canım sen hala oturuyomusun senin bu oglanın ayagı pek agırmış her akşam senden tel bekliyom acaba dogurdum diye ararmısın diye hadi bakalıp bu gece mübarek bi gece belki bu gece olur inş. bu arada hayırlı kandiller cnm.günaydın kızlar bugün 40. haftamıza girdik bugünlere geleceğim hayal gibiydi şimdide bebğimi kucağıma almak hayal gibi geliyo valla kahvaltı yapmaya çalışıyorum ama canm bişey istemiyo yanlızlıktanmıdır nedir
sabah kalkar kalkmaz aklıma geldin valla. stres yapma, sonuçta zamanın var daha. tadını çıkararak bekle. hayırlısı olsun hakkında...
hayırlı kandillerrrrrr
ay nasıl merak ettim yaa, zor uyudum şimdi bu kız nasıl doğuracak diyee:84: ama her an gelebilir, tetikte ol sen şekerim
ayy dün o aklıma gldi hatta sordum sizlere... Allah analı babalı büyütsün hemen bakıyorum faceye...kızlar banayaklaşmanın face.inde tebrik mesajları var. doğmuş kızı
smm kızlar hayırlı kandıller hepinizi........ dun kanamam oldu dr a gıttık ne bebege baktı ne kanamaya fazlalaşırsa gel dıyorgerızekalı dr ay cok sınırlerım bozuk bır doguraydım yaaaaaa sancıdan kıvranıyorum ama gelen gıden yok bıktım artık yaaaa
canım sen hala oturuyomusun senin bu oglanın ayagı pek agırmış her akşam senden tel bekliyom acaba dogurdum diye ararmısın diye hadi bakalıp bu gece mübarek bi gece belki bu gece olur inş. bu arada hayırlı kandiller cnm.
biz geldiikkk :79::79::79:
herkezin kandili mübarek olsun
biz geldiikkk :79::79::79:
herkezin kandili mübarek olsun
hoşgeldiniz sağol canım senin de :))
kız merveeeee senmi geldin ya hayırlı olsun bak nişanın da gelmiş dün okuyunca şaşırdım ama yok artık herkesden her an herşey beklenebilir artık demi kız sen şimdi nasıl heyecanlanıyosundur demi nişan doğumdan 1.2 gün önce gelebildii gibi 1 hafta öncede gelebiliyomuş canm artık seninde az kaldı
kızlar neyi merak ediyorum biliyomusunz acaba bu mübarek gecede kim doğuracak ahhhhhhh ben olmayı o kadar çok isterdimki kim doğurursa hemen yazssın haaa Allah ım bu mübarek gece yüzüsuyu hürmetine bize hayırlısıyla kolay doğumlar nasib et tüm isteyenlerede banada ............amin
oturuyorum canım ya bende kendimi temizliğe verdim sinirimden düşün artık cam perdeye girişicem bu arada kandilin mübarek olsunn
Kızlar bugün baktım da ayaklarım balon gibi şişmişsizin de öyle mi?daha çok zamanım var inşallah daha çok şişmez
bekliyıorz bakalm canım herkes canını dişine taktı nolursa olsun doğuralm artık diye söyleniyorhoşbulduuukk kızlar dün ablama gittik bebeği gördük ayy nasıl içim gitti yaaa onu görünce öyle imrendim ki nerdeyse ağlicaktım benim kızım niye doğmuyo artık diye
kızlar neyi merak ediyorum biliyomusunz acaba bu mübarek gecede kim doğuracak ahhhhhhh ben olmayı o kadar çok isterdimki kim doğurursa hemen yazssın haaa Allah ım bu mübarek gece yüzüsuyu hürmetine bize hayırlısıyla kolay doğumlar nasib et tüm isteyenlerede banada ............amin
he canım ben geldim de nişan geldi gçti düğün tarihi belirsizbakalım daha belirti yok, bugun gene gidicem doktora, rüyam çıkacak mı bakalım 4 haziranda doğuruyordum
galiba 4 haziran da doğuracaksın canım sende benden önce doğuracaksın galiba kızzzzz
bekliyıorz bakalm canım herkes canını dişine taktı nolursa olsun doğuralm artık diye söyleniyorsabrın sonu selamettir, elbet çıkıcak ordan veletlerimiz :))
benimkiler de geçen hafta birden şişti. seviniyordum eski ayakkabılarımı giyiyorum hala diye, birden hiçbiri olmamaya başladı( akşamları daha kötü oluyor moralim bozuluyor onları tombik görünce ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?