ya kızlar doğumu başaltmak için neler yapabilirim bi bilgisi olan varmı napsam ne içsemde başlasa şu doğum yada nasıl hareket etsem:97:
ya kızlar doğumu başaltmak için neler yapabilirim bi bilgisi olan varmı napsam ne içsemde başlasa şu doğum yada nasıl hareket etsem:97:
mrb hiç acele etme geçen hafta bugün bende senin gibiydim doğumumu anlatayım sizlere.. 27 mayıs cuma sabahı bebeğimin hareket etmediğini farkettim uyuyodur diye bir şeyler yedim 1 saate yakın gezdim ama çok hafif hareketler var öldüm korkudan hemen hastahaneye gittik nst ye girdim bebeğin kalp atışları normal çıktı ama sancılarım var diye doktorum yatırdı. sürekli nstye bağlıydım serum taktılar suyumu patlatıp suni sancı verdiler. başlarda pek bir şey anladım sürekli akıntı geldi kanlı sancıları akşam 5 e kadar çektim akşam o kadar sıklaşmıştıki artık dayanamıyordum sancıdan kendimden geçmeye başlamıştım ki açıklığım daha 4cm di doktor geceye kadar beklersek olur bundan sonra hızlı ilerler dedi ama ben artık kendimde falan değil annemler eşim beni görünce fenalaştı ve ben 5 .30 da sezeryana alındım. kendime geldiğimde saat 9 buçuk civarındaydı ve yoğun bakımdaydım önce kolumdaki pembe bantı farkettim şükürler olsun dedim doğurmuşum yarım saat daha kalıp odaya çıktım sonrada meleğimi getirdiler inanılmaz bir mutluluk... şimdi melekler gibi uyuyorikimizde çok iyiyiz ama o acıları çekmeme gerek yokmuş diye düşünüyorum doktorum benimle aynı fikirde olmasada... biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim allah herkese kolay doğumlar versin sağlıkla bebişlerine kavuştursun evet onları görünce her şeyi unutuyorsunuz:2:
allah analı babalı büyütsün..okuyunca duygulandım valla.kaçıncı haftanda doğurdun??
mrb hiç acele etme geçen hafta bugün bende senin gibiydim doğumumu anlatayım sizlere.. 27 mayıs cuma sabahı bebeğimin hareket etmediğini farkettim uyuyodur diye bir şeyler yedim 1 saate yakın gezdim ama çok hafif hareketler var öldüm korkudan hemen hastahaneye gittik nst ye girdim bebeğin kalp atışları normal çıktı ama sancılarım var diye doktorum yatırdı. sürekli nstye bağlıydım serum taktılar suyumu patlatıp suni sancı verdiler. başlarda pek bir şey anladım sürekli akıntı geldi kanlı sancıları akşam 5 e kadar çektim akşam o kadar sıklaşmıştıki artık dayanamıyordum sancıdan kendimden geçmeye başlamıştım ki açıklığım daha 4cm di doktor geceye kadar beklersek olur bundan sonra hızlı ilerler dedi ama ben artık kendimde falan değil annemler eşim beni görünce fenalaştı ve ben 5 .30 da sezeryana alındım. kendime geldiğimde saat 9 buçuk civarındaydı ve yoğun bakımdaydım önce kolumdaki pembe bantı farkettim şükürler olsun dedim doğurmuşum yarım saat daha kalıp odaya çıktım sonrada meleğimi getirdiler inanılmaz bir mutluluk... şimdi melekler gibi uyuyorikimizde çok iyiyiz ama o acıları çekmeme gerek yokmuş diye düşünüyorum doktorum benimle aynı fikirde olmasada... biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim allah herkese kolay doğumlar versin sağlıkla bebişlerine kavuştursun evet onları görünce her şeyi unutuyorsunuz:2:
ayy nasıl üzgündür şimdi, üzüldüm gerçekten inşallah bişeyi yoktur bebeğinarkadaslar hilmi fatma ile konustum sabah sezeryanlebebegini dogurmus fakat kordon dolanmasindan dolayi bebegi adanaya sevk etmisler osmaniyeden... bebehini gorememis ve brbegi aglamamis
morali cok bozuktu
bu mubarek gunde dualarimizi eksik etmeyelim fatma bebehini saglikla kucagina alsin insallah
sağ salim doğurda gel hadikızlar ben hasteney gıdıyorum dr um aradı k.bakmayın dıo annemde agzına s.çççtı ben basındayım cektıgı yeter ya sunı sancı ver yada sezeryana al dedı nasıl mahcup olmus hasteneye gelın eger basında bırı varsa bakacak hemen sezeryana alım demıs asaalık sey ben doguma gırecek olursam merveye haber verırım dua edın baana ne olur
ay çok üzüldüm. inşallah bir an önce düzelir her şey. allahtan ardahanda yapmamış doğumu, mahvolurdu oralarda kız. Allah yardımcısı olsun...
Valla yüksek ses, sallantı başlatıyor diyorlar, bol bol da yürüyüş, bir yerde okumuştum.. Hurma yemiş birisi doğumu başlatmak için gerçekten de doğurmuş, hurma ve yürüyüşle.. bilemiycem doğru mu ?
slmmm :79:
hurma mı ay ben sabahtan beri yiyorum tık yok dün eşim getirmişti belkide akşam gösterir etkisini bilmiyorum hurma doğumu başlatıyomu ki acaba gerçekten :44:
Valla bir doğum hikayesinde okumuştum... Kadın 1 kiloya yakın hurma yemiş... Potasyum falan var ya içinde kasılmalara neden oluyormuş.. Sen ye bakalım bacım, işe yarayıp yaramadığını sende test edelim..
şimdi tekrar başladım yemeye bakalım etkisi olursa yazarım hemen
içmeye çalışırım canım ya bu arada bu dediklerine sende şimdiden başla derim keşke ben başlasaymışımayy nasıl üzgündür şimdi, üzüldüm gerçekten inşallah bişeyi yoktur bebeğininşallah çabucak kavuşur bebeğine
sağ salim doğurda gel hadiKumsalımızın haberlerini vermeyi unutma doğumdan sonra
rahim kasılmasını başlatacak şeyler içtarçın, nane , karanfil, maydanoz , adaçayı, kekik uterus uyarıcı bitkiler bunlar ama az miktarda pek etkisi olmaz sanırım :)) son bi haftan canım sabret çok az kalmış elbet gelecek bebiş bu sürede
Ay bende çok üzüldüm durumuna Fatma'nın benimde aklım hep ondaydı hatta Ege ile iki gün önce konuştum, Fatmayı sorum.. İyi dedi.. Umarım bebekte birşey çıkmaz ama her işte bir hayır vardır derler ya iyi ki Osmaniye ye gitmiş , baksana Ardahan da kalsa ne olurdu acaba, bebek belki de onun için dönemedi, doğum kanalına girmedi, gittiği doktorlarda anlamadı demek ki.. Offf Allah yardımcısı olsun..
Valla yüksek ses, sallantı başlatıyor diyorlar, bol bol da yürüyüş, bir yerde okumuştum.. Hurma yemiş birisi doğumu başlatmak için gerçekten de doğurmuş, hurma ve yürüyüşle.. bilemiycem doğru mu ?
içmeye çalışırım canım ya bu arada bu dediklerine sende şimdiden başla derim keşke ben başlasaymışım
düğüne partiye falanmı gitsem acaba yoo ya da sinemaya hurmayıda 1 kilo yemek nasıl olurki çok ağır gelmezmi çok fazla besn var içnde bide demin çömelme hareketlerini sıkla yaptım 10 defa falan oturup kalktım biraz sancı yapıyo gibi sabah akşam yaparsm etkisi olurmu acaba olursa yazarım kızlar
içmeye çalışırım canım ya bu arada bu dediklerine sende şimdiden başla derim keşke ben başlasaymışım
düğüne partiye falanmı gitsem acaba yoo ya da sinemaya hurmayıda 1 kilo yemek nasıl olurki çok ağır gelmezmi çok fazla besn var içnde bide demin çömelme hareketlerini sıkla yaptım 10 defa falan oturup kalktım biraz sancı yapıyo gibi sabah akşam yaparsm etkisi olurmu acaba olursa yazarım kızlar
kız sinemaya git eline de hurmayı al türkan şorayın sultan diye bi filmi varya orda hani sinemada sancısı gelen bi kadın vardı sende onun gibi olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?