2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tekrar merhaba herkesee...bugünde yazmıştım pazrtesi bebeğime kavuştum.pazar günü biraz fazla gezmemin sonucu mu oldu bilmem ama....pazar akşamı kasıklarımın ağrısı baya bir arttı...hatta gece 4 gibi uyandığımda eşime bu doğacak galiba dedim...sabah 8.20 gece yatakta yatarken bi akıntı hissettim ve ne olduğunu anlayamayınca ayağa kalktım ki kalkmamla beraber suyum akmaya başladı...hemen eşimi aradım ve gel suyum geldi dedim annemle hazırlanmaya başladık...9:30 da hastaneye vardık.ve nstye bağlandımm açıklık kontrolü yapıldı ve sadece 1_2 cmdi...hiç sancım yoktu saat 10da serum sancısı verildi 11 e doğru sancılar başladı...ama azdı yine...açıklık 12ye doğru kontrol edildiğinde sadece 3 cm di...daha sonra açılmam olmyınca doktorum plates topunu gönderdi ve üstünde öğrendiğin hareketleri yap dedi..saat 1 acıklık 7 cm ulaşmıştı...saat 1.30 da sancılar dayanılmazdı ama güseldi ve doğumhaneye inmek için hazırlıklar başladı...saat 2:10 geçe doğumhaneye gittik ve 3 ıkınma sonucunda miniğime kavuştum 4 dikişim var doğum cok kolay geçtii..12de sancılar başladı 14:50 de miniğim doğdu herkes şaşırdı bu kadar kolay olmasına ama ona kavuşmakk çok güsell..allah beleyen tüm annelere en kısa zamanda bebeğine kavuştursun inş....

canım tebrikler normal doğum için ayrıca tebrikler :)) çok güzel inşallah bizim de bu kadar çabuk olur, güzel olur...bebişini öp kokla bizim için :))

Keşke doğduğunda da uykucu olsa da beni uyutsa:)Geçen hafta nstde de önce uyudu hiç hareket etmedi sonra 9-10 hareket yaptı..dr da uyumuş uyanmış bebiş dedi:)halbuki çikolata yedim gittim ona rağmen uyudu:)

Allah analı babalı büyütsün canım, çok sevindim...
ne güzel kolaycacık doğurmuşsun valla, 4 dikişte süper ayrıca, normal doğum için tebrik ederim seni...
bebeişin resmi yok mu eklesen de görsek yaa

Keşke doğduğunda da uykucu olsa da beni uyutsa:)Geçen hafta nstde de önce uyudu hiç hareket etmedi sonra 9-10 hareket yaptı..dr da uyumuş uyanmış bebiş dedi:)halbuki çikolata yedim gittim ona rağmen uyudu:)

ilk zamanlar güzel güzel uyusalar çok iyi olur bence de :))) ders çalışması lazım annesinin, oğlum anlayışlı olur inşallah :)))

Güle güle büyüt cnmsağlıkla büyüsün inşallah..kaçıncı haftanda doğdu bebiş cnm?

benimki de nst de uyuyo, dr tedirgin oluyo, ikinci defa giriyorum hep, sinir oluyorum... dalga geçiyo bu sıpa benle

ilk zamanlar güzel güzel uyusalar çok iyi olur bence de :))) ders çalışması lazım annesinin, oğlum anlayışlı olur inşallah :)))
benimkinin de uykusunun iyi olması lazım. finallerime giremedim bu sene, eylül başı bütlerim var, ona hazırlanmam lazım:18:

ay burcuuuuu harika bişey buu maşallahhh Allah nazardan saklasın canım,
kaçıncı haftanda doğdu? kaç gr doğdu bebiş?

oy maşallahhhhh, güzelliğe bakkkkkkRabbim nazarlardan saklasın, hayırlı evlat olsun inş....
bizim de mi olcak bunun gibiiiiiiiii

ay hakkaten yaa, bizim de böyle olacak inşallah :))) düşününce insan inanamıyor sanki hep hamile kalcakmış gibiyim ben durumuma gayet adapte olmuş haldeyim

ay burcuuuuu harika bişey buu maşallahhh Allah nazardan saklasın canım,
kaçıncı haftanda doğdu? kaç gr doğdu bebiş?
38+4 cnm 39 duk yanii...3050 gr doğduu... bakalım yarın kontrolümüz var inş azcık gr almıştır....
gerçektenn cok güsellll bişeyy anlatamamm helekii o cıkınca kucağıma koydular ya herşeyy unutulduu.....

ben girdim finallere ama kesin bütede kalıcam inşallah bebişler izin verirde veririz dersleri...:18:

maşallah gayet güzel, vaktinde de doğmuş, bzim doktor da 3000-3200 arası doğar dedi..çok güzel ama maşallah Allah nazarlardan saklasın, tam erkek kaşlar da çatık :))))

ay hakkaten yaa, bizim de böyle olacak inşallah :))) düşününce insan inanamıyor sanki hep hamile kalcakmış gibiyim ben durumuma gayet adapte olmuş haldeyim
bende hamileliğe fazla alıştım galiba, şaka gibi geliyo içimde bi bebeğin oluşu
3050 den fazla gibi duruyo maşallah, nasıl emiyo mu bari, güzel emiyosa almıştır biraz annesi

bu saatten sonra gerek yok gibi ama doktorun daha iyi bilir tabi...
hep hareketli olsunlar yaa ben çok korkuyorum uyuduğu zamanlar:18:
aynen ben de. o hareketli olunca mutlu oluyorum:))
gözünaydın canım, sağlıkla büyüsün inşallah...ne güzel yolunda gitmiş her şey. darısı bekleyen herkesin başına.

bende hamileliğe fazla alıştım galiba, şaka gibi geliyo içimde bi bebeğin oluşu
3050 den fazla gibi duruyo maşallah, nasıl emiyo mu bari, güzel emiyosa almıştır biraz annesi

aynen, böyle iyiyiz işte beraber dolaşıyoruz işe giderken de sorun yok aklım evde başka bi yerde değil diyorum gelince hemen adapte oluruz kız biz de
bence de 3000den fazla duruyor maşallah aman aman, kırk bin kere..annesi bol bol dua oku üfle bebişine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…