2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yarın annem gelecek inşallah.. bugün 2 kişilik hayatımızın son günü yani... dün bunu düşündüm garip oldum. bambaşka bir hayat bekliyor bizi.. gerçi daha renkli bir hayatımız olacak artık..

evet yaaa bende aklıma geldikçe tuhaf hissediyorum
o kadar alıştık ki iki kişilik hayata bazen korkutuyor beni
ya iyi anne baba olamazsak korkusu da cabası
bütün boş vakitlerimi kızımın odasında onu hayal ederek geçiriyorum artık
her gece rüyalarımda bebeğimi görüyorum

bugün ben de çayla yaptım. arada çay yapıyorum da genelde sütle( sütü sabah içmeyince gün içinde çok aklıma gelmiyor yoksa.
bebeğin kilosu ne kadar şuan birce? ben kahvaltıdan 1 saat sonra süt içiyorum hergün, unutmazsam...

kızlar banayaklaşmanın face.inde tebrik mesajları var. doğmuş kızı

ayyy ne güzelll, nişanı gelmişti, hafif sancıları vardı zaten onun, darısı merve yee

smm kızlar hayırlı kandıller hepinizi........ dun kanamam oldu dr a gıttık ne bebege baktı ne kanamaya fazlalaşırsa gel dıyor gerızekalı dr ay cok sınırlerım bozuk bır doguraydım yaaaaaa sancıdan kıvranıyorum ama gelen gıden yok bıktım artık yaaaa

bebeğin kilosu ne kadar şuan birce? ben kahvaltıdan 1 saat sonra süt içiyorum hergün, unutmazsam...

ayyy ne güzelll, nişanı gelmişti, hafif sancıları vardı zaten onun, darısı merve yee

geçen hafta 2600dü.(tam 36'dıydık) yarın gideceğiz bakalım ne kadar oldu benim minnak:))
merve iyice heyecanlanacak şimdi:))

canım yaaa sende bi kurtulsaydın hayırlısı ile
ben senin yerine dokuz doğurdum valla
az kaldı sabır canım

canım ne bitmez sancıymış bu, doktor normal mi karşlıyor bu durumu??

canım ne bitmez sancıymış bu, doktor normal mi karşlıyor bu durumu??

yalancı sanıymıs ya bırce ben 1 aydır cekıyorum benım gunum dolmus ver sunı sancıyı doguttur dımı.. her hafta gıttıgımzde nst ıcın 50 tl alıyor ve her ay 100 tl alıyor ben 2 aydır 300 er tl para verır oldum annem dellendı bu sızın paranızı yıyor resmen 40 haftayı buldurur dıyor bu boyle olmaz dedı parasınıda gectım bır dogursaydım nefes alamıyorum artık

Son düzenleme:
slm canım hoşgeldin. ben senin yerinde olsam başka bi dr a giderdim, benim dr um her muayenede sancın sıklaşırsa vs herhangi bi durumda hemen gel diyo valla. seninkinde bi gariplik var, nasıl bu kadar ilgisiz olabiliyo, bi başkasına görünsen keşke..

geçen hafta 2600dü.(tam 36'dıydık) yarın gideceğiz bakalım ne kadar oldu benim minnak:))
merve iyice heyecanlanacak şimdi:))
seninki de benimki gibi minnakmışolsun büyütürüzzz. bende c. tesi gidicem, son kontrolümüzzzzzzzzz

aaaaa derdi belli o zaman, annen haklı bence, kız ömründen ömür gitti 1 aydır kıyamam yaa

sanada hayırlı kandiller canım da kanam sonucu millet doğuruyo ya benm anlamdıım hiç açıklıına falan bakmıyolarmı bu sancılar açıklık yapmalı benm sancım olmadııı halde 2 cm varmış hoş bende sancı bekliyorum bi gelse doğururum sinirlerinin bozukluğu konusunda sana katılıyorum bende aynıyım her sabah bu gecede gelmedi demekden sinir oluyorum amaan bi akıl diyo keşke sezeryan olsaydım şimdi ye çokdan bebeğim kucağmdaydı ama bende normal saplantısı olduundan bunu çekiyorum işte

kız bu doktorun niyeti belliymiş o zaman aaaaaaa çok para be yazık size hem canına hem parana yok bacım yok bu sancıyla istese suni sancıda verir doğutturur du seni başka dr da git derm

ne paracıymış o öyle. biz hastaneye giriş parası veriyoruz sadece, başka da bir şeye para istemiyorlar. özel muayenede de 1 ay içinde bir kere para alıyor genelde doktorlar, diğerleri kontrol sayılıyor. doğuma kadar ne koparsam kar diyor herhalde, senin psikolojin, çektiklerin önemli değil tabii
seninki de benimki gibi minnakmışolsun büyütürüzzz. bende c. tesi gidicem, son kontrolümüzzzzzzzzz
evet minnak doktor 3 kilo doğar dedi ama ultrasonun yanılma payını düşününce o kadar bile olmaz bence. minyatür olur bizimkiler de:)))

valla bende özel hastaneye gittiğim halde 5 kuruş vermiyorum, gerçi giriş parasını falan banka karşılıyo bizim, sezeryanı da karşılayacakmış bankamız sağolsunlar

benim minnak kızım da en fazla 3000 olur tahminen...

Bebek ne ağrılar çektin cnm yaa..ben de anlamadım insan bir açıklığa bakmaz mı,ona göre de hastaneye yatırır..keşke sezaryana alsaydı bari..o kadar acı çektin şimdiye iyileşirdin bile..kıyamam yaa..

canım karışmak gibi olmasın ben nisan annelerindenim madem uzun zmandır sancı cekiyosun ve dr ilgilenmiyo hemen başka bi dr gözük hiç diilse dr dedigin bi acıklık varmı bakar bu ne saçmalıktır böyle Allahım korusun bu kadar sancıya bebek dahi dayanamaz yazık günahya hepsi paracı olmuş bu drların hemen nstye baglaması lazımdı kalp atışları cok önemli sancıda Allah yardımcın olsun bi avazda kurtulursun inş. canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…