yarın annem gelecek inşallah.. bugün 2 kişilik hayatımızın son günü yani... dün bunu düşündüm garip oldum. bambaşka bir hayat bekliyor bizi.. gerçi daha renkli bir hayatımız olacak artık..
ne güzel yaaa allah analı babalı büyütsünkızlar banayaklaşmanın face.inde tebrik mesajları var. doğmuş kızı
bebeğin kilosu ne kadar şuan birce? ben kahvaltıdan 1 saat sonra süt içiyorum hergün, unutmazsam...bugün ben de çayla yaptım. arada çay yapıyorum da genelde sütle( sütü sabah içmeyince gün içinde çok aklıma gelmiyor yoksa.
kızlar banayaklaşmanın face.inde tebrik mesajları var. doğmuş kızı
bebeğin kilosu ne kadar şuan birce? ben kahvaltıdan 1 saat sonra süt içiyorum hergün, unutmazsam...
ayyy ne güzelll, nişanı gelmişti, hafif sancıları vardı zaten onun, darısı merve yee
smm kızlar hayırlı kandıller hepinizi........ dun kanamam oldu dr a gıttık ne bebege baktı ne kanamaya fazlalaşırsa gel dıyorgerızekalı dr ay cok sınırlerım bozuk bır doguraydım yaaaaaa sancıdan kıvranıyorum ama gelen gıden yok bıktım artık yaaaa
smm kızlar hayırlı kandıller hepinizi........ dun kanamam oldu dr a gıttık ne bebege baktı ne kanamaya fazlalaşırsa gel dıyorgerızekalı dr ay cok sınırlerım bozuk bır doguraydım yaaaaaa sancıdan kıvranıyorum ama gelen gıden yok bıktım artık yaaaa
canım yaaa sende bi kurtulsaydın hayırlısı ile
ben senin yerine dokuz doğurdum valla
az kaldı sabır canım
canım ne bitmez sancıymış bu, doktor normal mi karşlıyor bu durumu??
slm canım hoşgeldin. ben senin yerinde olsam başka bi dr a giderdim, benim dr um her muayenede sancın sıklaşırsa vs herhangi bi durumda hemen gel diyo valla. seninkinde bi gariplik var, nasıl bu kadar ilgisiz olabiliyo, bi başkasına görünsen keşke..smm kızlar hayırlı kandıller hepinizi........ dun kanamam oldu dr a gıttık ne bebege baktı ne kanamaya fazlalaşırsa gel dıyorgerızekalı dr ay cok sınırlerım bozuk bır doguraydım yaaaaaa sancıdan kıvranıyorum ama gelen gıden yok bıktım artık yaaaa
seninki de benimki gibi minnakmışgeçen hafta 2600dü.(tam 36'dıydık) yarın gideceğiz bakalım ne kadar oldu benim minnak:))
merve iyice heyecanlanacak şimdi:))
yalancı sanıymıs ya bırce ben 1 aydır cekıyorum benım gunum dolmus ver sunı sancıyı doguttur dımı.. her hafta gıttıgımzde nst ıcın 50 tl alıyor ve her ay 100 tl alıyor ben 2 aydır 300 er tl para verır oldum annem dellendı bu sızın paranızı yıyor resmen 40 haftayı buldurur dıyor bu boyle olmaz dedı parasınıda gectım bır dogursaydım nefes alamıyorum artık
yalancı sanıymıs ya bırce ben 1 aydır cekıyorum benım gunum dolmus ver sunı sancıyı doguttur dımı.. her hafta gıttıgımzde nst ıcın 50 tl alıyor ve her ay 100 tl alıyor ben 2 aydır 300 er tl para verır oldum annem dellendı bu sızın paranızı yıyor resmen 40 haftayı buldurur dıyor bu boyle olmaz dedı parasınıda gectım bır dogursaydım nefes alamıyorum artık
ne paracıymış o öyle. biz hastaneye giriş parası veriyoruz sadece, başka da bir şeye para istemiyorlar. özel muayenede de 1 ay içinde bir kere para alıyor genelde doktorlar, diğerleri kontrol sayılıyor. doğuma kadar ne koparsam kar diyor herhalde, senin psikolojin, çektiklerin önemli değil tabiiyalancı sanıymıs ya bırce ben 1 aydır cekıyorum benım gunum dolmus ver sunı sancıyı doguttur dımı.. her hafta gıttıgımzde nst ıcın 50 tl alıyor ve her ay 100 tl alıyor ben 2 aydır 300 er tl para verır oldum annem dellendı bu sızın paranızı yıyor resmen 40 haftayı buldurur dıyor bu boyle olmaz dedı parasınıda gectım bır dogursaydım nefes alamıyorum artık
evet minnakseninki de benimki gibi minnakmışolsun büyütürüzzz. bende c. tesi gidicem, son kontrolümüzzzzzzzzz
ne paracıymış o öyle. biz hastaneye giriş parası veriyoruz sadece, başka da bir şeye para istemiyorlar. özel muayenede de 1 ay içinde bir kere para alıyor genelde doktorlar, diğerleri kontrol sayılıyor. doğuma kadar ne koparsam kar diyor herhalde, senin psikolojin, çektiklerin önemli değil tabii
evet minnakdoktor 3 kilo doğar dedi ama ultrasonun yanılma payını düşününce o kadar bile olmaz bence. minyatür olur bizimkiler de:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?