yok kız ben hemen doğsun istemiyorum benimki minnak biraz teyzesi mümkünse 40 ı doldursun olmadı sunni sancıyla doğuruveririm yeterki içerde fazla kalsın az daha gelişsin minnoşum
kız biz bunun muhabbetini yapmıştık zaten sinemanın dibinde poliklinik var çok çok oraya koyarlar beni
kızlar bu arada benim kızın hareketleri çoğaldı acaba hurmanın etkisimi ki ???
olabilir canım nasıl olsa enerji depsu
kızlar yarın sabah 9:30 da spınal/ sezeryanla kavusuyorum oglusuma dua edın benım ıcın
yok canım zaten senin dedin bitkiler hemen doğurtmuyoki zaten son 1 ayda için diyolar senin minnak kızını yerim ben annesi
kızlar bu arada benim kızın hareketleri çoğaldı acaba hurmanın etkisimi ki ???
kızlar yarın sabah 9:30 da spınal/ sezeryanla kavusuyorum oglusuma dua edın benım ıcın
slm kızlar size bi sorum olacak bebişlerinizin kıyafetlerini kaç derecede yıkadınız?30 derece dediler ama yeterli olur mu ki?
slm kızlar size bi sorum olacak bebişlerinizin kıyafetlerini kaç derecede yıkadınız?30 derece dediler ama yeterli olur mu ki?
canım bende makinada 30 derecede sabun tozuyla yıkadım yeterli oluyor.. ütülersin sonra zaten. sana tavsiyem sabun tuzunu fazla atma..
teşekkür ederim cevabın için...yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum ayrıyeten sabun tozunun üstünde yazıyo gerek yok diye siz kullanmış mıydınız?bi de narin programa mı atayım ben yoksa aktif uzun süreli yıkamalar var ona mı atayım?çok soru soruyorum ama çevremde fikir alabileceğim kimseler yok malesef...
cnm ben 30 derecede 20 dklık kısa programda dalan roxyle yıkadım..yumuşatıcı bebekler için zararlı,kullanmana da gerek yok zaten sabun tozu çok güzel yumuşacık yapıyor..
teşekkür ederim cevabın için...yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum ayrıyeten sabun tozunun üstünde yazıyo gerek yok diye siz kullanmış mıydınız?bi de narin programa mı atayım ben yoksa aktif uzun süreli yıkamalar var ona mı atayım?çok soru soruyorum ama çevremde fikir alabileceğim kimseler yok malesef...
ay ben fatmayla kuzuyu merak ediyorumda merveyide merak ediyorum doktora mı gidicekti o naptı acaba bugn doğururmuş hemde esrayla birlikte amaaan ne güzel olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?