bekliyıorz bakalm canım herkes canını dişine taktı nolursa olsun doğuralm artık diye söyleniyorsabrın sonu selamettir, elbet çıkıcak ordan veletlerimiz :))
ayy bende bacım yaa ne güzel olur valla bugun doğum yapsak...
senin çatı kontrolünde bebek kanala girmiş miydi?
evet canım girmiş de nasıl giriş bu anlamadım zaten doktor bana demişti girsede uzun kalabiliyomuş diye bakalım artık sen şimdi benden daha kötü olmuşsundur nişanda geldi bugn yarın diye offfffff bian önce doğsalarda kurtulsak artık
hoşgeldiniz bacım sizin de kandiliniz mubarek olsn... hayırlı haberlerle gel inşallah :)slm bizde geldik.kandiliniz mübarek olsun.bugün akşam kontrolüm var
kızlar bugün escool doğum yapıyodu demi iyice bunadım ben yaaa bugünmüydü ki ???
valla bilmiyorum ki bacım görücez doğuralım artık ya doğuranlara nasıl özeniorum
hoşgeldiniz bacım sizin de kandiliniz mubarek olsn... hayırlı haberlerle gel inşallah :)
yok canım yarın...
yine leke gelıyor benden aradık sekreterı şıllık cıktı amelıyatta dedı kapadı yuzumuze ya beyın kanaması gecırecem ben yaaa doguma gırmeden ben ölecem artık
canım benim yaaa istersen başka bi dr a git illa ki o dr u bekleme canım yaa zaten fazla da ilgilenmiyomuş yinede sen bilirsin gerçi
yine leke gelıyor benden aradık sekreterı şıllık cıktı amelıyatta dedı kapadı yuzumuze ya beyın kanaması gecırecem ben yaaa doguma gırmeden ben ölecem artık
bacım başka hastaneye git başlarım bunların yapackları işe be!yine leke gelıyor benden aradık sekreterı şıllık cıktı amelıyatta dedı kapadı yuzumuze ya beyın kanaması gecırecem ben yaaa doguma gırmeden ben ölecem artık
cnım benim bebeğim iri zaten ondan aceleci davrnıyor ya :)Mervecimm daha 37 haftalıksın acelen ne cnm:)bekle azcık daha tosun olsun bebişin:)
Allah razı olsun bacım senin de kandilin mübarek olsn inşallahselam arkadaşlar... regaib kandiliniz mübarek olsun.... Allah kolay doğumlar nasip etsin size, bugünün yüzü suyu hürmetine....
ben dün gece ayaklarıma bakıp bakıp ağladımaslında tombik tombik çok komik görünüyorlarama ayakkabılarım çok sıkıyor,uzun süre yürüyemiyorum..umarım daha fazla şişmeyiz
bir arkadaşım 2 hafta önce doğum yaptı. 41. haftaya kadar bekleyip sezaryanla aldılar. ilk günkü foto.larında yüzü garip gerçekten çocuğun, acayip şişmiş gününü geçirdiği için. ama şimdi düzelmiş, çok tatlı olmuş.işte benimki kanala girmemiş bacım kafası yan duruyormuş, sasırdım bende çatı kontorlü yapılmadı bana açıklık varmı ona bakıldı parmakla
uzun kalabiliyor, doğduklarında kafaları deforme olabiliyor ama korkma ya da üzülme yamuk görürse 1-2 gün içersinde düzeliyormuş...
baska dr u aradım esım demıskı bu saate kadar nerdeydınız dogumu gelmıs ben bakamam demıs buranın doktorlarıda ınsanlarıda 5 kurus etmez lanet olsun baskada bıse demıyorum serefsızler
bacım başka hastaneye git başlarım bunların yapackları işe be!
cnım benim bebeğim iri zaten ondan aceleci davrnıyor ya :)
Allah razı olsun bacım senin de kandilin mübarek olsn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?