2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım girmiş de nasıl giriş bu anlamadım zaten doktor bana demişti girsede uzun kalabiliyomuş diye bakalım artık sen şimdi benden daha kötü olmuşsundur nişanda geldi bugn yarın diye offfffff bian önce doğsalarda kurtulsak artık

işte benimki kanala girmemiş bacım kafası yan duruyormuş, sasırdım bende çatı kontorlü yapılmadı bana açıklık varmı ona bakıldı parmakla

uzun kalabiliyor, doğduklarında kafaları deforme olabiliyor ama korkma ya da üzülme yamuk görürse 1-2 gün içersinde düzeliyormuş...

yine leke gelıyor benden aradık sekreterı şıllık cıktı amelıyatta dedı kapadı yuzumuze ya beyın kanaması gecırecem ben yaaa doguma gırmeden ben ölecem artık

selam arkadaşlar... regaib kandiliniz mübarek olsun.... Allah kolay doğumlar nasip etsin size, bugünün yüzü suyu hürmetine....

yine leke gelıyor benden aradık sekreterı şıllık cıktı amelıyatta dedı kapadı yuzumuze ya beyın kanaması gecırecem ben yaaa doguma gırmeden ben ölecem artık

canım benim yaaa istersen başka bi dr a git illa ki o dr u bekleme canım yaa zaten fazla da ilgilenmiyomuş yinede sen bilirsin gerçi

canım benim yaaa istersen başka bi dr a git illa ki o dr u bekleme canım yaa zaten fazla da ilgilenmiyomuş yinede sen bilirsin gerçi

baska dr u aradım esım demıskı bu saate kadar nerdeydınız dogumu gelmıs ben bakamam demıs buranın doktorlarıda ınsanlarıda 5 kurus etmez lanet olsun baskada bıse demıyorum serefsızler

Allah korusun cnm sakin ol stres yapma..ama bence eşini ara gelsin götürsün seni..olmadı başka doktor baksın..nedir senin çektiğin bu eziyet yaa yazık sana..

bacım başka hastaneye git başlarım bunların yapackları işe be!
Mervecimm daha 37 haftalıksın acelen ne cnm:)bekle azcık daha tosun olsun bebişin:)
cnım benim bebeğim iri zaten ondan aceleci davrnıyor ya :)
selam arkadaşlar... regaib kandiliniz mübarek olsun.... Allah kolay doğumlar nasip etsin size, bugünün yüzü suyu hürmetine....
Allah razı olsun bacım senin de kandilin mübarek olsn inşallah

aslında tombik tombik çok komik görünüyorlarama ayakkabılarım çok sıkıyor,uzun süre yürüyemiyorum..umarım daha fazla şişmeyiz
ben dün gece ayaklarıma bakıp bakıp ağladım bazı akşamlar çok feci oluyor. şimdi daha iyi mesela. en komiği de geçenlerde ayakkabı aldım, kendi numaram çok rahat oldu. eve geldim ayakkabı sıkıyor, şok oldum birkaç gün denedim evde baktım hala sıkıyor gidip değiştirdim ama çok utandım. adam demiştir deneyip aldığı ayakkabıyı geri getiriyor
bir arkadaşım 2 hafta önce doğum yaptı. 41. haftaya kadar bekleyip sezaryanla aldılar. ilk günkü foto.larında yüzü garip gerçekten çocuğun, acayip şişmiş gününü geçirdiği için. ama şimdi düzelmiş, çok tatlı olmuş.

baska dr u aradım esım demıskı bu saate kadar nerdeydınız dogumu gelmıs ben bakamam demıs buranın doktorlarıda ınsanlarıda 5 kurus etmez lanet olsun baskada bıse demıyorum serefsızler

ayyy ne sinir bozucu şeyler yaaa uyuzlar
sıkma sen canını canım sen stres yaparsan bebişine de yansır

gitmıyorum hıc bır yuere ölürsemde kalırsamda kına yakan cok olur kayınvalıdede dıyormuskı sız dr dan dahamı ıyı bıleceksınız ya bu dr dedıklerının hangısı normal allah askına kanamamm var dedıgım halde bakmadı bu neasıl bır ıs anlamadım cocugumu öldurecek ne yapacak

bacım başka hastaneye git başlarım bunların yapackları işe be!

cnım benim bebeğim iri zaten ondan aceleci davrnıyor ya :)

Allah razı olsun bacım senin de kandilin mübarek olsn inşallah

biliyorum cnm ondan tosun diyorum yaa:)MAŞAALLAHHHHHama ne kadar içerde kalsalar kar onlar için..orda daha mutlular o yüzden dünyaya gelince hep ağlıyor bebecikler:)

kızlar günaydın ( tabi öğlen oldu biz anca uyandık gece uyku yok bize ) buğün kandil umarım bu mübarek günde bol doğum ve hamiş haberleri alırızzzzz

bebekpoyraz geçmiş olsun arkadaşım... doktorun ameliyatı ne zaman bitecekmiş... belki çabuk çıkar... ara söyle dönsünler sana... gidin eşinle..

canım üzme kendini ya başka hastane mi doktor mu yok orda.nedemek doğumu gelmiş ben bakamam parasıyla değil mi?git başka yere adam gibi bir muayene ol.sinir oldum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…