2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah gönlüne göre olur canım. afyondaydın değil mi sen?? benim ablam da 7 yıl önce afyonda doğum yapmıştı, acayip sezaryanciydi doktoru. halil güldendi ismi, o zamanlar afyonun en popüler doktoruydu.

ne gıcıkmış bu doktor beeeee yani hamilelik boyunca sana gelen hastayı son anında terketmek denr ........ler ya tabi adamın işine geliyo sezeryan hiç ALLAH korkusu yokmu bu insanların ya git bacım git başka doktor bul kendine hayırlısıyla doğurur kurtulursun inş

uffffffffffff ne stresli olduk yaa fatmaya da üzüldüm gerçekten çok zor bebeğin böyle olması inş düzelir esranın durumuda cansıkıcı bakalım o doğuracakmı bugn

hadi ya sonuna geldin artık olcak iş değil bu doktorların yaptıkları.hayırlısı olsun hakkında

saol canım inş hayırlısı olur.

inşallah gönlüne göre olur canım. afyondaydın değil mi sen?? benim ablam da 7 yıl önce afyonda doğum yapmıştı, acayip sezaryanciydi doktoru. halil güldendi ismi, o zamanlar afyonun en popüler doktoruydu.

teşekkür ederim canım. evet canım afyondayım. halil güldeni duydum adam için kasap diyolar:) ama hala da popüler..normal doğum yaptırmıyomuş hiç. ben de aynı hastanede başka bi doktordan randevu aldım yarın için.sürekli gittiğim hastanedeki doktor da aslında afyonda ünlü ama gördüm ki o da sezaryenci

bugün mübarek gün valla bol bol dua etcem işte. sadece kendime diil hepimize edicem...

saol canım..allah korkuları yok tek dertleri para. bizi görünce doktorların gözlerinde dolar işaretleri oluşuyo valla

anaa kurban olduğum Allah'ım yardımcısı olsn inşallah bende arıyım hastaneye gittikten sonra yaa anamm hep aklıma gelmişti ama son zamanlarda inşallah bebeğini kucağna alır hemen... canım benim yaa...

tamam bacım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah sende kurtulursun bugn...

uffffffffffff ne stresli olduk yaa fatmaya da üzüldüm gerçekten çok zor bebeğin böyle olması inş düzelir esranın durumuda cansıkıcı bakalım o doğuracakmı bugn

evet ya..esrayla beraber bizde stres olduk. inşallah bebeği ve kendi için olumsuz bişeyle karşılaşmadan bebişini alır kucağına..
inşallah fatmanın bebeği bir an önce sağlığına kavuşur.

o zaman devlet hastanesindeydi, ablam özeline gidiyordu acayip paracıydı. ablamın bir arkadaşının bebeğinin kafası görünmüş nerdeyse hala sezaryan yapalım diyormuş. garip bir adamdı:) zaten her şey garipti orda:))

Bitti hazırlıklar benim bekliyoruz artık..küçük benim bebeğim kalsa keşke 40 lara ama sezeryen benimde

adamın internette fotografı var filmlerin kötü adamı gibi ismini duyunca internetten bakmıştım. görünce zaten korktum gitmedim

ya kızlar doğumu başaltmak için neler yapabilirim bi bilgisi olan varmı napsam ne içsemde başlasa şu doğum yada nasıl hareket etsem:97:

aaaa çok üzüldüm hilmifatmaya yaaaa
allahım yardımcısı olsun ikisininde
eşi de yanında değil çok zrdur şimdi herşey
çok çok üzüldüm inşallah hrşey yoluna girer kısa zamanda
ara ara biz haberdar ederseniz sevinirm bende kimsenin tel no su felan yok

cnm bekliycez o zmaan başka yolu yok bu bebişler pek gelmeye niyetli dğeiller
offf dışarı arkadaşlara gitmeye kalksam otobüs sıkıntısı var herkes karışıp kızıyo e evde oturuncada kendimi yiyorum resmen kocama kızıyorum beni göndermiyo hiçbiyere şimdi onla oturup konuşucam böyle evde oturmayla daha çok strese giriyorum
hergün enaz 30 dk yürüyüş yapman gerekiyor düzenli olarak.ama sen bayadır uğraşıyorsun yapıyorsundur mutlaka

yapıyorum canım ya namazı kılıymda çıkıcam dışarı yine bide akşam kocamla çıkıyorum

ooff çok gerildim sayfaları okurken çok üzüldüm..fatmanın bebişine allah sağlık sıhhat versin inşallah..bu mübarek günde rabbim yüzünü güldürsün.bebekpoyraza da çok üzüldüm ne mal doktorlar var ya hayret bişe allah yardımcısı olsun hayırlısıyla o da kavuşur inşallah bebişine bugün

bugün kandil ya acayip bugün doğurmak istiyorum..b i kaö hafta önce kalbi çok temiz bi abla inşallah kandilde doğurursun demişti bi ümit bekliyorum ama tabi ne nişan ne işaret hiç bi şey yok hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…