2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben de bugün dr. gittim oğluşum 3 kilo olmuş ama haftaya bakıcak dr. normal olur mu diye, off belirsizlik çok kötü,, normal mi sezaryan mı iyice kafam karıştı :26:

ben de bugün dr. gittim oğluşum 3 kilo olmuş ama haftaya bakıcak dr. normal olur mu diye, off belirsizlik çok kötü,, normal mi sezaryan mı iyice kafam karıştı :26:

normal yap normal canım, bak burcuya kız 5-6 saatte bitirmiş olayı maşallah Allahm nolur darısı başıma...

ben girdim finallere ama kesin bütede kalıcam inşallah bebişler izin verirde veririz dersleri...:18:
sende mi aöf lisin canemböl. ne? sınıf?

Nst de hareket azsa drlar şüpheleniyor..hatta hareket etmezse hemen sezaryana alıyorlar cnm..bol bol hareket etsin kuzucuklarımız
evet dr um çok önem veriyo nst sonucuna... bi giriyoruz dümdüz çıkıyo nst, hiç kıpırdamıyo, sonra tekrar gönderdi, sola yat çeksinler dedi. bu sefer kıpır kıpır hanımefendi

Şu an benimki hareketsiz korkutuyor beni yaaa:18:bu kadar da uykucu olunmaz kii..ben bir süt içeyim bari...ben psikopata bağlarım artık bundan sonra..niyehareket etmedi falan filan diye..püffff:18:

Şu an benimki hareketsiz korkutuyor beni yaaa:18:bu kadar da uykucu olunmaz kii..ben bir süt içeyim bari...ben psikopata bağlarım artık bundan sonra..niyehareket etmedi falan filan diye..püffff:18:

ben sırtıma yastık aldım, oturur vaziyetteyim şuan, midemin ordan kafasını kaldırıyo, elime geliyo top gibi

normal yap normal canım, bak burcuya kız 5-6 saatte bitirmiş olayı maşallah Allahm nolur darısı başıma...
inşallah cnm bizede kısmet olur, tek korkum normal sancıyı çekip sezeryana dönmesi..

işletme 3.cü sınıf benim, senin ne ? finalde zorlandım baya koca göbekle, bir yandan benimki tepikliyordu, bir yandan sorular

ben korktum giremedim valla sınava, o kadar saat tahta sırada oturamam bütlere kalsın dedim, zaten iki dersten geçmiştim vizelerde. kamu 3 üm bende...

kızlar fmg ıle konustum bugun eve cıkmıs bebegı ılk gun bıraz aglamıs ama sımdı ıyıymıs..
bu aralar cok gıremem herkese selam soyle dedı..
epıdural sezeryandan cok memnun kalmıs mutlaka epıdural yaptırın dedı
bıraz agrısı varmıs mınoset vermısler o da pek etkı etmıyor dedı..
haberler bu kadar banayaklasmadan haber var mı??

blueeeeeeeee kanaman olmuş cnm geçmişi okuyunca gördüm..Allahtan bir sorun olmamış cnm geçmiş olsun yorma kendini sakın..zamanımız az kaldı artık dayansın minnoşlar..karnım akşamları çok sert oluyor..senin de öyle mi?

dönmedi mi cnm senin bebiş?
malesef dönmedi bizimki, keyfi yerinde böyle... sezeryan istiyodum zaten, sebepte oldu...13 yada 14 haziran kısmetse...

bende epidural yada spinal olcammmmmmmm
güzel haberlere sevindim. darısı başımıza...

ayyyy caniimm ne guzel haberler yaaaa
masallahhhhhh
darisi basimizaaaaaaaaaaaaaaa

malesef dönmedi bizimki, keyfi yerinde böyle... sezeryan istiyodum zaten, sebepte oldu...13 yada 14 haziran kısmetse...

bende epidural yada spinal olcammmmmmmm
güzel haberlere sevindim. darısı başımıza...

Ben de sezaryan istiyorum ama sebebim yokBöyle keyfi sezaryan olmak aslında hiç iyi bir şey değil ama işte benim gibi sürekli telaşlı tedirgin panik atak insanlar için iyi ki var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…