2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay en sinir olduğum işler..kredi kartına geri yükleme yaptılarsa hesap özetinde çıkar dimi? daha önceden anlaşılır mı ki?

Kredi kartına bakıyorum internetten iade falan yok, dönemiçi işlemlere bakınca ordaki açık provizyonlardan görünüyor ama hala düzeltmediler, sinir oldum.. Çok zor bişey sanki... Ben internetten çok alışveriş yaparım ama ilk defa böyle birşey başıma geldi. ,

Bundan sonra bence de detaylı gereksiz..ama drlar ne derse yapmak zorundayız..arada öyle kanamalar oluyor galiba,ona kanama denirse tabi:)yine de çok yorma kendini cnm..

canım kanamadan dolayı istemedi, bizim tek arter durumumuz var bebeğin beslenmesini kan akımını etkileyebilir diye takibi gerektiği için istedi. yoksa kanamanın üzerinde hiç durmadı bile. detaylıyı da ben hatırlattıığım için onun da içine sinmedi sanırım. sonra telefonda konuştuk gereksiz mi sizce dedim aklım takıldı dedim o da yapmamız iyi olur içimize siner dedi.
valla yaptığım bi tek lavaboları temizlemek. evi hamile olduğumu öğrendikten sonra 1 kere bile süpürmedim. sadece siliyordum o da 20.haftada kanama oldu o zaman bıraktım. bazı bünyeler böyle dedi doktor. iş yapmak yasak bana..neyseki kocam yardımcı oluyor yoksa deli olurum heralde ev kirlenince :)))

aiiiyy yerim onu ben yaaa..babacı olacak desene:)o günleri biz de görecek miyiz Öyküm yaaaa?çok sabırsızım..

evet canım bi yandan iyi, zaman hızlı geçiyor, evde olsam sıkılırdım belki. gerçi ders çalışmak için son 3 haftayı bekliyorum :)) kpss çalışcaz oğlumla kışlıkları hala kaldıramadım çünkü tam ısınmadı havalar, ayakkabıları düzenlicem bebeğin çamaşırlarını da haftasonu halledicem.
bizimki de kaç seferdir göstermiyor yüzünü, çok merak ediyorum. 2 boyutlu halini gördük çok etkilendim, ağız burun minicik çok güzeldi:)
oyy canım benim hala eller yüzünde mi :))babaya da şimdiden düşkünüz, ah bu kızlar
aslı napıyor, memnun mu halinden?

belki yarın görünür, bazen öyle oluyor ya hani. hallolmamışsa tekrar ararsın.

Ne güzel eşinin yardımcı olması cnm..benim de ilk 3 ay kahverengi kanamam olmuştu..yine de yapıyordum iş..drum önemsiz demişti ondan..şimdi evi süpürmek bir eziyet zaten..o makineyi getir götür süpür topla..off evi silmek bile gelmiyor içimden..iyice pasaklı oldumAllahtan pazartesi temizlikçi geliyor..

Yapma iş canım zaten az kalmış şunun şurasında.. Ben doğumdan sonra çıldırdım iyice, evin düzeni alt üst oldu annem, kayınvaldem kafayı yedim. 5 gün sonra hepsini kovaladım.. Biz eşimle kızlarla kaldık.. Ohhhh kendi düzeni gibi yok insanın.. Hastayım ben benim mutfağıma birisi girince rahatsız oluyorum..

aiiiyy yerim onu ben yaaa..babacı olacak desene:)o günleri biz de görecek miyiz Öyküm yaaaa?çok sabırsızım..

Yakındır güzelim çok az kaldı. Bu arada gaz sancısına özellikle babanın göğüs hırıltısı çok iyi geliyormuş, doktor söyledi aklınızda olsun.. Ya birde aklıma gelmişken yazayım bana hastanede doktorum yollamış, her hastanede veriliyor mu bilmiyorum ama şu Humana'nın still tea diye bir çayı var süt yapmak için, muhteşem bişey tavsiye ederim acayip süt yapıyor... Tavsiye edilir. Bir de Ultra Prima Premium Care almıştım, ondan da inanılmaz menun kaldım.. Bilginize.. Ha birde göğüs kalkanını da şiddetle tavsiye ederim kızlar..

selam kızlar

nasılsınız baya doğuran olmuştur ,hepsini tebrik ediyorum

öyküm nasıl gidiyo ,uslumu senin kız benimki cadı uyumadığı her saniye gögsümde emecek dikişim delindi bide onla ugrasıyorum
blue canım nasılsın gecmiş olsun

Aiyyyy ezgimeeeee benim de canım haşlanmış mısır çekti..hatta az önce eşime söyledim şöyle sıcak sıcak süt mısırıı ohhh:)o da nerden bulucaz şimdi diyo
kızzzzüsstünden dumanı çıkar, altta yeşil kabuğuyla beraber, tuzla tuzla, offffffffff bunu nerden çıkardın ki

bizimki benzeyecekmi acaba ultrason fotosuna öyküm yaa, sen ne güzel atlattın, güzel günlerin keyfini çıkarıyosnuz

Kolay gelsin canım ya, ders çalışmaya alışsın şimdiden senin oğlan... Hadi bakalım.. Baba da çok düşkün sonumuz nolcak bilmiyorum.. Aslı babayı kıskanıyor beni kıskanmıyor... Dün psikiyatristiyle randevusuna babasıyla gitti, doktor sormuş buna bizi... Bizim kız ne dese beğenirsiniz.. Annem çok profesyonel onu kıskanmıyorum, sorunum yokta, babam bebekleri çok seviyor.. Biraz fazla sevi,yor demiş velet.. Bende koptum valla..

Benimki uyuyor teyzesi.. Fena değil , gecede 1-2 kere kalkıyor sadece. Ne dikişi ya, nasıl delindi anlayamadım..

İyice canımı çektirdin ezgimeeeeeeeeeeeneyse yarın alalım bulursak pişirip yiyelim bari:)

sağolsun yapıyor ya yoksa çok zor. her zaman kadın çağırmak da olmuyor. ben de dayanamıyorum ama bi gözünü kapat boşver canım :) biraz da pasaklı olalım :) bebişler doğduktan sonra hallederiz vakit buldukça..en azından tehlikeli bi durum olmaz.. ben de kadın alıcam da 1-2 hafta sonra..

aynen, ben de daha şimdiden evin düzeni gidecek diye dert ediyorum, bizimkiler şehir dışından gelecekler bi de, hadi evinize de diyemem neyseki ilk başlarda annem olacak, kayınvalidem sonra gelecek.
tavsiyelerin için sağol canım. huggies i önermiyolar mesela bez için, bebeğin kakası sırtından çıkıyomuş hep :))
dedektifanne.com diye bi site keşfettim bugün. tüm ürünleri değerlendirmişler, tavsiye ederim kızlar...

slm hoşgeldinnnn. ay canım dikişin nasıl delindi yaa

iyi akşamlar kızlar biz geldik...

nişanım geldi kızlar heran için doğurabilirim
bende seni merak etmiştimmmmmmmmmmmm deli karıııııııı anam ne nişanı yaaaa, benden önce mi doğurcannnnn??????? sancın var mıııııııı

Ay çok şükür canım çok zor oldu hala inanamıyorum atlattığıma.. Çok anlatmak istemedim ama ben ilk 4-5 gün çok sıkıntı çektim. Şimdi iyiyyim çok şükür.. .

Hadi yeme bizi..

Canım ben 2 yıldır evliyim ilk kez temizlikçi alcam..başkasının yaptığı iş içime sinmez ama mecbur..bebiş doğsun sonra kendim yapıcam..şimdi yapamıyorum yaa herşey gözüme batıyor..

canım benimmaasallah benimkide uyusa ahhh bir kolum rahatlasa kaynak yerimameliyat beş delik oldu doktor sorun değil dedi pansumanla kurutacagız kapanacakmiş açık yerler

merveciğim hadıhayırlısı inşaallah sağlıcakla al kucagına bende 36.haftada doğurdum

ayyy karakan gelmiş bu ne güzel akşam yaa oykum karakan hep burda herkes
iyiyim canım bi yaramazlık yok ufak bi kanama oldu ama bi sorun yok. haftasonu hrsye gittik, boş oda yoktu, göremedik ama sanırım orayı tercih edicem, doğum salonları da hoşuma gitti, internetten baktım. dikişine ne oldu yaa geçmiş olsun.. bebişini koysana face e falan çok merak ediyorum :))

amaniiiiinn geliyor burak beeey

annem çok profesyonel...Allahım harika bu yeni nesil yaa, cümleye bak sen canım benim inşallah alışır en kısa zamanda..biraz büyüyünce bi kız kardeşin ne kadar güzel olduğunu görecek inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…