ben de bugün dr. gittim oğluşum 3 kilo olmuşama haftaya bakıcak dr. normal olur mu diye, off belirsizlik çok kötü,, normal mi sezaryan mı iyice kafam karıştı :26:
sende mi aöf lisin canemben girdim finallere ama kesin bütede kalıcam inşallah bebişler izin verirde veririz dersleri...:18:
evet dr um çok önem veriyo nst sonucuna... bi giriyoruz dümdüz çıkıyo nst, hiç kıpırdamıyo, sonra tekrar gönderdi, sola yat çeksinler dedi. bu sefer kıpır kıpır hanımefendiNst de hareket azsa drlar şüpheleniyor..hatta hareket etmezse hemen sezaryana alıyorlar cnm..bol bol hareket etsin kuzucuklarımız
sende mi aöf lisin canemböl. ne? sınıf?
evet dr um çok önem veriyo nst sonucuna... bi giriyoruz dümdüz çıkıyo nst, hiç kıpırdamıyo, sonra tekrar gönderdi, sola yat çeksinler dedi. bu sefer kıpır kıpır hanımefendi
hmm off o kadar bekletmesin yaw haftaya doğurayım ben
Şu an benimki hareketsiz korkutuyor beni yaaa:18:bu kadar da uykucu olunmaz kii..ben bir süt içeyim bari...ben psikopata bağlarım artık bundan sonra..niyehareket etmedi falan filan diye..püffff:18:
inşallah cnm bizede kısmet olur, tek korkum normal sancıyı çekip sezeryana dönmesi..normal yap normal canım, bak burcuya kız 5-6 saatte bitirmiş olayı maşallahAllahm nolur darısı başıma...
sende mi aöf lisin canemböl. ne? sınıf?
evet dr um çok önem veriyo nst sonucuna... bi giriyoruz dümdüz çıkıyo nst, hiç kıpırdamıyo, sonra tekrar gönderdi, sola yat çeksinler dedi. bu sefer kıpır kıpır hanımefendi
Şu an benimki hareketsiz korkutuyor beni yaaa:18:bu kadar da uykucu olunmaz kii..ben bir süt içeyim bari...ben psikopata bağlarım artık bundan sonra..niyehareket etmedi falan filan diye..püffff:18:
ben sırtıma yastık aldım, oturur vaziyetteyim şuan, midemin ordan kafasını kaldırıyo, elime geliyo top gibi
ben korktum giremedim valla sınava, o kadar saat tahta sırada oturamam bütlere kalsın dedim, zaten iki dersten geçmiştim vizelerde. kamu 3 üm bende...inşallah cnm bizede kısmet olur, tek korkum normal sancıyı çekip sezeryana dönmesi..
işletme 3.cü sınıf benim, senin ne ? finalde zorlandım baya koca göbekle, bir yandan benimki tepikliyordu, bir yandan sorular
meyve yeee sekerli bisilerr
malesef dönmedi bizimki, keyfi yerinde böyle... sezeryan istiyodum zaten, sebepte oldu...13 yada 14 haziran kısmetse...dönmedi mi cnm senin bebiş?
bende epidural yada spinal olcammmmmmmmkızlar fmg ıle konustum bugun eve cıkmıs bebegı ılk gun bıraz aglamıs ama sımdı ıyıymıs..
bu aralar cok gıremem herkese selam soyle dedı..
epıdural sezeryandan cok memnun kalmıs mutlaka epıdural yaptırın dedı
bıraz agrısı varmıs mınoset vermısler o da pek etkı etmıyor dedı..
haberler bu kadar banayaklasmadan haber var mı??
kızlar fmg ıle konustum bugun eve cıkmıs bebegı ılk gun bıraz aglamıs ama sımdı ıyıymıs..
bu aralar cok gıremem herkese selam soyle dedı..
epıdural sezeryandan cok memnun kalmıs mutlaka epıdural yaptırın dedı
bıraz agrısı varmıs mınoset vermısler o da pek etkı etmıyor dedı..
haberler bu kadar banayaklasmadan haber var mı??
malesef dönmedi bizimki, keyfi yerinde böyle... sezeryan istiyodum zaten, sebepte oldu...13 yada 14 haziran kısmetse...
bende epidural yada spinal olcammmmmmmm
güzel haberlere sevindim. darısı başımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?