2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

fatmaya bol bol dua edelim cok uzuldum...
onu rahatsiz etmemek icin aramadi. bir daha sonucta ameliyat oldu bugun ve iki kez aradim
allahbir sonraki konusmamiZda ondan iyi haberler almamizi nasip etsin

onu rahatsiz etmemek icin aramadi. bir daha sonucta ameliyat oldu bugun ve iki kez aradim

inşallah ya, benim de aklım onda kaldı. burda okuduğumdan beri dua ediyorum onun için. sağ salim alsın bebeğini bir an önce kucağına...

ondan haber gelirse sen de bize yaz lütfen cnm..benim de aklım onda çok canım sıkıldı..inşallah bu mübarek günde sağlıklı bir şekilde alır bebeğini kucağına...

inşallah ya, benim de aklım onda kaldı. burda okuduğumdan beri dua ediyorum onun için. sağ salim alsın bebeğini bir an önce kucağına...

sorma birce ya kulagimdan sesi gitmiyor tamda zamaninda aramisim seytan durttu heralde
allah in izni ile kavisucak bebegine oksijen baglayacaklarmis
tam net anlayamadimda biliyormusun oda tsm izah edemedi yeni ameliyattan cikmis agliyordu canim
dualarimizi bu ozel gunde hep ona yollayalim

ondan haber gelirse sen de bize yaz lütfen cnm..benim de aklım onda çok canım sıkıldı..inşallah bu mübarek günde sağlıklı bir şekilde alır bebeğini kucağına...

kesin yazarim tabi
burada pozitif enerji ile neler oldu birce hatirlar evvel allah fatmanin bebehide iyi olacaktir

çok zor ya bebeğini kucağına alamadan gitmş Rabbim yardımcısı olsun

inş onemli bi sorunu yoktur bebeşinn cok uzuldum ki inanıorum bişi olmıcak bikac gune alcak ebbegini kucagına ewine gitcek..volveroncumhastanede dagıtıcan cikolataları nasıl yaptın

fatmaya çok üzüldüm canım benim yaa, oykum de demiş benim de hemen içimden o geçti, iyiki ardahanda doğurmamış. belki de kordon olayını görememişlerdir ordakiler..inşallah sapasağlam kavuşur bebeğine..
kızlar HAYIRLI doğum dileyin, sürekli takıntı haline getirmeyin yaa, canınız sıkılıyorsa oturun bebeğinize bi dua bişeyler okuyun..

slm kızlar yarın sabah epidural sezeryanla bebegime kavusuyorummm bugun yatısım yapıldı yarın sabah saat 08:00 de hastanede olacaz

slm kızlar yarın sabah epidural sezeryanla bebegime kavusuyorummm bugun yatısım yapıldı yarın sabah saat 08:00 de hastanede olacaz

aaa ne gusel sende kavusuosun bebegine darısı bizim basımıza inş...cnm sen normal deil miydin bişi fi,lan mı olduda sezeryana karar werildi gecmişi de okumadım

gecmısı oku bacım burnumdan getırdıler acılma var catım darmıs kanamam olyo

kizlar bu cati darligi hakketen cok onemli eger darsa normal dogum icin ugrasmayin ,benim buyuk oglumda catim dar oldugu halde normal dogum denediler bende cocukta mahvolduk ustune urtluk 3gun cektirip sonra sezeryana aldilar cok acilar cektim bu konuya dikkat edin bence

benm doktorum şimdi yapmayı sacma buluo catı muayenesini dogum anında normal olursa normal olur yoksa sezeryan dıo şmdiden bişi diyemm dıo..ama catım darsa ben 40 a kadar da< beklemek istemm ki...baska dr a gtcem o yusden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…