice aşağıda hissetmeye başladım baskı ve gerginlik oluyo ağrım yok ama hafif hafif kasılma var alt tarafımda üff nasıl anlıycam ben bu sancı işini
hosbulduk iyiyiz canim doktordan geldik bugün ama bi degisiklik yok artik dogurmak istiyorum yaa:)
emin ol anlıyosun doğum sancısını
dinlenmeyle yatmayla geçmiyo ve kısa aralıklarla tekrarlıyo
benim belim çok ağrımıştı oğlanda
bide nişanım gelmişti sancılanmamdan 1 gün önce
bende artık dogurmak ıstıyorum son anda karar degıstırdım sezeryan ıstıyorum yarın soylıcem doktora alsın artık
sen bilirsin canım 1 haftan kalmış günün dolmasına 40 ta da doğmazsa zaten kendiliğinden alacak doktor ben 1 hafta daha bekle derim anne karnındaki hergünü önemli çünkü
kaçıncı haftada doğurmuştun oğlunu normal miydi ilkinde?
normal dogumda korkmaya basladım ben sezeryan olmanında tam sırası
40haftamın tam dolduğu gün doğdu oğlum
günü gününe doğdu kerata
evet normaldi, bir terslik olmazsa kızımda normal doğcak
yalnız bunun kesin günü belli değil geç döllenme olduğu için
sata göre 11 haziran düzeltilmiş tarihe göre 23 haziran :97:
canım senin doktorun kimdi sezeryan da zordur bence ne bileyim bakarsın kolaycacık doğurursun başlanmış iş bitmiş iştir
corludayım canım ben doktorum orhan ateşer
bende çorludayım ondan sordumbenim sedat tomruk suratsız şey
nerde o doktor özelmı sadece hastanedemıb calısıyo
hem özel hem muayenehanesi var vatan hastanesine gidiyorum ben bir hafta önce gittim bidaha gelmene gerek yok dedi sancın falan olursa bide 40 haftada doğmazsa gel dedi nstye falan da bağlamadı hiç garip bi doktor
benımde dogumun vatanda olcak orhan beyın anlasması var hastaneyle neden orhan beyı tercıh etmedın canım
orhan beyi sonradan duydum bunu tavsiye ettiler eşime başladık sonra bırakmadım hep dört haftada bir gittim kontrole en son üç haftada bir gittim sonra gelme dedi sen her hafta gidiyosun sanırım nasıl şey anlamadım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?