7. aydan sonra 2 haftada bır son ayda her hafta cagırıyor orhan bey ben cok memnunum canım
bende bi görünsem mi sence orhan beye ne dersin böyle beklemek beni çok yoruyo
ben gorun derım canım sonra memnun olmadıgın bı doktorla doguma asla gırme
hmm off o kadar bekletmesin yaw haftaya doğurayım ben
selam kızlar dün tansiyon konusu konuşulmuş benimde düşük tansiyon sorunum çıktı fazla yemek yemiyorum ondan sanırım doktor bol sıvı tüket ve yemek ye dedi.gün yaklaştıkça sıkılmaya başladım artık bi de bişey sorucam sancı nst de çıkıyo tamam da bi de açılma olup olmadığı da mı çıkıyo nst de benim bildiğim nst de sancı çıkarsa doktor alttan muayene ediyo açılma var mı die yanlış mı biliyorum yoksa
canım o zaman nosunu ve adresini tarif edermisin bana eşime söyliyim gidelim biz içim rahatlasın hiç olmazsa kendimi çok kötü hissediyorum böyle
muayenehane no : 02826537010 mueyenehanesı kucukler ıs merkezı 2. katta canım
çok teşekkür ederim canım sağol
offf cok sancım var aksam 6.30 dada randevum var artık yalvarıyorum dogurayım dıye
vicudumu kaldıramıyorum ben yaaa
bıde sankı seyım dısına pörtlemıs gıbı nıye oldugunuda bılmıyorum acaba cocuk gelmeye hazırmı ki
offf cok sancım var aksam 6.30 dada randevum var artık yalvarıyorum dogurayım dıyevicudumu kaldıramıyorum ben yaaa
bıde sankı seyım dısına pörtlemıs gıbı nıye oldugunuda bılmıyorum acaba cocuk gelmeye hazırmı ki
çok komiksin vallahi ya nasıl dışına pörtlemiş anlamadım sabret canım azkaldı çıkacak
offf cok sancım var aksam 6.30 dada randevum var artık yalvarıyorum dogurayım dıye
vicudumu kaldıramıyorum ben yaaa
ay canım yaaaa, hala sancın devam mı ediyo ve hala doğurmadın mı sen yaaa(((
hadi inşallah akşaöa alırlar seni doğumada yarına güzel haberlerini alırız
kız bak vallahı cıddıyım ya o bolgemde sıslik var
vallahı bunyem kaldırmıyor artık 39 a gırdım ya
git bakalım bu kadar sancıya senin 25 cm açılman lazımdı yarın doğurursun belki kızz:26:
allah ıyılıgnı vere emııııııııııııııııı kız alttan vura vura guluyorum ya
vallahı bunyem kaldırmıyor artık 39 a gırdım ya
canım yaa senin miden yanıyomu hala benim accaip yanıyo biara kesilmişti ama şu sıra yeniden başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?