bak ben bunu bilmiyodum iyi bari şok olmam görünce.....işte benimki kanala girmemiş bacım kafası yan duruyormuş, sasırdım bende çatı kontorlü yapılmadı bana açıklık varmı ona bakıldı parmakla
uzun kalabiliyor, doğduklarında kafaları deforme olabiliyor ama korkma ya da üzülme yamuk görürse 1-2 gün içersinde düzeliyormuş...
uffffffffff gıcıklar ya bu karılar benide annemn randevusunu iptal için aradı gerizekalı yüzüme kapadı bu hastanedeki kızlar kendilerni bi şey sanıyolar valla üşenmeyip şikayet edince kendilerne geliyolaryine leke gelıyor benden aradık sekreterı şıllık cıktı amelıyatta dedı kapadı yuzumuze ya beyın kanaması gecırecem ben yaaa doguma gırmeden ben ölecem artık
baska dr u aradım esım demıskı bu saate kadar nerdeydınız dogumu gelmıs ben bakamam demıs buranın doktorlarıda ınsanlarıda 5 kurus etmez lanet olsun baskada bıse demıyorum serefsızler
gitmıyorum hıc bır yuere ölürsemde kalırsamda kına yakan cok olur kayınvalıdede dıyormuskı sız dr dan dahamı ıyı bıleceksınız ya bu dr dedıklerının hangısı normal allah askına kanamamm var dedıgım halde bakmadı bu neasıl bır ıs anlamadım cocugumu öldurecek ne yapacak
gitmıyorum hıc bır yuere ölürsemde kalırsamda kına yakan cok olur kayınvalıdede dıyormuskı sız dr dan dahamı ıyı bıleceksınız ya bu dr dedıklerının hangısı normal allah askına kanamamm var dedıgım halde bakmadı bu neasıl bır ıs anlamadım cocugumu öldurecek ne yapacak
doktor ne söylemiş de doğrusunun yanlışının muhasebesini yapıyor kaynanan? ya böyle durumda ne bilmiş oluyorlar ya ben anlamıyorum bi susun be susun da biz karar verelim nolcağına..! hiç birşey eskiden onların yaşadığı gibi değil ki kendileriyle bizleri kıyaslayıp yorum getiriyorlar?gitmıyorum hıc bır yuere ölürsemde kalırsamda kına yakan cok olur kayınvalıdede dıyormuskı sız dr dan dahamı ıyı bıleceksınız ya bu dr dedıklerının hangısı normal allah askına kanamamm var dedıgım halde bakmadı bu neasıl bır ıs anlamadım cocugumu öldurecek ne yapacak
canım üzme kendini ya başka hastane mi doktor mu yok orda.nedemek doğumu gelmiş ben bakamam parasıyla değil mi?git başka yere adam gibi bir muayene ol.sinir oldum yaa
aramıyorum da sormuyorumda bır normal dogum tutturmus gıdıyorlar ıllaha normal olacakmıs kufur edecem kendıımi zor tutyorum kanama ıyı degılmıs esımı arıyorum e bekle sen zaten normall yapacan dıo allah belasını versın normalınde sezeryanınında bıktım artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ya buranın ne ınsanı ne dr u ne kedısı ne ınegı 5 kurus etmez ınsanlık namına hıc bıse yok nefret edıyorum buradanda buranın ınsanlarındanda bırısı ıyı olmazmı ya 1 tane ınsanını ıyı görmedım ben buraya geldım geleli !!!!!!!!! allahın hakkarısı bıle burdan ıyıydı
selam kızlar.. kandiliniz mubarek olsun.. Allah hepimize kolay doğumlar, hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
nasıl sancı durumlarınız?? benim geçen hafta kasıklarımda vardı, doktorum korkmuştu baya doğum başlayabilir demişti ama bişey olmamıştı bu hafta tık yok.. cumartesi de annem geliyor artık bekleyişe devam daha da çok var benim yaa en sona kalanlardan olcam galiba :26:
doktor ne söylemiş de doğrusunun yanlışının muhasebesini yapıyor kaynanan? ya böyle durumda ne bilmiş oluyorlar ya ben anlamıyorum bi susun be susun da biz karar verelim nolcağına..! hiç birşey eskiden onların yaşadığı gibi değil ki kendileriyle bizleri kıyaslayıp yorum getiriyorlar?
ay esra git deli deli konuşma bebeğin bi zarar görürse görürüm sendeki o inadı... doğumun başlamış kızım senin git hastaneyi gerekiyorsa yık başlarına, yapabilirsin bunu yani! ya da başka hastaneye git bu ne be s... böyle işe!
aramıyorum da sormuyorumda bır normal dogum tutturmus gıdıyorlar ıllaha normal olacakmıs kufur edecem kendıımi zor tutyorum kanama ıyı degılmıs esımı arıyorum e bekle sen zaten normall yapacan dıo allah belasını versın normalınde sezeryanınında bıktım artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
esra kızım sen hala burda mısın?! hazırlan eşini de çağır gidin annenle falan. olmadı sezaryen olursun nedir bu açılma kanama sancı kızım? normal doğum belirtileri bunlar eğer bunları baz alıp seni doğurtmuyorlarsa git sezaryen olucam de ayyyyyyyyyyyyy fıttırdımmmmmmm
kız gıdıyorum catın dar dıyolar tellı maymun ettıler lan sezeryana alın yok seslerı cıkmaz bu ne demek yaa ben tonlarca para döktum bumu yanı parasını yıyım saglıgım gıdecek elden yaaa annem kanama ıyı degıl bak esra ara kocanı dıyor arıyorum normal doguracan dıyor bu ne yapamaya calısıyor danısıklı dövusmu anlamadım bıktım ya bıktım lanet olsun hepsıneee benım su gunde içimi yaktılar boyle kanaman fazlalasırsa gel suyun patlarsa gel cocuk oynamassa gel eeee ne yanı ney bebek ölmeye gelıncemı gıdecem ben aşşalık adam
kocan kaç kere doğum yapmış da normal doğurcaksın diyor ? annen ne diyorsa onu yap, kaldı ki zaten çatın darmış dar olan çatıdan kiremitten bebek nasıl geçsin esraaaaakız gıdıyorum catın dar dıyolar tellı maymun ettıler lan sezeryana alın yok seslerı cıkmaz bu ne demek yaa ben tonlarca para döktum bumu yanı parasını yıyım saglıgım gıdecek elden yaaa annem kanama ıyı degıl bak esra ara kocanı dıyor arıyorum normal doguracan dıyor bu ne yapamaya calısıyor danısıklı dövusmu anlamadım bıktım ya bıktım lanet olsun hepsıneee benım su gunde içimi yaktılar boyle kanaman fazlalasırsa gel suyun patlarsa gel cocuk oynamassa gel eeee ne yanı ney bebek ölmeye gelıncemı gıdecem ben aşşalık adam
kanaman mı var canım.ne duruyosun kalk hemen bi hastaneye.. nişan olmasın o??
kız gıdıyorum catın dar dıyolar tellı maymun ettıler lan sezeryana alın yok seslerı cıkmaz bu ne demek yaa ben tonlarca para döktum bumu yanı parasını yıyım saglıgım gıdecek elden yaaa annem kanama ıyı degıl bak esra ara kocanı dıyor arıyorum normal doguracan dıyor bu ne yapamaya calısıyor danısıklı dövusmu anlamadım bıktım ya bıktım lanet olsun hepsıneee benım su gunde içimi yaktılar boyle kanaman fazlalasırsa gel suyun patlarsa gel cocuk oynamassa gel eeee ne yanı ney bebek ölmeye gelıncemı gıdecem ben aşşalık adam
benimde kasıklarımda ağrı varc nm dünden beri.benim kontrolde haftaya bugün:18:
kocan kaç kere doğum yapmış da normal doğurcaksın diyor ? annen ne diyorsa onu yap, kaldı ki zaten çatın darmış dar olan çatıdan kiremitten bebek nasıl geçsin esraaaaaay kafayı mı yemiş bunlar bee, kan geldi sancı çekiyorsun açılman var bebeğin suyu da gelsin oksijensiz kalsın ondan sonr alsınlar seni sezaryene onu istiyorlar demek ki
kocanı ara gerekiyorsa emri vaki konuş gidin be çok konuşmasın o da! normalmişşşş! olmuyor normal işte napcaksın olmuyor diye ölücek misin doğurcan diye
bacım ne zamandır sancısı var kaç gündür kanaması var doktorlarda iş yok gitmiyo uyuz olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?