merve nerde bu akşam haberi olan varmı?[/QUOE]
ezgi ben gün olarak senden 4 gün öndeyim ama bende 16 sende 13 gün yazıyo çizelgede:26:
Ben de sezaryan istiyorum ama sebebim yokBöyle keyfi sezaryan olmak aslında hiç iyi bir şey değil ama işte benim gibi sürekli telaşlı tedirgin panik atak insanlar için iyi ki var:)
ezgi ben gün olarak senden 4 gün öndeyim ama bende 16 sende 13 gün yazıyo çizelgede:26:
canım ben onu lilypie den yaptım, sezeryan tarihini doğum tarhi olarak girdim, yine aynı sat ile. o zaman 40 haftadan değil senin girdiğin tarihten hesaplıyobende birinde gördüm de yaptım. sezeryan tarihime 13 gün kaldı yaniiiiii
hee anladım canım bende diyorum bu nedoğrudur o zaman
bak yelkovanın çizelgesiyle benimki aynıydı normalde, ben kaçak yaptımhee anladım canım bende diyorum bu nedoğrudur o zaman
dr um ikna etmeye çok çalıştı beni, baktı olmuyo vazgeçti, çok kokuyosun sen dedi,bi de baktıki bebiiş dönmüyoooo
bak yelkovanın çizelgesiyle benimki aynıydı normalde, ben kaçak yaptım
olumlu düşünelim olumlu olsun canım, hiç öyle şeyleri düşünme sen..inşallah cnm bizede kısmet olur, tek korkum normal sancıyı çekip sezeryana dönmesi..
blueeeeeeeee kanaman olmuş cnm geçmişi okuyunca gördüm..Allahtan bir sorun olmamış cnm geçmiş olsun yorma kendini sakın..zamanımız az kaldı artık dayansın minnoşlar..karnım akşamları çok sert oluyor..senin de öyle mi?
benim dr um normalden yana ama, isteklere de bakıyo tabi. çok tatlıdır canım yaa,ayyy dr umu özledimmBenim drum Allahtan zorlamadı beni..bana bıraktı..bizim için annenin ne istediği önemli dedi..ben dedim herkes normal yap diyor kafam çok karışıyor çok korkuyorum dedim..sen canını sıkma hiç,düşünme bunları,normalde yaparız sezaryan da,sen nasıl istersen diyor..drumu seviyorum yaaa
alemsin valla ama doğru 13 gün varken niye fazla gözüksün ki bende bi gün atsın diye bekliyorum insan sabırsızlanıyo
olumlu düşünelim olumlu olsun canım, hiç öyle şeyleri düşünme sen..
oykum geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dünürüm geldiiiii:))))
gelinim nasıl öyküüüüümm
olumlu düşünelim olumlu olsun canım, hiç öyle şeyleri düşünme sen..
sağol tatlım ya, işte geçen perşembe akşamı eve geldikten sonra banyo ve wcyi temizledim, artık ondan mı oldu yoksa alakası yok mu bilemiyorum, doktoruma söyledim o çok yorucu değil dedi, hakkaten öyle ama işte belli olmaz, bi iki damla akıntıyla karışık geldi ben de doktoru aradım gel dedi gittim bişey yok, bebiş de iyi. detaylı ultrason belki isteriz demişti 30.haftadan sonra, ben de arad hatırlatıyordum gerekmiyor değil mi diye, yapalım dedi iyi olur dedi, sonlara yaklaştık gerekli mi dedim daha 3-4 hafta var ondan sonra dedi, ok dedim ben de..kordonda 3 yerine 2 damar var da bizim, ondan..
demi yaniiiiiiiio 13 bile hiç bitmeyecek gibi geliyo öfff,,,
canım mısır istedi, gideyim de patlatayım
Geçmiş olsun canım... Naber... Bizim damat Mira yı merak etti galiba bir an önce çıkmak istiyor
bende de 32. haftada olmuştu kanama bişey olmadı sonrasında, kafanızı takmayın, az kaldı şurda canlarım.. Bakın ben kızları yatırdım geldim.. Ya aslında sinir oldum onun için bilgisayarı açtım, e-bebek ten alışveriş yapmaya çalıştım bugün, aptallar, sistem hatası yüzünden aynı siparişi 4 kez girmişler ve işin acısı Kredi kartından da 4 kez çekilmiş, düzelttik diye aradılar ama daha değişen bişey yok sinir oldum..
oğlum aşka geldidoğası geldi heralde neyse şimdilik keyfi yerinde sesi çıkmıyor :)))
iyilik bi detaylı daha görünüyor bize, doppler için iyi olur dedi doktor içimize sinmesi için.. hayırlısı.. doktora teslim artık, ona güveniyorum.. ay kuzu da öyküsüne kavuşmuştur bugün, haber gelmedi daha kimseden..
banayaklasma nın nişanı gelmiş bugün sancıları da başlamış :) belki doğurmuştur bile :)
ben hala işe gidip geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?