2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok kız ben hemen doğsun istemiyorum benimki minnak biraz teyzesi mümkünse 40 ı doldursun olmadı sunni sancıyla doğuruveririm yeterki içerde fazla kalsın az daha gelişsin minnoşum

yok canım zaten senin dedin bitkiler hemen doğurtmuyoki zaten son 1 ayda için diyolar senin minnak kızını yerim ben annesi

kızlar ben çıkıyorum eşim gelir birazdan hadin görüşürüz yine girerim belki doğuma falan gitmezsem

yok canım zaten senin dedin bitkiler hemen doğurtmuyoki zaten son 1 ayda için diyolar senin minnak kızını yerim ben annesi
dimi hemen etkisi olmaz zaten ben 38 den sonra başlıyım ufaktan gelmeye kalkar nolur nolmaz hurma bulursam hemen alıcam ama çok faydası varmış gerçekten hem bebişe hem doğuma yemek lazım

kızlar bu arada benim kızın hareketleri çoğaldı acaba hurmanın etkisimi ki ???

fazla enerji almıştır bebiş ondandır canım

slm kızlar size bi sorum olacak bebişlerinizin kıyafetlerini kaç derecede yıkadınız?30 derece dediler ama yeterli olur mu ki?

canım bende makinada 30 derecede sabun tozuyla yıkadım yeterli oluyor.. ütülersin sonra zaten. sana tavsiyem sabun tuzunu fazla atma..

teşekkür ederim cevabın için...yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum ayrıyeten sabun tozunun üstünde yazıyo gerek yok diye siz kullanmış mıydınız?bi de narin programa mı atayım ben yoksa aktif uzun süreli yıkamalar var ona mı atayım?çok soru soruyorum ama çevremde fikir alabileceğim kimseler yok malesef...

cnm ben 30 derecede 20 dklık kısa programda dalan roxyle yıkadım..yumuşatıcı bebekler için zararlı,kullanmana da gerek yok zaten sabun tozu çok güzel yumuşacık yapıyor..

Kızlar yaa ben Fatma yı çok merak ettim.aklımdan çıkmıyor.haber alan yok mu hiç?inşallah kavuşmuştur yavrusuna..

Kuzuyu da çok merak ettim,hiç haber yok,doğurdu mu acaba?

cnm ben 30 derecede 20 dklık kısa programda dalan roxyle yıkadım..yumuşatıcı bebekler için zararlı,kullanmana da gerek yok zaten sabun tozu çok güzel yumuşacık yapıyor..

saolun kızlar benim makinamda da 30 dklık program var onu çalıştırayım o zaman bugün halledeyim bu işleri bari daha çantamı hazırlamadım bile haftasonu da çantamı hazırlarım ctesi de işe ara veriyorum artık daha sık ziyaret edebilirim burayı...maşallah pek bi hazirana kalmadı haziran anneleri genelde mayısta oldu çoğu doğumlar Allah hepsini sağlıklı hayırlı evlat etsin inşallah...
bu arada kandiliniz de mübarek olsun kızlar...

yok ne demek narine at kirli dğeil zaten onlar bir yıkansın diye yıkıyoruz yumuşatıcı kullanma bebğin cildi için zararlı ben sabun tozu kullandım ama çook az attım

ay ben fatmayla kuzuyu merak ediyorumda merveyide merak ediyorum doktora mı gidicekti o naptı acaba bugn doğururmuş hemde esrayla birlikte amaaan ne güzel olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…