bende yarın başka bir doktordan randevu aldım kızlar..her kontrolde doğumun normal görünüyo diyen doktor, salı günü kontrolüm vardı ve hiç doğumumdan bahsetmedi. şöle olur böle yaparız vs. bişey demedi.18 haziranda görünüyo dedi doğum.(önceden 14-15 haziran diyodu) peşine de 17sinden sonra ben yokum haberin olsun dedi. yani resmen benim doğumda olmamı istiyosan sezaryen yapıcaz demeye getirdi.moralim bozuldu. bi de çatı muayenesi de yapmadı. ha bi de diyoki kontrol için 2 hafta sonrasına randevu al.doğuracağım zaman giderim artık kontrole...güler misin ağlar mısın..
bende başka hastane ve doktordan randevu aldım bakalım nolcak.dua edin emii..
bende yarın başka bir doktordan randevu aldım kızlar..her kontrolde doğumun normal görünüyo diyen doktor, salı günü kontrolüm vardı ve hiç doğumumdan bahsetmedi. şöle olur böle yaparız vs. bişey demedi.18 haziranda görünüyo dedi doğum.(önceden 14-15 haziran diyodu) peşine de 17sinden sonra ben yokum haberin olsun dedi. yani resmen benim doğumda olmamı istiyosan sezaryen yapıcaz demeye getirdi.moralim bozuldu. bi de çatı muayenesi de yapmadı. ha bi de diyoki kontrol için 2 hafta sonrasına randevu al.doğuracağım zaman giderim artık kontrole...güler misin ağlar mısın..
bende başka hastane ve doktordan randevu aldım bakalım nolcak.dua edin emii..
hadi ya sonuna geldin artık olcak iş değil bu doktorların yaptıkları.hayırlısı olsun hakkında
inşallah gönlüne göre olur canım. afyondaydın değil mi sen?? benim ablam da 7 yıl önce afyonda doğum yapmıştı, acayip sezaryanciydi doktoru. halil güldendi ismi, o zamanlar afyonun en popüler doktoruydu.
ne gıcıkmış bu doktor beeeeeyani hamilelik boyunca sana gelen hastayı son anında terketmek denr ........ler ya tabi adamın işine geliyo sezeryan hiç ALLAH korkusu yokmu bu insanların ya git bacım git başka doktor bul kendine hayırlısıyla doğurur kurtulursun inş
anaa kurban olduğum Allah'ım yardımcısı olsn inşallah bende arıyım hastaneye gittikten sonra yaa anamm hep aklıma gelmişti ama son zamanlarda inşallah bebeğini kucağna alır hemen... canım benim yaa...arkadaslar hilmi fatma ile konustum sabah sezeryanlebebegini dogurmus fakat kordon dolanmasindan dolayi bebegi adanaya sevk etmisler osmaniyeden... bebehini gorememis ve brbegi aglamamis
morali cok bozuktu
bu mubarek gunde dualarimizi eksik etmeyelim fatma bebehini saglikla kucagina alsin insallah
kızlar ben hasteney gıdıyorum dr um aradı k.bakmayın dıo annemde agzına s.çççtı ben basındayım cektıgı yeter ya sunı sancı ver yada sezeryana al dedı nasıl mahcup olmus hasteneye gelın eger basında bırı varsa bakacak hemen sezeryana alım demıs asaalık sey ben doguma gırecek olursam merveye haber verırım dua edın baana ne olur
uffffffffffffne stresli olduk yaa fatmaya da üzüldüm gerçekten çok zor bebeğin böyle olması inş düzelir esranın durumuda cansıkıcı bakalım o doğuracakmı bugn
saol canım..allah korkuları yok tek dertleri para. bizi görünce doktorların gözlerinde dolar işaretleri oluşuyo valla
o zaman devlet hastanesindeydi, ablam özeline gidiyordu acayip paracıydı. ablamın bir arkadaşının bebeğinin kafası görünmüş nerdeyse hala sezaryan yapalım diyormuş. garip bir adamdı:) zaten her şey garipti orda:))teşekkür ederim canım. evet canım afyondayım. halil güldeni duydum adam için kasap diyolar:) ama hala da popüler..normal doğum yaptırmıyomuş hiç. ben de aynı hastanede başka bi doktordan randevu aldım yarın için.sürekli gittiğim hastanedeki doktor da aslında afyonda ünlü ama gördüm ki o da sezaryenci
bugün mübarek gün valla bol bol dua etcem işte. sadece kendime diil hepimize edicem...
benim de salı çatı muayenem var bakalım doktorum bazen çatı muayenesi doğumu tetikleyebilir diyo. ben de çok 40 lara kalmadan kurtulmak istiyorum hayırlısı.. bizim beklenen tarihler de yakınmış senle.
sizin bütün hazırlıklar tamam mı kızlar yaa daha bizim oda takımı gelmedi ve eksikler de hiç bitmiyo gibi geliyo
o zaman devlet hastanesindeydi, ablam özeline gidiyordu acayip paracıydı. ablamın bir arkadaşının bebeğinin kafası görünmüş nerdeyse hala sezaryan yapalım diyormuş. garip bir adamdı:) zaten her şey garipti orda:))
ya kızlar doğumu başaltmak için neler yapabilirim bi bilgisi olan varmı napsam ne içsemde başlasa şu doğum yada nasıl hareket etsem:97:
:))))) doktor açılman var mı diye baktı mı cnm?
adamın internette fotografı var filmlerin kötü adamı gibiismini duyunca internetten bakmıştım. görünce zaten korktum gitmedim
baktı canım ya geçen cumartesi çatı kontrolüm yapıldıydı o da etkilemedi
baktı canım ya geçen cumartesi çatı kontrolüm yapıldıydı o da etkilemedi
offf dışarı arkadaşlara gitmeye kalksam otobüs sıkıntısı var herkes karışıp kızıyo e evde oturuncada kendimi yiyorum resmen kocama kızıyorum beni göndermiyo hiçbiyere şimdi onla oturup konuşucam böyle evde oturmayla daha çok strese giriyorumcnm bekliycez o zmaan başka yolu yok bu bebişler pek gelmeye niyetli dğeiller
hergün enaz 30 dk yürüyüş yapman gerekiyor düzenli olarak.ama sen bayadır uğraşıyorsun yapıyorsundur mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?