2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen hala oturuyomusun senin bu oglanın ayagı pek agırmış her akşam senden tel bekliyom acaba dogurdum diye ararmısın diye hadi bakalıp bu gece mübarek bi gece belki bu gece olur inş. bu arada hayırlı kandiller cnm.

Kızlar bugün baktım da ayaklarım balon gibi şişmişsizin de öyle mi?daha çok zamanım var inşallah daha çok şişmez

sabah kalkar kalkmaz aklıma geldin valla. stres yapma, sonuçta zamanın var daha. tadını çıkararak bekle. hayırlısı olsun hakkında...
hayırlı kandillerrrrrr
ay nasıl merak ettim yaa, zor uyudum şimdi bu kız nasıl doğuracak diyee:84: ama her an gelebilir, tetikte ol sen şekerim

Allah razı olsun kızlar biliyorum hepinizin böyle durumlarda tek yürek olduğunu... Rabbim kurtarsın inşallah en kısa zamanda bizleri...

kızlar banayaklaşmanın face.inde tebrik mesajları var. doğmuş kızı
ayy dün o aklıma gldi hatta sordum sizlere... Allah analı babalı büyütsün hemen bakıyorum faceye...

dünürüm bekle biraz daha olmadı sezaryen olursun çok ağrı çektin

oturuyorum canım ya bende kendimi temizliğe verdim sinirimden düşün artık cam perdeye girişicem bu arada kandilin mübarek olsunn

kız merveeeee senmi geldin ya hayırlı olsun bak nişanın da gelmiş dün okuyunca şaşırdım ama yok artık herkesden her an herşey beklenebilir artık demi kız sen şimdi nasıl heyecanlanıyosundur demi nişan doğumdan 1.2 gün önce gelebildii gibi 1 hafta öncede gelebiliyomuş canm artık seninde az kaldı

kızlar neyi merak ediyorum biliyomusunz acaba bu mübarek gecede kim doğuracak ahhhhhhh ben olmayı o kadar çok isterdimki kim doğurursa hemen yazssın haaa Allah ım bu mübarek gece yüzüsuyu hürmetine bize hayırlısıyla kolay doğumlar nasib et tüm isteyenlerede banada ............amin

he canım ben geldim de nişan geldi gçti düğün tarihi belirsiz bakalım daha belirti yok, bugun gene gidicem doktora, rüyam çıkacak mı bakalım 4 haziranda doğuruyordum

Herkesin kandili mübarek olsun kızlar..Allah nice kandilleri yavrularımızla,sevdiklerimizle sağlıklı bir şekilde geçirmeyi nasip etsin inşallahhh..Tüm dualarımız kabul olsun..bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbim..AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN..

amin canın amin inşallah

oturuyorum canım ya bende kendimi temizliğe verdim sinirimden düşün artık cam perdeye girişicem bu arada kandilin mübarek olsunn

aman canım dur sakın tamam hareket et dediysek okadarda diil cam perde yıkıcakmış abatma sen dua et bu gece olur inşl. bu gece dualarımdasın inşl. olur

Kızlar bugün baktım da ayaklarım balon gibi şişmişsizin de öyle mi?daha çok zamanım var inşallah daha çok şişmez

benimkiler de geçen hafta birden şişti. seviniyordum eski ayakkabılarımı giyiyorum hala diye, birden hiçbiri olmamaya başladı( akşamları daha kötü oluyor moralim bozuluyor onları tombik görünce((

hoşbulduuukk kızlar dün ablama gittik bebeği gördük ayy nasıl içim gitti yaaa onu görünce öyle imrendim ki nerdeyse ağlicaktım benim kızım niye doğmuyo artık diye
bekliyıorz bakalm canım herkes canını dişine taktı nolursa olsun doğuralm artık diye söyleniyor sabrın sonu selamettir, elbet çıkıcak ordan veletlerimiz :))

ayy bende bacım yaa ne güzel olur valla bugun doğum yapsak...

senin çatı kontrolünde bebek kanala girmiş miydi?

bekliyıorz bakalm canım herkes canını dişine taktı nolursa olsun doğuralm artık diye söyleniyor sabrın sonu selamettir, elbet çıkıcak ordan veletlerimiz :))

inşallah canım çıksınlarda biz garibanlarda sevinelim artıkın. sabah ta kociş arıyo varmı herhangi bi durum diye bende şimdilik yok diyorum hemen şimdi doğum yaptırıyim mi sana diyo valla çok iyi olur sevaba girersin dedim deli diyo bana çatlak sanki kendi çok akıllı

benimkiler de geçen hafta birden şişti. seviniyordum eski ayakkabılarımı giyiyorum hala diye, birden hiçbiri olmamaya başladı( akşamları daha kötü oluyor moralim bozuluyor onları tombik görünce((

aslında tombik tombik çok komik görünüyorlarama ayakkabılarım çok sıkıyor,uzun süre yürüyemiyorum..umarım daha fazla şişmeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…